ka tik po wc- tepa ..pradesim naują ciklą
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 05, 11:20)
O negadinai NT?
as gal pradesiu gadint po 2 dienu (ikelsiu nuotrauka kai jau turesiu ka parodyt
), uzsiliko keli tai ir pagadinsiu, daugiau nepirksiu
atsipalaiduosiu kaip ir minejo Ju.Ge. gine ir megausiuos ND
linkiu to paties visom

as gal pradesiu gadint po 2 dienu (ikelsiu nuotrauka kai jau turesiu ka parodyt

Negadinau... mmm ką tik prasidėjo

Papildyta:
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 05, 11:28)
Nenusimink

visos mes anksčiau ar vėliau turėsim tai ko trokštam. Reikia tik tuo tikėt

linutemazute*** ahhh
kaip gaila bet sakoma reikia svajoti atsargiai nes svajonės pildosi
..tai va svajoju jau visus 2013m ir tikiu gal dar pavyks pagaut mėlyną svajonę ir be OT o foto tai
turiu tokias tris
na bet vat keistai man kolkas teplioja čiut gelsvai noretų rausvėt ..tikro kraujo nė lašo kolkas
vėl svaiguliuoju tempa 37
mm d jau praėjo skaitos
oi kaip nervina mane ta įtampa .... reiks NT ant smalsumo ir įdomumo padaryt jai nepradės normaliai tekėt

na bet vat keistai man kolkas teplioja čiut gelsvai noretų rausvėt ..tikro kraujo nė lašo kolkas

QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 05, 14:45)
linutemazute*** ahhh
kaip gaila bet sakoma reikia svajoti atsargiai nes svajonės pildosi
..tai va svajoju jau visus 2013m ir tikiu gal dar pavyks pagaut mėlyną svajonę ir be OT o foto tai
turiu tokias tris
vėl svaiguliuoju tempa 37
mm d jau praėjo skaitos
oi kaip nervina mane ta įtampa .... reiks NT ant smalsumo ir įdomumo padaryt jai nepradės normaliai tekėt 

Kažkaip iškentėkit iki ryt ryto ir jei per naktį neprapliūps, tada pagadinkit testuką

QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 05, 13:49)
Kažkaip iškentėkit iki ryt ryto ir jei per naktį neprapliūps, tada pagadinkit testuką 

Sutinku

QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 05, 11:28)
dar ne viskas prarasta

QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 05, 13:33)
Negadinau... mmm ką tik prasidėjo
as irgi būčiau negadinus OT... bet labai noriu užtaikyti 2 d.iki O. Gal būtų didesnė tikimybė susilaukt mergytės. ..
na o jei būtų berniukas- bus dar smagiau
reiks planuot 4 vaikelį 

oi, Linute, kaip suprantu Tave, as taip trokstu tos rozines svajones, nes man jau paskutinis pasispardymas, jau reikia dabar kasyciu, nes 4 jau tikrai nebespesiu iki pencijos susilaukti

as jau nebesitikiu si cikla laimingos pabaigos, man su dviem pirmaisiais gan greitai testukai parode II, o ir pozymiai visi isgaravo

QUOTE(Ju.Ge. @ 2013 12 05, 16:13)
dar ne viskas prarasta
bet jei kartais netycia prapliuptu, tai reiskia laukia leliukas Kaledu, o kai tik sulauks bus oba, mama , as jau cia
oi, Linute, kaip suprantu Tave, as taip trokstu tos rozines svajones, nes man jau paskutinis pasispardymas, jau reikia dabar kasyciu, nes 4 jau tikrai nebespesiu iki pencijos susilaukti
bet aisku, kad niekas nepagalvotu, kad isprotejau
, tikrai ne
labai noriu mergytes, labai labai, bet tvirtai zinau, kad berniukas turetu visa ta pacia meile, ne kiek ne maziau nei mergyte
as jau nebesitikiu si cikla laimingos pabaigos, man su dviem pirmaisiais gan greitai testukai parode II, o ir pozymiai visi isgaravo
liko tik padidejusios krutys, bet nebelabai jautrios, sono padilgsnojimai ir kazkoks keistas seiletekis
, bet galvoju, kad sonas, tai cia dujos kaupiasi
, o seletekis gal nuo folines rugsties ka??? kas geriat foline, ar nepastebejot tokios nesamones? 

O kiek tau dienelių iki mmm? Man irgi testukus rodė labai anksti. Su pirmu nelabai atsimenu, o su antru 7 d. Po O buvo jau ryškus vaiduoklis... ech... bet deja nevisad taip. Mano draugei parodė tik kai mmm vėlavo savaitę

QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 05, 17:48)
O kiek tau dienelių iki mmm? Man irgi testukus rodė labai anksti. Su pirmu nelabai atsimenu, o su antru 7 d. Po O buvo jau ryškus vaiduoklis... ech... bet deja nevisad taip. Mano draugei parodė tik kai mmm vėlavo savaitę 

mmm turetu buti apie 10 d, tai dar kokios 6 d., bet ta stiprinuojauta , kad pavyko, dabar persiverte i nuojauta, kad mano svajone dar kazkur ateityje

Iškentėjau šiandien nepasidarius nt
Kaip Motiejukass?
ar neprapliūpo nelauktosios?...

Kaip Motiejukass?