QUOTE(sobieska @ 2013 07 03, 21:29)
QUOTE(zerutis @ 2013 07 03, 21:34)
o jei rimtai,nulekiau i ganykla,kaimynu arklio apziuret,nu nemaciau,kad stovetu su pakelta uodega 
Pasiimk siuvinėt, nes gali kiek užtrukti, kol ivyks procesas
Dvi, na paerzink mus didesne nuotrauka, ka ? As plunksneles sunkiai iziuriu
QUOTE(zerutis @ 2013 07 03, 17:46)
Aš nuolat jus stebiu ir grožiuosi jūsų visų darbeliais, tik nespėju su jūsų tempais ne tik siuvinėjant bet ir plepant
QUOTE(Dvi @ 2013 07 03, 17:53)
Labai įdomus ir gražus, o dar aguona yra
QUOTE(sobieska @ 2013 07 03, 18:48)
Aguonų autorei balionėlis
Ačiūks už pastebėjimą
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 07 03, 20:17)
lauksiu užbaikto
Būtinai, tik nežinau kada jį baigsiu
QUOTE(zerutis @ 2013 07 03, 19:53)
Neturiu kantrybės aš
QUOTE(Debesėliai @ 2013 07 03, 10:16)
Šokoladė, ar viskas gerai dabar su aguonos schema? FB klausiau kas tau ten netiko, bet nieko nerašei
viskas viskas gerai
Dvi, paukštukai nuostabūs
kaip acu dizaine reik siuvinėt tuos nepilnus kryžiukus- daryt kryžiuką, ar guldyt pusinius, nes kai siuvinėjau snieguoles-žiūrėjau kaip man gražiau, bet vat kaip ištikrųjų reik ir nežinau
Istorike, gražus įrėminimas
ir kitų mergaičių darbeliai ir procesai gražūs
Istorike, gražus įrėminimas
ir kitų mergaičių darbeliai ir procesai gražūs
QUOTE(jurginėlis @ 2013 07 04, 09:33)
Dvi, paukštukai nuostabūs
kaip acu dizaine reik siuvinėt tuos nepilnus kryžiukus- daryt kryžiuką, ar guldyt pusinius, nes kai siuvinėjau snieguoles-žiūrėjau kaip man gražiau, bet vat kaip ištikrųjų reik ir daryt
Aciu :oro_buckis
Kryziuka reikia daryti visur, ti kartais istesta 1x2 arba 2x1
Dvi- fantastiškas siuvinys
, o medžiagą tokią gražią tai turbūt ne mūsuose pirkai
, nes neužmačiau tokios .
Istorike- šauniai įrėminta mergaičiukė
O aš kažkada nusipirkau taškuoto lino ir mirtinai prisireikė man išsiuvinėt Le Lin d'Isabelle zuikę. Kur paskui ją dėsiu nežinau, bet reik mirk atsikelk
Išvis kažko patraukė ant prancūziškų zuikelių
, nors niekad nebuvau jokių saldybių megėja..
Šiom dienom siuvinėju kaip nublūdus- dieną prie rėmo, vakare mažasias hortenzijas. Užsibrėžiau datą- iki 09.01 turiu abu pabaigt.
Istorike- šauniai įrėminta mergaičiukė
O aš kažkada nusipirkau taškuoto lino ir mirtinai prisireikė man išsiuvinėt Le Lin d'Isabelle zuikę. Kur paskui ją dėsiu nežinau, bet reik mirk atsikelk
Šiom dienom siuvinėju kaip nublūdus- dieną prie rėmo, vakare mažasias hortenzijas. Užsibrėžiau datą- iki 09.01 turiu abu pabaigt.