Mazajai jau priskirtas Vandenis ir grupe, pas didziaja dar "sudarinejamos grupes", nors darzeliai tie patys. Negi tai reiskia, kad nepatenkam
Sveikos, atejau pasiguosti, nes panasu kad neprieme
Mazajai jau priskirtas Vandenis ir grupe, pas didziaja dar "sudarinejamos grupes", nors darzeliai tie patys. Negi tai reiskia, kad nepatenkam
QUOTE(Dikė @ 2013 06 21, 09:50)
Aš vakar pamačiau sistemoj, kad patekom, šianiden ryte jau nunešiau dokumentus ir pasirašiau sutartį. Dabar ramiai galim važiuot atostogaut 
Sveikinimai
Skambinausi i savo darzeli, sake jau pradejo siusti sarasus lopselinuku, is 38 vaiku jau 6 aiskus
QUOTE(ziv @ 2013 06 21, 10:08)
Sveikos, atejau pasiguosti, nes panasu kad neprieme

Dar anksciau laiko jaudinates. Musu darzelyje lopseliniu vaiku bus priimta 35 (dvi grupes). Ir is ju kol kas yra tik 9 vienoje grupe priskirti, o kitai grupei nei vieno, didesniu grupes irgi dar pilnai neuzpildytos
Kaip tais letai vyksta tas komplektavimas, gal kaip jau kazkas ir sake, matyt ten po viena vaika ziurineja, prioritetus delioja...
QUOTE(cyplius @ 2013 06 21, 11:08)
Sveikinimai
grazios ir ramios vasaros
Skambinausi i savo darzeli, sake jau pradejo siusti sarasus lopselinuku, is 38 vaiku jau 6 aiskus
bet sake kol kas siuncia vaku sarasus su prioritetais, taip kad mums kolkas reikia laukt 
Mes irgi Žvėryne laukiame. Labiausiai Boružėlė domina
QUOTE(lairam @ 2013 06 21, 09:56)
Labas rytas, žinių iš savivaldybės negavau, bet šiandien ryte sistemoje mano vaikas atsidūrė jau prie lankančių!!!!! Jėėėėėė darželį gavome!!!!! Tikiuosi ne sistemos klaida
, o tikrai gavome 
Vau sveikinam
QUOTE(Dorris @ 2013 06 21, 09:15)
Dar anksciau laiko jaudinates. Musu darzelyje lopseliniu vaiku bus priimta 35 (dvi grupes). Ir is ju kol kas yra tik 9 vienoje grupe priskirti, o kitai grupei nei vieno, didesniu grupes irgi dar pilnai neuzpildytos
Kaip tais letai vyksta tas komplektavimas, gal kaip jau kazkas ir sake, matyt ten po viena vaika ziurineja, prioritetus delioja...
Kad jusu zodziai teisybe butu
p.s. kas laukiat i Karusele, per viena vieta pakilot 2011 m gimimo, nes mazoji buvo 2 eileje
Nors pas mazaja sese darzelyje taip ir liko ir data pas abi 2013-07-01, gal tikrai dar nebaige komplektuoti
QUOTE(ziv @ 2013 06 21, 10:18)
Kad jusu zodziai teisybe butu
p.s. kas laukiat i Karusele, per viena vieta pakilot 2011 m gimimo, nes mazoji buvo 2 eileje
Gaila mum nesviecia Karusele , toli esam eilej ir visa laika buvome.
QUOTE(oka78 @ 2013 06 21, 09:36)
As kai pries savaite buvau nuejus,tai nieks nieko nezino ir zinot nenori,taip sakant maja hata s kraju
Labas rytas,gal sulauksim sian ziniu
man tai atrodo truputeli nesazininga,kai jau papuola 2012 m vaikai,o tu 2011 isvis gali likt uz borto,juk kaip ir mes anksciau gime,turetumem pirmi i darzeli eit
na kaip ir su mokykla juk dabar pirmokus priima i rugsejo men formuojamas klases 2006 m gimusius,o 2007 nepriima.
Cia nieko izeist nenorejau
Labas rytas,gal sulauksim sian ziniu
Cia nieko izeist nenorejau
as geniuku kalve rasiau nr. 1 bet mes ten tik 35-40 numeriu einam, tai nieko perdaug nesitikiu, 4 dar liko gal didziausia tikimybe mums i Drevinuka prie Vingio papulti
QUOTE(žadi @ 2013 06 21, 09:21)
Gaila mum nesviecia Karusele , toli esam eilej ir visa laika buvome.
Na, jei dauguma i kitus darzelius pateks, gal ir pakilsit, teoriskai galimybe kaip ir yra
Gal kas istatymus zinote, jei Karuseleje buvo nepilna lietuviu grupe, bet i ja perkele is rusu grupes ir naujus vaikus tik i rusu grupe priima, ar nebuvo pazeistos musu teises (laukiam pirmi eileje i lietuviu grupe)?
I Mazyli neraset? As kazkaip esu girdejus labai gerus atsiliepimus apie si darziuka. Net ir savo trimete ten uzrasius, nors mums nepriklauso darzelis. Ir eilej toli.
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 06 21, 09:23)
as geniuku kalve rasiau nr. 1 bet mes ten tik 35-40 numeriu einam, tai nieko perdaug nesitikiu, 4 dar liko gal didziausia tikimybe mums i Drevinuka prie Vingio papulti
QUOTE(missg @ 2013 06 21, 10:25)
I Mazyli neraset? As kazkaip esu girdejus labai gerus atsiliepimus apie si darziuka. Net ir savo trimete ten uzrasius, nors mums nepriklauso darzelis. Ir eilej toli.
rasiau
pas mus eile tokia:
1. geniuku kalve
2. mazylis
3. skroblinukas
4. drevinukas
5. pagrandukas
na gal bent i kazkuri, pasvajoju tyliai
QUOTE(cerina @ 2013 06 21, 09:04)
kiekvienam savas darzas
pernai prieme tik 2010m siemet norit,kad 2012?tai kada 2011? 
Aš negerai išsireiškiau matyt. Man nesamonė, kad pirmenybę turi 2012 m. vaikai (su prioritetais, o kiti net ir be kažkodėl)