Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Jei idomu paskaitinek mirksiukas.gif
http://humupd.oxford.../5/405.full.pdf
4u.gif
http://www.gfmer.ch/...rrumbullaku.htm
Atsakyti
Ačiū, Jums visoms, už nuoširdžius atsakymus 4u.gif
Jei atsiras daugiau nusimanančių apie šiuos tyrimus, lauksiu visokių nuomonių. Smagu, kai esi ne viena...
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 06 26, 22:36)
Sveikos merginos, gal kuri žinote kuriomis savaitės dienomis dirba Žilaitienė Kaune?

MV tik ketvirtadieniais, bet dabar iseina atostogu liepa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 01 liepos 2013 - 12:49
QUOTE(Venecija_ @ 2013 07 01, 09:55)
pas mus tai normaliu yra tik 3 % ( norma nuo 4 %) , su galvutes patologija 52, kaklelio 33, uodegeles 12.

tai mums nesiūlo net IUI, sako reik iškart daryt IVF su atrinktais spermiukais...

nors jau turim viena sveika gražu lelių ir turėjau viena P, kurio priežastys manau nebuvo spermiukų patologijos, o stiprus puslės uždegimas ir antibiotikai pačioje pradžioje..

bent jau kolkas aš linkusi netikėti prognoze kad mums gali padėti tik IVF...

Sveikos

Mes ir turejom sveiku spermiuku tik 4 proc., bet rezultatas jau 29 sav nestuke.gif .
Ka mes darem... atsisakem alkoholio, cigareciu,karstos vonios(kas buvo labai sunku, nes pas MB yra letinis prostatitas) ir gerem vitaminus wellman conception, tribulus, cordycepsair cinka. Taip , kad vilties turi buti...

Dar, cia tik mano nuomone, jei jau spermiukas patologinis, manau kad jis yra nepajegus apvaisinti.

Taip , kad merginos nenukabinkit nosies ir darykit namu darbus.
Atsakyti
QUOTE(vaisius25 @ 2013 07 01, 14:34)
Sveikos

Mes ir turejom sveiku spermiuku tik 4 proc., bet rezultatas jau 29 sav  nestuke.gif .
Ka mes darem... atsisakem alkoholio, cigareciu,karstos vonios(kas buvo labai sunku, nes pas MB yra letinis prostatitas) ir gerem vitaminus wellman conception, tribulus, cordycepsair cinka. Taip , kad vilties turi buti...
Dar, cia tik mano nuomone, jei jau spermiukas patologinis, manau kad jis yra nepajegus apvaisinti.

Dziaugiuosi del jusu labai ir sklandaus jums ir grazaus nestumo 4u.gif Deja,bet patologiniai spermiukai gali apvaisinti kiausialaste-pasidomekit daugiau apie tai;nesiulau eiti ir kalbetis vien su medikais,bet panagrinekit mokslinius straipsnius,paklausykit kas yra aiskinama apie spermos patologija-siais laikais tai padaryt lengva-google, youtube ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaisius25 @ 2013 07 01, 15:34)
Sveikos

Mes ir turejom sveiku spermiuku tik 4 proc., bet rezultatas jau 29 sav  nestuke.gif .

aš irgi manau kad tikrai pavyks ir natur mirksiukas.gif
alkoholi ir cigaretes labai stipriai apmažino, ir jau tuoj mes rukyti, tikiuosi doh.gif bet čia viskas įveikiama, bet kaip su karta vonia daryti? maniškis kiekvieną rytą šventai priiminėja karštą vonią ir at to įmanoma atsisakyti nzn... smile.gif na bet na kelsimės š naujus namus jei pavyks rugsėji, ten jau bus ir dušas ir vonia, tai brangusis bus išmestas į dušą lotuliukas.gif
mes dar tik nebuvom pas Ž, nes neišejo, o dabar ji atostogaus tai rugpjūtį tikiuosi neiškils sunkumu smile.gif ir paskirs mums visokiu vitaminu, nes savavališkai kolkas dar bijau neturiu tiek žinių tik geriam wellman conception smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 01 liepos 2013 - 15:16
QUOTE(Venecija_ @ 2013 07 01, 17:14)
aš irgi manau kad tikrai pavyks ir natur  mirksiukas.gif
alkoholi ir cigaretes labai stipriai apmažino, ir jau tuoj mes rukyti, tikiuosi  doh.gif bet čia viskas įveikiama, bet kaip su karta vonia daryti? maniškis kiekvieną rytą šventai priiminėja karštą vonią ir at to įmanoma atsisakyti nzn... smile.gif na bet na kelsimės š naujus namus jei pavyks rugsėji, ten jau bus ir dušas ir vonia, tai brangusis bus išmestas į dušą  lotuliukas.gif
mes dar tik nebuvom pas Ž, nes neišejo, o dabar ji atostogaus tai rugpjūtį tikiuosi neiškils sunkumu smile.gif ir paskirs mums visokiu vitaminu, nes savavališkai kolkas dar bijau neturiu tiek žinių tik geriam wellman conception smile.gif

Na karstos vonios reiketu atsisakyti jau dabar, mano nuomone smile.gif

O del spermogramos rodikliu... Maniskiui iki minimumo sumazinus alkoholio, voniu, pirciu ir t.t., plius geriant vitaminus saziningai, padidejo kiekis visame ejakulente nuo 27 mln iki 136 mln. Tas yra labai gerai thumbup.gif BET judrumas isliko toks pat, o morfologija (patologiniai spermiukai) sumazejo nuo 5 % iki 0%. Taip kad ne visada ir gyvenimo budo pakeitimas padeda sad.gif

Na o jums linkiu kad tikrai padetu, ir jau greitai taptum nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamos ar teciai..
Mums irgi buvo problemu del pastojimo, kas domites tikrai zinote PROfertil vitaminu kompleksa vyrams spermos kokybei gerinti. Nusipirkome antra pakuote ir mums pavyko smile.gif. Liko beveik pilna 180 kapsuliu pakuote. Jei kas susidomejote, rasykite man i AZ, parduosiu zymiai pigiau, nei vaistineje mokejau as.. wink.gif. Tikiuosi jie pagelbes susilaukti vaikucio ir jums wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dene @ 2013 07 01, 18:34)
Mums irgi buvo problemu del pastojimo, kas domites tikrai zinote PROfertil vitaminu kompleksa vyrams spermos kokybei gerinti. Nusipirkome antra pakuote ir mums pavyko smile.gif. Liko beveik pilna 180 kapsuliu pakuote. Jei kas susidomejote, rasykite man i AZ, parduosiu zymiai pigiau, nei vaistineje mokejau as.. wink.gif. Tikiuosi jie pagelbes susilaukti vaikucio ir jums wink.gif

Parašiau Jums į AŽ.
O Jums buvo gydytoja rekomendavus šias tabletes? Patys pirkote vaistinėj, ar internete?
Atsakyti
QUOTE(dene @ 2013 07 01, 19:34)

butu labai smalsu suzinoti kokie jusu vyro spermos rodikliai buvo, nes jeigu truko tik keliu % iki normos tai tuomet ir ne Profertilis butu padejes 4u.gif blush2.gif o mes ieskom vaistu kaip panacejos kaip tuos grikiukus isjudint kai jie vos juda kruta arba isvis negyvi tuno rolleyes.gif verysad.gif
Atsakyti
Laba diena merginos 4u.gif
man iškilo klausimas dėl spermos DNR fragmentacijos yrimų ax.gif Gal kas žinot, kuri klinika Lietuvoje tokius daro, jeigu daro apskritai g.gif
Iš anksto dėkoju už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 07 01, 18:40)
Na karstos vonios reiketu atsisakyti jau dabar, mano nuomone smile.gif

O del spermogramos rodikliu... Maniskiui iki minimumo sumazinus alkoholio, voniu, pirciu ir t.t., plius geriant vitaminus saziningai, padidejo kiekis visame ejakulente nuo 27 mln iki 136 mln. Tas yra labai gerai  thumbup.gif BET judrumas isliko toks pat, o morfologija (patologiniai spermiukai) sumazejo nuo 5 % iki 0%. Taip kad ne visada ir gyvenimo budo pakeitimas padeda sad.gif

Na o jums linkiu kad tikrai padetu, ir jau greitai taptum  nestuke.gif  wub.gif

na ne viskas iš karto wink.gif nes maniskis sakys na jau visai gyvent nebegalima, cigaretes ir alkoholis jo, bet jei ir vonios neliks.... tai visai bėda, ta pakeisime kai isikraustysime i naujus namus smile.gif

o del kiekio ir judrumo tai pas mus viskas net labai thumbup.gif
1ml - 95 *10 6
isviso 513 *10 6
A 21 %
B 24 %
C 17 %
D 38 %
antispermiju Ig G ir A - 0

tik va morfologija... sveikų tik 3 %

eisim pas Ž žiūrėsim ką pasiūlys unsure.gif
Atsakyti