Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Laaaabai aciu uz grazius zodzius!!! Tai komplektukas naujagymiui. Daug ka neriu paprasciausiai ziuredama i nuotrauka,kazka dadedama savo,aisku ir is chemu smile.gif
O cia linine suknele:user posted image
Atsakyti
QUOTE(odeta123 @ 2013 08 02, 21:57)
  O cia linine suknele

Labai labai gražutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta123 @ 2013 08 02, 21:57)
Laaaabai aciu uz grazius zodzius!!! Tai komplektukas naujagymiui. Daug ka neriu paprasciausiai ziuredama i nuotrauka,kazka dadedama savo,aisku ir is chemu smile.gif
  O cia linine suknele

vau kaip grazu 4u.gif
Atsakyti
Odeta, komplektukas gražus, bet suknelė nuostabi smile.gif
Atsakyti
Aš ne su krikšto rūbeliais (merginos, jie nuostabūs). Buvau numezgus vienam vaikinukui liemenę, tai prigavau laiko ir numezgiau kelnytes į komplektą smile.gif (ruduo nenumaldomai artėja schmoll.gif )

user posted image
Atsakyti
villyte labai siumpatiškas kompletėlis. O ruduo tikrai nenumaldomai artėja.
Atsakyti
Kai po truputį ima lįsti mintys apie rudenėlį... plonos vilnelės megztukas sūneliui.

user posted image

Anksčiau buvau mezgusi ir megztuką dukrytei, tai dabar turės abu smile.gif Tie patys siūlai tik skirtingų spalvų.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 05 rugpjūčio 2013 - 13:57
Mylia fainuoliai megztukai, gal atsimeni kas cia per siulai ?
Atsakyti
Čia Drops Fabel 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 08 05, 18:38)
Čia Drops Fabel  4u.gif

Aciu, radau, jei ne paslaptis, kokia iseiga tokiam megztukui g.gif Jau man ir nagai niezti kazka silto megzt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 08 05, 14:24)
Buvau numezgus vienam vaikinukui liemenę, tai prigavau laiko ir numezgiau kelnytes į komplektą  smile.gif (ruduo nenumaldomai artėja  schmoll.gif )

QUOTE(Mylia @ 2013 08 05, 14:52)
Kai po truputį ima lįsti mintys apie rudenėlį... plonos vilnelės megztukas sūneliui.

Anksčiau buvau mezgusi ir megztuką dukrytei, tai dabar turės abu smile.gif Tie patys siūlai tik skirtingų spalvų.

visi labai grazus rubeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 08 05, 20:01)
Aciu, radau, jei ne paslaptis, kokia iseiga tokiam megztukui  g.gif Jau man ir nagai niezti kazka silto megzt  smile.gif

Sunaudojau po 3 matkelius, cia apytiksliai 98-104 dydis gaunasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 05 rugpjūčio 2013 - 21:41