jooo....man irgi jis tik dideja...nuo 1000 iki 1300 ...
tth darytas tai vasara , buvo geras, reiktu vel kartoti gal, nes toooks nuovargis istisai... ruduo ne i gera. o dar hemoglobinas kazko eme kristi, visada budavo 135-140 o dabar tik 125..... ir valgau as ir jokiu ligu piktu nera
Merginos ar saziningai vengiate jodo?Vasara piknaudziavau rukyta skumbre tai pasidarius tyrimus TTH nuo 2,4 pakilo iki 3,3 idomu ar cia gali buti del jodo
Skiria ar neskiria, nuo gydytojo priklauso, čia panašiai kaip ir su antibiotikais, vienas gydytojas juos išrašo vos pamatęs raudoną gerklę, ale profilaktiškai, o kitas protingai pataria neskubėt palaukt ir esant poreikiui kartoti tyrimą ir tik tada spręst reikia vaistų ar ne.
Kas liečia jodą, man kaip tik jo trūksta ir reikia. Prie jūros būdama tiesiog kaifuoju ir nejaučių jokių bėdų. O su žuvim tai kiek ten to jodo gausi, netūrėtų sureaguoti.
O kaip su druska? Juoduota naudojate, ar ne? Man, kai gydytojas kategoriskai uzdraude joda, tai Himalaju druska pradejau pirkti. Nes visa ta juros druska, parduodama musu parduotuvese, yra prisotinta jodo
O kaip su druska? Juoduota naudojate, ar ne? Man, kai gydytojas kategoriskai uzdraude joda, tai Himalaju druska pradejau pirkti. Nes visa ta juros druska, parduodama musu parduotuvese, yra prisotinta jodo
Pradėjau ir aš gerti tiroksiną, nors autoimuniniu tiroiditu sergu seniai, bet laikiausi iki paskutiniųjų. Ir pradėjusi jį gerti, pajutau, kaip visą kūną niežti, išbėrė, plėmais tokiais nuėjo Ar jums kuriai taip buvo?
Tikrai visa stambi, rupi juros druska yra joduota. Specialiai keliose didziosiose parduotuvese ieskojau drukos be jodo. Nebuvo! O jeigu visas jodas is drukos verdant isgaruotu, tai tada niekas jo ten nedetu
skundziuosi plauku slinkimu, nuolatiniu nuovargiu, menstruacijos nereguliarios (nereguliarios nuo pat paauglystes,pastoti tai netrukde,susilaukem sunaus!) tik po gimdymo,praejus metams laiko pradejau justi simptomus,kurie atvede iki skydliaukes tyrimo.
Endokrinologe apziurejo su echo skydliauke, pakitimu zymiu nemato, tad sako tavo atveju nieko tau gerti nenoriu duoti.. plaukams vitaminu.. taciau as sedinti nevilty, sakau jau pavargau justi nuolatini nuovargi ir miego stoka.. noriu atsigaut, tada ji israse man
Vit D, selena, plaukams vit pantogar ir L-tiroksina 25mg dienai, po 4 men darytis tyrimus ir bus matyt rezultatai. Taigi,dabar nebezinau, gerai ar blogai kad priprasiau vaistu? Ar man juos anksciau ar veliau vistiek tektu gerti? beto dar vienas didelis kankinantis klausimas - ar tai jau visam gyvenimui? ar sureguliavus skydliaukes veikla nebereikes gert vaistu?
ir siaip, siuo atveju, ko man reiketu vengti, o ko reiketu daugiau vartoti? (matau diskutuojate apie joda..?) jokiu simptomu daugiau neturiu tokiu kaip svorio augimas,viduriu uzkietejimas.. kaip galima butu konstatuoti diagnoze pagal tyrimu rezultatus?
skundziuosi plauku slinkimu, nuolatiniu nuovargiu, menstruacijos nereguliarios (nereguliarios nuo pat paauglystes,pastoti tai netrukde,susilaukem sunaus!) tik po gimdymo,praejus metams laiko pradejau justi simptomus,kurie atvede iki skydliaukes tyrimo.
Vit D, selena, plaukams vit pantogar ir L-tiroksina 25mg dienai, po 4 men darytis tyrimus ir bus matyt rezultatai. Taigi,dabar nebezinau, gerai ar blogai kad priprasiau vaistu?
Vaistai jums butina, kalbu apie L tiroksiną. Ar tai visam gyvenimui, priklauso nuo jūsų skydliaukės. Bet gerkit būtinai, priešingu atveju situacija blogės
Jūsų diagnozė panašu kad bus autoimuninis tiroiditas. Būtinai kartokit tyrimus kaip nurodė gydytoja.