Įkraunama...
Įkraunama...

Tūkstantis ir viena naktis / Binbir Gece

QUOTE(AiGyRo @ 2013 07 11, 18:41)
sis geras filmas tik labai jau ilgas. Ir mane nervina kad nevisada geris laimi pries blogi.As pratusi kaip pasakose kad butu biggrin.gif:D:D. Ir ten labai jau negrazi pagrindine veikeja  doh.gif

Jau geriau negraži veikėja, bet įdomus siužetas. O ne kaip meksikičių serijaluose- visi gražuoliai, o siužetas lempinis smile.gif
Atsakyti
Na bet juk buna ir geras siuzetas ir grazus aktoriai kaip siame filme. mirksiukas.gif . O meksikietisku as neziuriu neidomus be logikos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SpriNta @ 2013 07 11, 11:06)
Sis serialas tikrai idomus,o Istanbulas grazus miestas wub.gif  Gaila kad baigiasi,bet delfis rase,kad lnk rodys du naujus turkiskus serialus Didingas amzius ir Uzdrausta meile.

O čia tas serialas Uždrausta meilė, gal Ask-i memnu, kurio remeiką "Pasion prohibida" nesenai rodė Telemundo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2013 07 11, 16:02)
Mane tai Benu kelias paskutines serijas nervina, vis prikaiso Keremui del Melek, as ja suprantu, jog ji jos sesuo, bet Burakas jo brolis vedes jo seseri... Sudetinga situacija...

Vargse Fusun, ja isprievartaus?  blink.gif

P.s. pasirodo Eda yra Keremo realiam gyvenime zmona
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labai grazi pora, man akys jos labai grazios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2013 07 11, 17:41)
sis geras filmas tik labai jau ilgas. Ir mane nervina kad nevisada geris laimi pries blogi.As pratusi kaip pasakose kad butu biggrin.gif:D:D. Ir ten labai jau negrazi pagrindine veikeja  doh.gif

nu nieko sau negrazi blink.gif man tai viena graziausiu matytu aktoriu, kaip ir daugeliui to filmo fanu, kurie uzverte protestais scenaristus , pakeitusius ja 4-am sezone
filme
user posted image
user posted image
user posted image
gyvenime
user posted image
user posted image

man ji tikrai zymiai grazesne uz Secherezada
Atsakyti
Praeitą ir šią savaitę nemačiau serialo. Gal kas gali papasakoti svarbiausius įvykius?
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 07 12, 11:26)
Praeitą ir šią savaitę nemačiau serialo. Gal kas gali papasakoti svarbiausius įvykius?

NA Shecherezada prarado vaika, jai Eda uzdave tokios arbatos, kuri issauke persileidima, Burakas vede Keremo sesri, susipyko ji su tevu, Burako motina istiko priepuolis kai suzinojo apie ju vestuves. Burhanas isvare Ahu ir jos motina, Ahu ten apsigyveno pas viena toki bandita, kuris ja isprievartavo ir dabar ji dirba prostitute. Fusun uzpuole jos buves meiluzis, o si gindamasi ji nuzude. Onuras pasamde sekli, kad sektu Shecherezada, nes jam vis vaidenasi kad ji jam neistikima (cia nagus prikiso Eda, Shecherezados vardu rase laisku vienam tokiam diedui, kuris buvo jos destytojas universitete, siuntinejo sms ir pan., o tas rase atgal Shecherezadai ir Onuras uzmate)...

Kas cia dar buvo g.gif , jau ir nebepamenu biggrin.gif
Atsakyti
Del skonio nesigincijama man asmeniskai ji labai negrazi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2013 07 12, 15:54)
Del skonio nesigincijama man asmeniskai ji labai negrazi.  schmoll.gif

daug maz tokio lygio ? nu taip as isivaizduoju pasakyma labai negrazi
user posted image
Atsakyti
Nematau reikalo diskutuoti ir aiskintis kas man grazu kas ne. Ne negrazi man ji ir tiek. Man labai grazi Sechrazada. Niekam neidomi cia sita diskusija. 4u.gif Tiesiog skirtingaisuprantame grozi. O tokiu "grazuoliu" internete galima rasti nemazai pasiknaisious.
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2013 07 12, 16:49)
Nematau reikalo diskutuoti ir aiskintis kas man grazu kas ne. Ne negrazi man ji ir tiek. Man labai grazi Sechrazada.  Niekam neidomi cia sita diskusija.  4u.gif Tiesiog skirtingaisuprantame grozi. O tokiu "grazuoliu" internete galima rasti nemazai pasiknaisious.

tiesiog parasete, kad tam filme labai negrazi pagrindine veikeja, todel ir ikeliau ,kad kitos skyrelio skaitytojos vienu zodziu nepasitiketu, o pacios nusprestu
Atsakyti
Merginos, kurios gaudotes, gal zinote kur paziureti rusu kalba seriala "Didingas amzius"?
Atsakyti