Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Kadangi mano princesė neskuba, tai vis dar mezgu biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2013 10 17, 20:37)
Kadangi mano princesė neskuba, tai vis dar mezgu  biggrin.gif

Wow, kokie mieli batukai wub.gif
Atsakyti
jau kaip gražu, norėčiau ir aš mokėti taip
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš blush2.gif Ligonlapis nepraėjo veltui smile.gif Bus dukrytei į darželį. Siūlai "maximiniai" Nakko.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 10 18, 10:36)
[i]Rodausi ir aš  blush2.gif Ligonlapis nepraėjo veltui smile.gif Bus dukrytei į darželį.

Labai gražu, o jūs reglaną nuo viršaus mergate?
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 10 18, 11:36)
Rodausi ir aš  blush2.gif Ligonlapis nepraėjo veltui smile.gif Bus dukrytei į darželį. Siūlai "maximiniai" Nakko.

Mamos visada ras naudos, net ir iš ligos lotuliukas.gif
Švies dukrytė kaip saulytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leluxs @ 2013 10 18, 11:43)
Labai gražu, o jūs reglaną nuo viršaus mergate?

taip, nuo virsaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš  blush2.gif Ligonlapis nepraėjo veltui smile.gif Bus dukrytei į darželį. Siūlai "maximiniai" Nakko.

liuksiškai bigsmile.gif
aš ir kol mazge serga mezgu. tik dabar leido raudona kostimėlį ant savęs nufotkinti blush2.gif

dabar gal gali pasakyti apačia kokia schemute naudoji g.gif rezgu minti elegantiška suknyte kalėdoms numegzti iš labai plonų siūliuku tai noriu, kad sijonukas gražiai kristu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 10 18, 13:02)
..
dabar gal gali pasakyti apačia kokia schemute naudoji g.gif ...

Aš truputi improvizavau, bet is esmės cia tas rastukas, tik pas mane viskas gerosiomis akimis.

user posted image

as ir ziemai norėciau pabandyti kazka is plonos mocheros, bet nzn nzn, man toks kruvinas darbas atrodo . Dabar berniukui savo Maximoje radau tokius siulus, pusvilne, kaip tvidas, tamsiai tamsiai melyna, kaip rasalas, kaina 3 Lt bigsmile.gif Ziuresiu kas gausis
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 10 18, 14:06)
Aš truputi improvizavau, bet is esmės cia tas rastukas, tik pas mane viskas gerosiomis akimis.

as ir ziemai norėciau pabandyti kazka is plonos mocheros, bet nzn nzn, man toks kruvinas darbas atrodo . Dabar berniukui savo Maximoje radau tokius siulus, pusvilne, kaip tvidas, tamsiai tamsiai melyna, kaip rasalas, kaina 3 Lt  bigsmile.gif Ziuresiu kas gausis

ačiū 4u.gif aš ir inprovizuosiu blush2.gif galvoju iš virdžinijos vilnelės megzti g.gif va tokį sugalvoti reikia apačia gražiai g.gif ir pagalvojau nugaroje daryti su paslėptu užtauktuku, viršų nemegsiu ir nunešiu pirma, kad įsiutu pati nemoku blush2.gif
user posted image

man ir reikia dar siūliuku, vyresnėlis sako aš nubludusi lotuliukas.gif

va manekenė, taip gražiau atrodo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
[i]Rodausi ir aš  blush2.gif Ligonlapis nepraėjo veltui smile.gif Bus dukrytei į

labai grazu thumbup.gif
QUOTE(Roga @ 2013 10 18, 14:14)
va manekenė, taip gražiau atrodo blush2.gif

tikra manekene, labai tinka jai sie rubeliai thumbup.gif
Atsakyti