Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sandėliukas

Sveiki,
ieškau rūbų vyresnio amžiaus moteriai, M dydžio. Mano teta serga ir jai labai krenta svoris. Atsidėkotumėm daržo gėrybėm ar šokoladu 4u.gif
Atsakyti
gal kas nors turite nebereikalingą mobilų telefoną? tinka ir labai senas, svarbu, kad veiktų. labai reikia berniukui iš vaikų namų, jam greitai 18 metų, išėjo iš globėjos, nes prastai sutarė, kiek įmanoma jį pagloboju, bet dabar net susisiekti nebegaliu, nes sugedo jo mobilusis. pati turiu Siemens C55, bet neturiu pakrovėjo, gal kas tokį pakrovėją turite? būčiau labai dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
ieskom miegamo fotelio kad tiltu 12 metu vaikas...mielai paiimtume ir patalynes...
Atsakyti
Ieškau rūbelių į darželį 3 ir 5 (beveik 6)m. berniukam, S-M dydžio moteriškų. Galim atsidėkot šokoladu ar daržo gėrybėm
Atsakyti
gal kas dovanuoja veikiančia skalbimo mašiną bei labai reikia kedžių, Vilnius.
Atsakyti
hmm,nezinau ne i tema,bet vis tiek pasakysiu,kai kas cia tipo dovanoja visiska slamsta( man nieko nereikia,uztenka ,siap sau is idomumo paziuriu,kai ner ka veikt),koki ten svarka 90 tu metu mados,ir dar netingi fotkint,det ir kokio sokolado dar noret arba suluzusiu zaislu,nutrintu,tai koks cia sirdies gerumas,cia tik atsikratymas slamsto ir dar atseit kokia as gera blush2.gif
Papildyta:
aisku yra ir sauniu dalyku,ne vienai seimas praverstu ir pati rengciau savomergaites tokias rubeliasi,ir pati esu atidavusi kas nereikalinga,bet tikrai dar geru daiktu,o ne tokiu kuriuos ir siulyt butu geda.
Atsakyti

Dovanojame ir dalinamės toliau.
Temoje draudžiama mainytis (tam yra skirtos kitos temos).
Atsakyti
Galiu padovanoti avėtos, bet nesunešiotos 39 dydžio avalynės. Dauguma aukštakulniai. Į AŽ.
Atsakyti
Turiu apie 10 pakelius greito paruosimo makaronus is Maisto banko
Jeigu kas megsta juos, galiu atiduoti .
Vilnius....
Atsakyti
Gal kas gali padovanoti ar simboliskai parduoti miegama vienguli ar dviguli foteli, dar tinkama naudojimui?
Vilnius i az
Atsakyti
Sveiki, ieškau galinčių padovanoti/pigiai parduoti drabužėlių naujagimei mergytei. Nebūtinai visaimažiukų drabužiukų - turėsim ateičiai. 4u.gif
Atsakyti
Draugės prašymu dovanoju maišiuką rūbelių mergytei nuo gimimo iki 2-3 metukų. Yra ir kūdikėliui rūbukų, ir sijonukų, suknyčių, kelios striukės, ir dar šio bei to. Kai kurie rūbukai tik po namus, kiti ir išeigai tinkami.
Nesiunčiu.
Vilnius, Šeškinė.
Atsakyti