Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 6

QUOTE(vaiciuke @ 2013 06 21, 13:50)
Lazdynai mazdaug jau suformuoti taip iseina....Viena mayte rase del giraites berods, as pakalnute, jus zemuogele.

As irgi eisiu po joniniu, isvarys tai isvarys  biggrin.gif

Riešutely ryte buvo viena nepilnai suformuota grupė. Sutartį pasirašėm be problemų, sakė jau laukia tėvų tų, kurie mato savo vaikus sistemoje. Nereikalauja sėdėt ir laukt pranešimo.
Atsakyti
musu nera sarase, bet dar sake gali atsirast ,nes nepilnai suformuota bet... verysad.gif jau puolu i nevilti
Atsakyti
Ar kas nors "gandriuko" darzely jau mato, kad vaikas priimtas?
Atsakyti
Kazkas rasete apie darzeli TRINAPOLIS. Kokios ten salygos prisiregistruoti ? ir kokia kaina ? Gal galima sakau siaip uzsirasyti be uzstato.
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 06 21, 13:13)
musu nera sarase, bet dar sake gali atsirast ,nes nepilnai suformuota bet... verysad.gif jau puolu i nevilti

O jūs buvot kelinti sąraše? Aš žinokit ką veikiu tai tik sėdžiu šitam puslapy ir diskutuoju biggrin.gif Lengviau keliese laukt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2013 06 21, 14:15)
O jūs buvot kelinti sąraše? Aš žinokit ką veikiu tai tik sėdžiu šitam puslapy ir diskutuoju biggrin.gif Lengviau keliese laukt rolleyes.gif

bent jau kol matem, tai rusu grupej buvom 2 is 10, o zadejo 8vaikus priimt, lietuviu zadejo 25 buvom 31 tai i rusu tikejaus bent...
Atsakyti
QUOTE(june-july @ 2013 06 21, 13:04)
skambinau i Žirniuko darželį, tai sakė , kad dalį vaikučių jau žino, pasižiūrės ir paprašė perskambinti, tada pasakys ar mus mato. Skambinau telefonu 852752646
perskambinau, mūsų dar nemato
Atsakyti
QUOTE(june-july @ 2013 06 21, 14:19)
perskambinau, mūsų dar nemato

bigsmile.gif tai lauksim kartu
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 06 21, 13:18)
bent jau kol matem, tai rusu grupej buvom 2 is 10, o zadejo 8vaikus priimt, lietuviu zadejo 25 buvom 31 tai i rusu tikejaus bent...

Tai papulsit smile.gif Man tik įdomu pasidarė, kaip formuoja tas grupes kituose darželiuose, jeigu vaikas 5 darželiuose ir nepapuola į pirmą, tada turi eiti į antro sąrašą. Matyt dėl to ir stringa dabar, kad išsibraukia kiti vaikai, tada vėl stumdymas ir pan. Aš bent tikiuosi taip unsure.gif
Atsakyti
As irgi parasiau i Birutes darzeli, kad pasakytu ar yra galimybe.
arba suzinosiu kad be sansu, arba kad kazkas bent vyksta, nes dabar visai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusiausvyra: 21 birželio 2013 - 13:28
QUOTE(žadi @ 2013 06 21, 13:01)
o aš auginu dvynukes tai jei privatus, valgysim tik duoną ir lauskim paramos iš močiučių nu sorry kas per gyvenimas  doh.gif  o jau kaip vaikų gaila jei nepateks į darželį, ne tas žodis, mažylės laabai nori bendraut , dabar sėdi namuose su močiutėm seneliais nuo balandžio mėnesio, bet jau tikrai užtenka, o ir seneliai nepaveš fiziškai o taip pat ir į darbus reiks eit .. žodž, jau nervai ima labai labai tokioj nežinioj būt  verysad.gif

Ar negalvojate, kad kooperuojantis su kitomis mamomis ir aukle pigiau atsieitu, ir bendravima su bendraamziais vaikai gautu?
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2013 06 21, 14:28)
Ar negalvojate, kad kooperuojantis su kitomis mamomis ir aukle pigiau atsieitu, ir bendravima su bendraamziais vaikai gautu?

kai negausime darželio tada galvosime, dar gi bus kažkoks antras turas gal?? mano brolio sūnelis pernai per trečią turą pateko į darželį, čia jau prieš pat rugsėji sužinojo.. , na bent jau iki liepos 1 dienos palauksime o vėliau mąstysime unsure.gif mes iš Fabų taip pat kaip Jūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žadi: 21 birželio 2013 - 13:34