Įkraunama...
Įkraunama...

Šolom Aleichemo vidurinė mokykla

QUOTE(ozzy @ 2009 05 20, 09:14)
Apie sita mokykla girdejau vien pacius geriausius atsiliepimus,bet sako,kad jeigu ne zydas-ten neimanoma pakliuti.Reikia nors koki seneli ar bobute tureti zyda biggrin.gif
Lietuviu,rusu,lenku jie - schmoll.gif 
Mokykla maza,apie 200 mokiniu is viso,todel nera betvarkes.

Neturiu aš nei senelių žydų, nei prosenelių, nei pati tokia esu, bet patekau..
Tiesa, didžiausią pliusą davė tai, kad šoku, tai iškart į jų ten šokių grupę įkišo biggrin.gif
Atsakyti
Superine mokykla 4u.gif Saugi,draugiska,namine aplinka,geras paruosimas thumbup.gif
Jauciasi kad mokykloj yra seimininkas-direktorius nono.gif
Atsakyti
QUOTE(mari-7 @ 2009 10 14, 23:52)
Superine mokykla 4u.gif  Saugi,draugiska,namine aplinka,geras paruosimas  thumbup.gif
Jauciasi kad mokykloj yra seimininkas-direktorius nono.gif

Pilnai pritariu drinks_cheers.gif 4u.gif kaip tik siemet pradejom lankyti good.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamos, o kaip ten su prailginta grupe? Iki keliu jinai dirba? Ar yra kokia nors popamokine veikla? Ir iki keliu mazdaug trunka pamokos? ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

Labai susidomėjau šia mokykla... Kelis kartus teko klausytis radijo ir TV laidose gerb.M.Jakobo. Na man asmeniškai paliko labai ir labai gerą įspūdį bigsmile.gif Kaip kažkas čia minėjo - tikras "šeimininkas". Netgi kaip tėvas šioje mokykloje... thumbup.gif
Labai imponavo jo vertybių sistema. Bet esmė, kad mokykloje yra įskiepytas labai šiltas bendravimas tarp mokinių ir mokytojo bei pačio direktoriaus... Tikrai pagarbos vertas pedagogas.

Bet... kaip ir daugelis minėjo, visgi čia yra žydų tautinė m-kla ir labai bijau, kad mano vaikas (tikras lietuvis, nors ką gali žinot, ar tikrai neturime žydų kraujo iš gilios senovės) gal nekaip jaustųsi, jei kam reiktų pasakyti, kokioje m-kloje mokosi. Nors... - labai norėčiau norėčiau, kad ten mokytųsi...

Tikrai nesame nacionalistai (tiek aš, tiek vyras). Aš labai dėkinga žydams dar savo senelių vardu, kurie prieškario laikais padėjo išgyventi mano senelių šeimai. Tačiau, kaip sako mano vyras, būtų kažkiek komplikuota savo vaikui diegti žydiškas tradicijas, kai lietuvybę taip pat reikia labai puoselėti, juk esame maža tauta...

O šiaip - labai gerbiu šios m-klos vadovą. Be to, man asmeniškai labai įdomi žydų istorija, papročiai ir tradicijos... Ką gali žinot, gal tikrai iš tolimų protėvių turiu ir žydiško kraujo smile.gif

Kaip sako viena patarlė: ir norisi, ir baugu...

Su visa pagarba...
Atsakyti
"gal nekaip jaustųsi, jei kam reiktų pasakyti, kokioje m-kloje mokosi."

Kaip suprasti??? Jums tikrai neverta net galvot apie sita mokykla. Budama tos mokyklos vadovu, as jusu vaiko nepriimciau. Eikite i lietuviska mokykla ir nereikes gedytis pasakyt kur mokotes !
Atsakyti
QUOTE(Mama_Uoga @ 2010 01 28, 14:15)
Mamos, o kaip ten su prailginta grupe? Iki keliu jinai dirba? Ar yra kokia nors popamokine veikla? Ir iki keliu mazdaug trunka pamokos?  ax.gif

Prailginta grupe iki 16.00 val.
Pirmokams pamokos:
2 kartus i savaite - 5 pamokos iki 12,45 val.
3 kartus i savaite - 4 pamokos iki 11,45 val.

Tikrai labai dziaugiuosi, kad patekom i sia mokykla. Didelis demesys skiriamas ne tik mokslams bet ir vaiku elgesiui, jie mokinami pagarbos ir tolerancijos kaip suaugusiems, taip ir vienas kitam. Kolkas nematau ne vieno minuso.
Atsakyti
Gal kas galėtų išsamiau apie akademinį paruošimą papasakot?
Lietuvių, matematika, anglų, informatiką, biologiją, chemiją ir kt.?
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2010 05 17, 10:59)
Gal kas galėtų išsamiau apie akademinį paruošimą papasakot?
Lietuvių, matematika, anglų, informatiką, biologiją, chemiją ir kt.?

Lietuviu palengvinta sakyciau, matematika ir anglu nuo mokytoju priklauso. Informatika nieko gero.. Biologija gan neblogai sakyciau, o chemija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 05 17, 21:13)
Lietuviu palengvinta sakyciau, matematika ir anglu nuo mokytoju priklauso. Informatika nieko gero.. Biologija gan neblogai sakyciau, o chemija  thumbup.gif

Mano vaikas jau 6 klaseje, bet kitoje mokykloje. Ar galime pereiti i sia zydu mokykla nuo 9 klases?? Gal kas galite patarti?? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Mahtoba @ 2011 01 14, 11:44)
Mano vaikas jau 6 klaseje, bet kitoje mokykloje. Ar galime pereiti i sia zydu mokykla nuo 9 klases?? Gal kas galite patarti?? Aciu

galima, jei vidurkis geras..
Atsakyti
O as apie sia mokykla is paciu besimokinanciu teveliu lupu girdejau... presuoja ten ir vaikus ir tevelius labai... Pasak ju, direktorius visiskai neadekvatinis zmogus, jo nuotaika daznai keiciasi, jis lengvai gali pasisaipyti is vaiko visu akivaizdoje ir pan. Kad mokytojai neturi ten bendros destymo sistemos, pvz., vieni leidzia braukyti sasiuviny, o kiti ne, ir t.t... Daug uzduoda, mazai aiskina ir desto pamoku metu... Zodziu daug negeru atsiliepimu girdejau, daug kas nori iseiti is sios mokyklos i kita, taciau, saugumo sumetimais, nemato didelio pasirinkimo, todel sedi ten. O direktorius apie tai zino, todel leidzia sau elgtis neadekvaciai. Kaip ten bebutu, mes nuo rugsejo pabandysime ten nuo 5 klases mokytis, nes saugumo sumetimais si mokykla yra pati geriausia mano vaikui... O gi todel kad mano mergaite yra labai gudri, lengvai bendraujanti, pasitikinti savimi ir bijau kad kitoje mokykloje ji lengvai gali tapti blogos kompanijos nare, t.y. tarp blogu mergaiciu... Tad tenka rinktis stai taip. O jau kaip ten bus, pasidalinsiu su visais wink.gif
Atsakyti