Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 6

QUOTE(babija @ 2013 06 22, 12:41)
Taip, taip supratau, tik norėjau pasakyti, kad buvo seniau pas mus įrašyta  smile.gif

Aj,galvojau ,kad pagalvojot,jog abu vaikai laukia darzelio biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute @ 2013 06 21, 14:40)
Sveikos,jungiuosi ir aš prie laukiančių ir nesulaukiančių doh.gif .Gal kas laukiate justiniškėse į darželius?

as ir laukiu Justiniskese.
Atsakyti
QUOTE(Zyzliuke @ 2013 06 22, 12:55)
Gal kartais ir pasikartosiu, bet ar YRA patekusiu i darzeli  Fabijoniskese be prioritetu?

pasikartosiu, bet mes be prioritetu ir nepatekom, nors i Karusele uzsirasem pirmu nr, o i Vandeni uzsirasem treti buvom ir ne i viena nepatekom, reiksias visi su prioritetais pateko ax.gif
Atsakyti
o i jurgineli gal kam rodo, kad papuole? kazkaip nieko negirdeti apie ji ax.gif lopselinuko man vis dar rodo, kad formuoja.
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2013 06 22, 13:40)
pasikartosiu, bet mes be prioritetu ir nepatekom, nors i Karusele uzsirasem pirmu nr, o i Vandeni uzsirasem treti buvom ir ne i viena nepatekom, reiksias visi su prioritetais pateko ax.gif

Vaje, tai ir mum sansu ner... visai upas nukrito.
Atsakyti
QUOTE(Zyzliuke @ 2013 06 22, 15:35)
Vaje, tai ir mum sansu ner... visai upas nukrito.

paziurekit ka vilnius.lt Jums rodo, pvz pas mus vakar dar rase, kad formuojm grupes, o dabar atsirado skiltis , kad laukiantys eileje, o tada formuojamos grupes, bet yra dar dvi skiltys lankantys vaikai ir uzregitruoti vaikai, kiek pamenu uzregistruoti vaikai vakar dar nebuvo, cia ta skiltis tikriausia rodo, kas papuole i darzelius siemet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2013 06 22, 15:41)
paziurekit ka vilnius.lt Jums rodo, pvz pas mus vakar dar rase, kad formuojm grupes, o dabar atsirado skiltis , kad laukiantys eileje, o tada formuojamos grupes, bet yra dar dvi skiltys lankantys vaikai ir uzregitruoti vaikai, kiek pamenu uzregistruoti vaikai vakar dar nebuvo, cia ta skiltis tikriausia rodo, kas papuole i darzelius siemet 4u.gif

Kodėl Jus manot, kad tie užrašai reiškia, kad papuolė? Pavardžių juk nėra prie Lankantys vaikai? Nes pas mane irgi yra tos skiltys, bet pavardė vaiko įrašyta prie laukiantys? O gal Jūsų prie Lankantys? Tai tuomet taip, tikriausiai papuolėte.
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2013 06 22, 16:21)
Kodėl Jus manot, kad tie užrašai reiškia, kad papuolė? Pavardžių juk nėra prie Lankantys vaikai? Nes pas mane irgi yra tos skiltys, bet pavardė vaiko įrašyta prie laukiantys? O gal Jūsų prie Lankantys? Tai tuomet taip, tikriausiai papuolėte.

as sau isvadas pasidariau, gal ir klystu, nes vakar buvo bent pas mane tik du uzrasai- skiltys lankantys vaikai (cia kiek suprantu jei butu is seimos kazkuris lankantis, o ne pretenduojantis) ir laukianty eileje, o siandien prie tu dvieju skilciu virsuje paciam atsirado ir uzregistruoti vaikai, as suprantu, kad cia tie naujai uzregistruoti, o mes taip ir likome laukiantys eileje, tai as del to tokias isvadas ir pasidariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2013 06 22, 16:29)
as sau isvadas pasidariau, gal ir klystu, nes vakar buvo bent pas mane tik du uzrasai- skiltys lankantys vaikai (cia kiek suprantu jei butu is seimos kazkuris lankantis, o ne pretenduojantis) ir laukianty eileje, o siandien prie tu dvieju skilciu virsuje paciam atsirado ir uzregistruoti vaikai, as suprantu, kad cia tie naujai uzregistruoti, o mes taip ir likome laukiantys eileje, tai as del to tokias isvadas ir pasidariau ax.gif

Ne žinokit, jei papuola vaikas, tai atsiranda skiltyje Lankantys vaikai. Man taip sakė, pas ką vaikai papuolė.
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2013 06 22, 16:38)
Ne žinokit, jei papuola vaikas, tai atsiranda skiltyje Lankantys vaikai. Man taip sakė, pas ką vaikai papuolė.

gali buti, atsiprasau tada uz klaidinga info 4u.gif ax.gif o ka ta skiltis idomu uzregistruoti vaikai tada reiskia biggrin.gif

mamytes, o gal kas zinot, kaip ten yra su lankymu ne pilna diena? zinau, kad tokia galimybe yra 4 val lankyt be maitiimo, man sis variantas tiktu, bet greiciausia tai nieko nekeicia vistiek greiciausia ta pati eile, nes mums net pietu miegelio nereiktu, noreciau nuvest mazaja tik veiklai iki pietu miego, na pasiteirausiu kita savaite savivaldybej arba kokiam privaciam darzelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrida+2: 22 birželio 2013 - 15:43
QUOTE(lialiuncik @ 2013 06 21, 15:19)
savivaldybe padare klaida ir neivertino tokio dalyko, kad pasikeite motinystes atostogu ismokos. Kai nuo 2011 gimimo dauguma mamyciu du metus sedejo su kleckais, o nuo 2012 gimimo labai daug jau po metu isejo dirbti. Todel manau cia galimybes patekti i darzeli turejo buti visoms lygios. O ne kategoriskai priimti is pradziu nuo 2011 metu, o tik paskui nuo 2012. Absurdas.

QUOTE(Liolio @ 2013 06 21, 15:25)
reiketu dar pridurti kur det vaika nuo metuku iki jam ateis laikas eiti i mokykla  doh.gif Galetu bent rotacija kazkokia but ar dar kazkoks velnias. Kodel vieni gauna darzeli ir ji turi iki pat mokyklos (pvz 5-6 metus), o kiti visus 6 metus turi leist i privacius.

QUOTE(lialiuncik @ 2013 06 21, 15:33)
man net piniguose esme sioje vietoje, o del istatymo....ad darydami toki istatyma galejo ir grupes atitinkamas formuot...

jau keleta kartu pasakojau, bet dar syki papasakosiu...kai buvo keiciamas motinystes istatymas (nebepamenu, kaip jis tiksliai vadinasi) ir trumpinamos vaiko prieziuros atostogos, turejau garbes dirbti su sio istatymo autoremis...zinokit, sedejau kelias valandas ir diskutavom, irodinejau, kad butina pirmiausia sutvarkyti ikimokykline sistema, atkurti vaiku darzeliu grupes nuo vieneriu metuku. tam, kad irodyciau, jog darzseliu vietu truksta ir ju dar labiau truks, kai bus pakeista vaiko prieziuros atostogu tvarka, uztrukau dvi valandas...butent todel i istatyma buvo irasyta, kad SMM privalo uztikrinti ikimokyklinio ugdymo sistema, bet...turim ka turim....niekas nieko neuztikrino ir visi paliepimai liko popieriuje....zmones, kurie nesusiduria tiesiogiai su darzeliu trukumo problema, net neisivaizduoja, kad kazkas yra blogai....zuokas matyt buvo uzverstas skundais, tai suprato, bet kas is to...
beje, ka tik isgirdau, kad jau nuo siu mokslo metu kai kuriuose darzeliuose priesmokyklines grupes iskeliamos i mokyklas (dar po metu bus iskeltos visos). matyt, tai daroma tuo tikslu, kad darzeliuose butu atlaisvintos patalpos ir butu galima priimti daugiau vaiku..bent jau man taip atrodo...bet juk ne tik patalpu tai problema...juk ir irengti tas grupes reikia, ir personala samdyt....na, bet kazkuria linkme judam..gaila, kad mums kaip bandomiesiems triusiams tai teko patirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 06 22, 17:07)

beje, ka tik isgirdau, kad jau nuo siu mokslo metu kai kuriuose darzeliuose priesmokyklines grupes iskeliamos i mokyklas (dar po metu bus iskeltos visos). matyt, tai daroma tuo tikslu, kad darzeliuose butu atlaisvintos patalpos ir butu galima priimti daugiau vaiku..bent jau man taip atrodo...bet juk ne tik patalpu tai problema...juk ir irengti tas grupes reikia, ir personala samdyt....na, bet kazkuria linkme judam..gaila, kad mums kaip bandomiesiems triusiams tai teko patirti  4u.gif

Delfi yra straipsnis apie tai. Man, kaip 2011 m. vaiko mamai tai lb aktualu ir sveikintina. Bet jei turėčiau 6m. vaiką nemanau, kad tai lb patiktų....
Jei jau kažką darys, tegu daro nuo šio rudens, nes ir taip jau bandomieji triušiai patapome ir 2012 gimimo vaikai priimami į grupes nuo 1,5 metų.... jei viską darys tik nuo kito rudens tai 2011 metų vaikučiams pravalas...
Atsakyti