Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(anna86 @ 2013 12 04, 11:20)
aciu

o tai is jos irgi galiu bet ko tiketis:D Gal zodziu...biggrin.gif Nepatinka man tas dalykas - vadyba. Tame ir didziausia beda. Idomu pasiskaityt, kaip geriau vadovaut ir t.t. Bet tas teorijas papunkciui kalt tai...

Vadyba dar nieko, bet dar laukia Strateginis valdymas doh.gif va ten tai "perliukas" doh.gif doh.gif doh.gif (bent jau man buvo..... blush2.gif ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 12 04, 13:31)
Vadyba dar nieko, bet dar laukia Strateginis valdymas  doh.gif va ten tai "perliukas"  doh.gif  doh.gif  doh.gif (bent jau man buvo.....  blush2.gif  ax.gif )

Oi ten mes zodziu atsakinejom:D pries tai rasem savo asmenine ssgg analize, piesem medi... Nu zodziu:D
Atsakyti
Labas merginos smile.gif

gal galit pasakyti, kokia forma vyksta CIVILINES SPEC. DALIES egzaminas? Kazkada atsimenu leido viskuo naudotis, idomu kaip dabar?
As po ilgos ilgos pertraukos bandysiu mokytis ir issilaikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Vince~ @ 2013 12 05, 17:26)
Labas merginos  smile.gif

gal galit pasakyti, kokia forma vyksta CIVILINES SPEC. DALIES egzaminas? Kazkada atsimenu leido viskuo naudotis, idomu kaip dabar?
As po ilgos ilgos pertraukos bandysiu mokytis ir issilaikyti  ax.gif

Sveika smile.gif

Kiek pamenu, pas mus prieš 2 metus, pas dėstytoją K. Z a v e c k ą buvo duoti 4 uždaviniai ir leido naudotis LAT praktika bei CK.
2 uždaviniai buvo lengvi (vienas iš jų praktiškai identiškas LAT bylai iš sarašo, kurį buvo davęs seminarų dėstytojas), o kiti 2 pakankamai sudėtingi, tai net nebuvo laiko vartyti krūvas prispauzdintų LAT bylų. Tačiau kaip dabar yra nežinau, gal kas nors pasikeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Vince~ @ 2013 12 05, 14:26)
Labas merginos  smile.gif

As po ilgos ilgos pertraukos bandysiu mokytis ir issilaikyti  ax.gif

priklauso nuo to pas ką reiks laikyti. Gali būti testas, gali būti atviri klausimai. Visada būna uždaviniai. Man leido naudotis tik kodeksu.
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 11 28, 08:56)
Sveika, TI pas Sapoka birzeli buvo testas ir pora atviru klausimu... uzklauskit destytojo kokia egzamino forma bus, nes panasu, kad ne visada tokia pati  smile.gif. Reikia gerai zinoti Lietuvos konstitucijas

Beje, gal kas laiket anglu pas A.Liuoliene, kaip sekesi, ar labai reikli?

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Mergoinosss labai reikia jusu pagalbos gal kuri turite i kompa worda isikelusi Civilines teises abi dalis ir Civilinio proceso teises konspekta is moodle? nes patogiau mokytis..man baigiamasis ..uz poros sav..

mg.mokslas@gmail.com

Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors laikė egzaminą pas dėstytoją K. Mikšą? Esu neakivaizdinė, o paskyrė šią dėstytoją perlaikymui. Kaip uždavinius spręsti neįsivaizduoju.
Gal kas pamena, kokie maždaug teoriniai klausimai buvo ir kiek jų? sad.gif
Atsakyti
Sveikos,

reiktų atsakymo/komentaro į klausimą, kaip tarpusavyje susijusios komunikacijos priemonės: televizija, radijas, internetas. Ir kitas klausimas: kaip žmonėms atsirinkti masinės komunikacijos priemonėse: tinkamos, netinkamos.... Ačiū.
Atsakyti
Gal kasnors neseniai laike TVT pas K a tuoka? Papasakokit kaip sekesi, kokie reikalavimai, kuom galima naudotis ir pan? 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote kuom galima naudotis per TVT egzamina pas K a tuoka? Kokia ifo galima nestis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pagalvele111 @ 2013 12 10, 14:21)
Gal zinote kuom galima naudotis per TVT egzamina pas K a tuoka? Kokia ifo galima nestis?  4u.gif

tas ROMA I, ROMA II. O dar papildys kas. Jau nepamenu.
Atsakyti