Įkraunama...
Įkraunama...

Lytinis susilaikymas

mad.gif

jooo, buna gi ligoniu..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2006 06 04, 18:22)
mad.gif

jooo, buna gi ligoniu..... g.gif

Kažką norėjai pasakyti?
Ligonių ne tik būna. Parodyk man bent vieną visiškai sveiką žmogų biggrin.gif Sunkiai tokį rasi...Klaidingai mąstom, todėl ir sergam (ir sau taikau smile.gif ).

Man dabar kilo mintis, kad šioje temoje būtų galima kalbėti ir apie celibatą- juk tai lytinis susilaikymas savo noru. Tik kažkodėl kunigai turi pomėgį mirti nuo prostatos vėžio...Matyt, ne šiaip sau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 04, 19:25)
Man dabar kilo mintis, kad šioje temoje būtų galima kalbėti ir apie celibatą- juk tai lytinis susilaikymas savo noru. Tik kažkodėl kunigai turi pomėgį mirti nuo prostatos vėžio...Matyt, ne šiaip sau... blink.gif

Turi duomenų, kad kunigų šis polinkis didesnis nei bendros populiacijos? g.gif Kiek žinau, nuo prostatos vėžio taip pat sėkmingai miršta ir ganėtinai linksmai šia prasme gyvenantys vyriškiai.
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2006 06 04, 19:16)
irnesakyk.gif viskas, daugiau i ezoterines temas nelysiu.

O čia - ezoterinė tema? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 06 04, 18:34)

O čia - ezoterinė tema? lotuliukas.gif

Aš irgi kol kas nieko ezoteriško nematau... biggrin.gif

Kaip manot, kodėl paskutiniu metu vyrai masiškai pradėjo sirgti prostatos ligomis? Gal todėl, kad jų požiūris į moteris pasikeitė...? (mano klausimas su tema tikrai susijęs smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 04, 19:37)
Kaip manot, kodėl paskutiniu metu vyrai masiškai pradėjo sirgti prostatos ligomis? Gal todėl, kad jų požiūris į moteris pasikeitė...? (mano klausimas su tema tikrai susijęs  smile.gif )

Ir kuo gi jis taip ženkliai pasikeitė?

Beje gal vienas iš veiksnių - tiesiog sumažėjo nediagnozuotų prostatos ligų atvejų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 06 04, 18:43)
Ir kuo gi jis taip ženkliai pasikeitė?

Beje gal vienas iš veiksnių - tiesiog sumažėjo nediagnozuotų prostatos ligų atvejų. mirksiukas.gif

Gal ir tavo tiesa...O dar tos reklamos, nuo kurių bloga darosi smile.gif Gali pagalvoti, kad kas antras vyras serga.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 06 04, 18:32)
ir as noreciau suzinoti, ka reiskia neatitikti savo partneriui  unsure.gif

Kadangi šitas klausimas pasikartojo keletą kartų, ir aš norėčiau sužinot: ar jūs tikrai manot kad bet koks žmogus(moteris/vyras) tinka bet kokiam kitam lovoje blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 04 birželio 2006 - 20:30
QUOTE(mirėja @ 2006 06 04, 20:30)
Kadangi šitas klausimas pasikartojo keletą kartų, ir aš norėčiau sužinot: ar jūs tikrai manot kad bet koks žmogus(moteris/vyras) tinka bet kokiam kitam lovoje blink.gif

Kyla natūralus klausimas: ar žmogus gimė tik tam, kad lovoje patirtų malonumą?
Atsakyti
gime ir tam taip pat, bet ne tik del to aisku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 06 04, 21:30)

"Bet koks" tikrai ne, bet jei kalbam apie mylimą žmogų, tai pasikartosiu - toks manymas pagrįstas daugiau nei 99 proc.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 04, 22:56)
Kyla natūralus klausimas: ar žmogus gimė tik tam, kad lovoje patirtų malonumą?

Na, kai kurie žmonės tam... mastau.gif

Vat apturėjau netikėtai antropologijos paskaitą įdomią. Tai ten buvo tos teiginys, kad mot. organų vėžys, bei kitos ligos ir iš to kylantys nevaisingumai plinta ir plis toliau dėl to, kad labai pasikeitė žmonių gyvensena per pastaruosius kelis šimtus metų. Jei anksčiau mergaitė menstruacijomis susirgdavo 16 metų ir gimdydavo sulaukus 18, tai šiuo metu šis santykis būtų 12/30 metų. Pagerėjo gyvenimo sąlygos, nebesergama dažnomis infekcinėmis ligomis ir pan, kas ir privedė prie ankstyvo lytinio brendimo, tuo tarpu moterys gimdo vėlai, nes nori realizuoti save ir pan. Iš to ir išeina, kad šiuolaikinės moterys menstruacijas patiria ne kelis, o net keliolika kartų daugiau. Iš čia ir ligos...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 02, 22:29)
Apie tai puikiai nusimano veislinių šunų, kačių, žirgų ir t.t. augintojai. Tarkim, jeigu veislinė kalytė bent kartą pasibėgioja su neveisliniu margiuku, ji praranda savo vertę...Bet va žmonės to sau netaiko...

ai gal ir ne visai čia tema, gal jau ir praėjo, bet šitai ir aš girdėjau (tiek kad čia faunos skyreliui lotuliukas.gif ) per "Discovery".
Atsakyti