Įkraunama...
Įkraunama...

Gabių vaikų akademija

QUOTE(Ieva155 @ 2014 06 06, 15:06)
Šiaip kiek paskaičiau atsiliepimų, tai gal kasdien į mokyklą tokią tai net nežinau, ar norėčiau leisti

Net pagalvoti baisu, kaip ten mokytis, kai jokio bendradarbiavimo su tevais.
Tikrai, kaip viena mama rašė, trūkta šilumos, dėmesio, "dūšios" - tą pajutau pati.
Mokyklos tinklalapyje labai graziai deklaruojama, kad taikomasi prie kiekvieno vaiko...O sitoje akademijoje nieko panasaus - viskas derinama prie stipriausiojo. Tai man sunku isivaizduot, jei kazkuriam vaikui kas nors neaisku, jis net paklausti negali, nes tempas tempas tempas (kad lyderiui butu ka veikti doh.gif ) - nespejai, aiskinkis su tevais namuose. Sunku man isivaizduot, kokiu budu vyksta tos pamokos, ka - klausinejama tįk stipriausio, kitu klausimai nedomina, nes lyderis viska sita jau moka ir jo laiko negaisinsim.
Papildyta:
QUOTE(Ieva155 @ 2014 06 06, 15:06)
Na aišku idomu, kai informacijos paklausi, o tau sako, kad jei nepatinka, tiesiog nestok smile.gif

Viska, ka klausiau, atsake...Bet turbut nelabai patiko, kad klausiu, ten turbut nieks nieko neklausineja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 06 birželio 2014 - 14:24
Dėl lygiavimosi į lyderį aš kažkaip nestresuoju. Tegul vejasi. Bus kažkas naujo. Nes šiaip vis neturi ką veikt, jau būna padarę. Gerai, kad mokykloj mokytoja derinasi prie vaikų. Yra prišviesta papildomų užduočių lapų ir duoda tiems, kas jau padarė, kad nenuobodžiautų.
Na jei teks ir man pasistudijuot kokią medžiagą, gal irgi nebus blogai.
Smalsu, kiek vaikų užsiregistravę, ar didelė konkurencija bus.
Atsakyti
Paklausiau šiandien, kiek vaikų į vieną vietą pretenduoja, tai sakė, kad 4.
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2014 06 06, 15:59)
Tikrai nieks nieko neaiškins. Ir kaip vaikai mokosi, nieks neaiškina, reik iš anksto rašytis susitikimams. Aš kai telefonu kalbėjau, kad informacijos mažai, pasiūlė nestoti, jei kas nepatinka. Supratau, kad ten tėvų  nuomonė niekam neįdomi.

Mes irgi tokį atsakymą buvome gavę iš jų smile.gif Nors savo nuomonės net nepradėjome sakyti, o tik pasiteiravome smile.gif
Atsakyti
sveikos-ar yra kas pakliuve siemet? Mes siandien gavome atsakyma kad patekome i 3 klase, bet dar svarstome ka daryti, nes is Kauno vazineti reiktu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.

Galime ir mes pasidalinti įspūdžiais iš Gabių vaikų akademijos. Baigėme šį pavasarį ketvirtą klasę. Iš tiesų drąsiai galiu sakyti - baigėME, nes darbo turėjome visi. Tie savaitgaliai yra niekis palyginus su į namus gaunamomis užduotimis kas savaitę. Savaitgaliais tas keturias valandas akademijoje darydavo įvairius projektus, eksperimentus, mokėsi dirbti komandoje, klausydavo teorinę medžiagą. Kiekvieną kartą į Vilnių iš Kauno važiuodavo su dideliu noru, net ir keltis nebūdavo sunku. Va prie namų darbų tekdavo ir ašarą nubraukti. Maniškė sakė mielai važinėtų vėl jeigu ne namų darbai. lotuliukas.gif
Dėl kurso, tai jeigu gerai pamenu antrokams yra gamtos kursas, trečiokams - chemijos, o ketvirtokams - fizikos. Namų darbai yra matematiniai. Svarbu paminėti tai, kad šeštadieniais jie tas užduotis tik pasitikrina, gal sudėtingesnes ir paaiškina, tačiau tikrai nekalba pamokose apie tai kaip jas spręsti. Pamokos skiriamos fizikai.

Jeigu kokių klausimų turit, klauskit, pamėginsiu atsakyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
čia kaip matau į tą akademiją papulti labai didelis prestižas smile.gif kartais mamos reikėtų mažiau konkuruoti tarpusavyje.
Atsakyti
kaip ten patekt
Atsakyti
Gal kas galėtumėt į AŽ atsiųsti 3-ios klasės užduočių, norėčiau pažiūrėti kokio jos sunkumo. Ačiū
Papildyta:
QUOTE(skirmantenet @ 2014 07 30, 11:52)
kaip ten patekt

Pildyti anketą ir dalyvauti konkurse.
Atsakyti
Gal yra kas pateko ir planuoja lankyti nuo 2015 m. rugsėjo ?
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2015 06 12, 11:07)
Gal yra kas pateko ir planuoja lankyti nuo 2015 m. rugsėjo ?

Taip, mano dukra įstojo į trečią klasę, mes iš Vievio ax.gif smile.gif
Atsakyti
Mes irgi įstojome į trečią klasę, bet labai dvejoju, ar lankysime. Vadovų požiūris mane išties šokiravo, nežinau, ar noriu, kad mano vaikas būtų auklėjamas tokiu tonu ir tokioje psichologinėje aplinkoje.
Būčiau dėkinga, jei kas pasidalintumėte įspūdžiais apie trečios klasės programą - gal galėtumėte atsiųsti į až užduočių pavyzdžių. Ačiū !
Atsakyti