Įkraunama...
Įkraunama...

Lytinis susilaikymas

QUOTE(Bajm @ 2006 06 09, 12:54)

na o kontraceptinės priemonės - tai jau amžinas mirtinas griechas  irnesakyk.gif

tai tada man sakes, nes be ju negaliu gyventi lotuliukas.gif seka ligos ir didziuliai skausmai.. po to operacijos. Tai atsiprasant, kuo as geresne, jei KT antra funkcija man yra apsisaugojimas? (niekaip kitaip nesisaugom) doh.gif
Atsakyti
o ka sieloje jauciate myledamasi su mylimu vyru?

ar esate mylejusios su nemylimu - nezinau tokio patyrimo.... negaliu sia tema nieko sakyt...

tik manau, kad yra didelis skirtumas tarp harmoningo rysio ir bet ko bet kaip su bet kuo...

patnekinti poreikius lieka taip zemai pagal svarba, kai myli zmogu ne pavirsiumi, o savo siela, dvasia, sirdimi.. kai troksti jam dovanoti dziaugsma ir tas davimas dziaugsmo yra didesnis dziaugsmas nei fizinis smile.gif

o kaip tada ?

tada instinkstai lieka pazemej smile.gif

Atsakyti
QUOTE(samoninga harmonija @ 2006 06 09, 14:46)
o ka sieloje jauciate myledamasi su mylimu vyru?

meluočiau, jei pasakyčiau, kad jaučiu dievišką palaimą, sielų suartėjimą

tiesiog yra didelis fizinis malonumas, instinkto patenkinimas

o su mylimu vyru mylėtis yra gerai vien todėl, kad nebijai atsipalaiduoti, būtų savimi, parodyti savo "gyvuliškumą" - vien dėlto būtų sunku atsiduoti vienos nakties nuotykiui blush2.gif
Atsakyti
Aš nežinau ką reiškia poreikių tenkinimas blush2.gif Noriu MYLĖTIS su mylimu žmogum. Ir negalvoju,kad einu tenkinti poreikių lotuliukas.gif Kas tas poreikių tenkinimas ? g.gif Čia kaip suprantu apie vienadienius sąntykius kalba, bet man tai svetima. Gal jeigu neturėčiau vyro tai pajusčiau instinktus. Nors iki neturėjau vyro galvodavau apie TAI g.gif Gal tai ir buvo instinktas? Bet jis manęs nenugalėjo doh.gif
Tiesa aš už mylėjimąsi iki vedybų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 09 birželio 2006 - 14:21
QUOTE(Apuokas @ 2006 06 09, 14:17)
Aš nežinau ką reiškia poreikių tenkinimas  blush2.gif Noriu MYLĖTIS su mylimu žmogum. Ir negalvoju,kad einu tenkinti poreikių  lotuliukas.gif Kas tas poreikių tenkinimas ?  g.gif Čia kaip suprantu apie vienadienius sąntykius kalba, bet man tai svetima. Gal jeigu neturėčiau vyro tai pajusčiau instinktus. Nors iki neturėjau vyro galvodavau apie TAI  g.gif Gal tai ir buvo instinktas? Bet jis manęs nenugalėjo  doh.gif
Tiesa aš už mylėjimąsi iki vedybų  ax.gif

vat butent.

Kuo skiriasi santykiai po vestuviu ir iki ju? juk po vestuviu gali buti irgi vien tik instinktu tenkinimas
Atsakyti
Bet tema tai apie susilaikymą... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 06 09, 15:24)
vat butent.

Kuo skiriasi santykiai po vestuviu ir iki ju? juk po vestuviu gali buti irgi vien tik instinktu tenkinimas

Man nesiskiria niekuo.Kuo ilgiau gyvenu su juo,tuo labiau ji myliu. Žinoma turi reikšmės vis ta pati lova (nuobodulys) ar dar kas panašaus, bet mylėjimasis poreikių tenkinimu nevirsta man schmoll.gif O vestuvės tai kelių valandų reikalas.Ka jos turi bendro su gyvenimu? Ka jos gali pakeisti ?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 09, 15:28)
Bet tema tai apie susilaikymą... lotuliukas.gif

Na nesusilaikiau nesusilaikiau doh.gif Nesusilaikėm ax.gif Ir nė kiek nesigailim schmoll.gif Tiesą sakant mes dar nevedę tongue.gif 8 metai kartu jau. Vat ir susilaikyk, kad gudrus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 09 birželio 2006 - 14:38
QUOTE(Bajm @ 2006 06 09, 13:04)
meluočiau, jei pasakyčiau, kad jaučiu dievišką palaimą, sielų suartėjimą

tiesiog yra didelis fizinis malonumas, instinkto patenkinimas

o su mylimu vyru mylėtis yra gerai vien todėl, kad nebijai atsipalaiduoti, būtų savimi, parodyti savo "gyvuliškumą" - vien dėlto būtų sunku atsiduoti vienos nakties nuotykiui blush2.gif

Ir kitaip būti negali drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 06 09, 15:17)
Aš nežinau ką reiškia poreikių tenkinimas  blush2.gif Noriu MYLĖTIS su mylimu žmogum.

sexas yra tik dalis meilės

aš myliu žmogų ir noriu suo juo tenkinti savo instinktus, savo seksualinius poreikius wink.gif

o šiaip seksas su dvasiniais dalykais nelabai susijęs
bent jau man

P.S. iš tikrųjų tema apie susilaikymą cool.gif

P.S. gal prisimenate prieš porą metų Oželytės prisipažinimą, kad nesimylėjo jau 7 metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 09 birželio 2006 - 15:08
ajajai tema apie susilaikymą, o visos bliuznyja apie seksą lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu aš vat manau, kad gal kai tau 16 reikėtų susiturėt, bet kai esi jau suaauges ir už savo veiksmus atsakingas žmogus jau savaime negulsi su bet kuo ir po betkuom, o apie moteriškes, kurios turėjo daug lytinių partnerių pvz prostitutės skaičiau straipsnį kažkokį, kažkokios medikės ax.gif tai vis dėl to jų vaisingumui, tai įtakos turi, nes tipo mylintis te visokie šarmai, tempertatūros ir ttt prisitaiko prie vyro fiziologijos, o kai partnerių daug moteriškės normali "biologija" sutrinka ir prasideda visokie nemalonumai, bet kad Jono vaikai būtų panašūs į kaimyno Petro tai nieko nerašė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (aš labai neiksliai parašiau, tiksliai neatsimenu, bet mintis tai tokia)
Atsakyti
Sveikute. Gimdymo terminas nepasikeite. Nusimato berniukas, rasiau apie tai, bet info kazkur pasimete. Saunu, kad rupiniesi saraseliu. Laimingai tau. 4u.gif
Atsakyti
Dar ne viena SM skaityta tema manes taip nenustebino. Tikrai nemaniau, kad siais laikais zmones dar tiki tokiais dalykais... doh.gif

QUOTE(sesele @ 2006 06 02, 20:52)
siaip mokslininku yra istirta kad jei moteris mylisis su wyru be prezerwatywo, i jos organizma patekus spermai wisa gauta informacija islieka ir weliau persiduoda waikams.

QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 02, 21:29)
Šitas reiškinys vadinamas telegonija...
Apie tai puikiai nusimano veislinių šunų, kačių, žirgų ir t.t. augintojai. Tarkim, jeigu veislinė kalytė bent kartą pasibėgioja su neveisliniu margiuku, ji praranda savo vertę...

Klaikiai vyriskas pasiputeliskas poziuris. Visagale nemirtinga sperma, jei tik nuvarva ant moteriskes, tai ir pazymi ja visam gyvenimui doh.gif . Net kalytes nepaliekamos ramybeje. Bet koks margis joms veisle gali sugadinti... verysad.gif
Veisliniams sunims, susigundziusiems kiemo margute, veisle kazkodel nepagenda?

QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 03, 14:55)
Mano mama 32 metus dirbo technikume ir dėstė zootechnikams bendrąją zootechniją bei genetiką. Ji į telegoniją žiūri kaip į rimtą dalyką. Matyt, ne be reikalo net tarybiniais laikais visos karvės ir buliai turėjo vardus ir buvo braižomi jų geneologijos medžiai. Tokiu būdu būdavo išlaikoma gera veislė.

Klaidingos teorijos netampa teisingomis tik del to, kad jas kazkas kartoja ilgus metus.
Taip pat leisiu sau pastebeti, kad raguociu duomenys buvo gerinami parenkant pageidaujamu savybiu turincius reproduktorius, o ne dalinant karvems vardus ir braizant ju geneologinius medzius. Reiketu skirti reikalo esme nuo pagalbiniu priemoniu.

QUOTE(Agotukas @ 2006 06 04, 22:30)
Vat apturėjau netikėtai antropologijos paskaitą įdomią. Tai ten buvo tos teiginys, kad mot. organų vėžys, bei kitos ligos ir iš to kylantys nevaisingumai plinta ir plis toliau dėl to, kad labai pasikeitė žmonių gyvensena per pastaruosius kelis šimtus metų. Jei anksčiau mergaitė menstruacijomis susirgdavo 16 metų ir gimdydavo sulaukus 18, tai šiuo metu šis santykis būtų 12/30 metų. Pagerėjo gyvenimo sąlygos, nebesergama dažnomis infekcinėmis ligomis ir pan, kas ir privedė prie ankstyvo lytinio brendimo, tuo tarpu moterys gimdo vėlai, nes nori realizuoti save ir pan. Iš to ir išeina, kad šiuolaikinės moterys menstruacijas patiria ne kelis, o net keliolika kartų daugiau. Iš čia ir ligos...

Ar jusu nestulbina, kad tokie dalykai pateikiami KMU studentams kaip rimta moksline informacija???? blink.gif blink.gif blink.gif
Kada pradeta registruoti pirmoji moterisku ligu statistika? Lietuvoje? Pries keleta desimtmeciu? Vienaip ar kitaip, tikrai nera duomenu, kiek moteru sirgo, pav., gimdos kaklelio veziu, tarkime, 1756 metais. Kiek procentu buvo nevaisingu ir t.t.
Jau nekalbant apie turetas diagnostikos priemones ir tai, kad jei pora nesusilaukdavo vaiku, automatiskai "bergzdzia" laikyta moteris.... doh.gif
Tai kaip galima lyginti dabartine moteru sveikatos bukle su buvusia pries kelis simtus metu???

Ka reiskia teiginys "...šiuolaikinės moterys menstruacijas patiria ne kelis, o net keliolika kartų daugiau. Iš čia ir ligos..."???
Menstruacijos siaip jau yra normalus reiskinys, nesukeliantis ligu. Ar moteris pirma karta gimdo 18-os, ar 25-iu, ar 30-ies, menstruacijos kartojasi kol yra lytiniu lasteliu, o ne iki pirmo nestumo, ar ne taip?
Iseina, kad pagerejusios gyvenimo salygos, ligu prevencija ir gydymas atnese tik...dar daugiau ligu???

QUOTE(Enija @ 2006 06 05, 07:54)
Moteris- renkasi, o vyras siūlosi. Tai visai naturalu, kad tikimasi iš moters šiokio tokio išrankumo.

Velgi, vyras gali siulytis bet kam ir likti "svarus", o moteris..

QUOTE(Micha @ 2006 06 06, 00:51)
Daznai atsako, kad moteris turi buti svari ir skaisti del savo busimu vaiku, bet juk ne vien moteris dalyvauja dauginimosi procese

Taip atsakoma del vienos paprastos priezasties, apie kuria paprastai nesusimastoma. Moteriskos lytines lasteles jau buna susidariusios kudikiui (siuo atveju mergaitei) dar negimus. Tad moteris savo "puse vaikuciu" kune nesioja visa gyvenima iki kol visos kiausialastes iseikvojamos, klimakso. Tuo tarpu vyro pirmosios lytines lasteles susidaro tik paauglysteje ir po kiekvieno spermos issiliejimo jos atsinaujina.

Pagal telegonijos teorija spermos "perteikiama informacija" uzregistruojama mistiniuose informaciniuose laukuose, genetiniame lygmenyje ( doh.gif doh.gif doh.gif ), o ne spermoje ar kiausialastese. Pagal Michos samprotavima iseitu, kad vyrukai su kiekvienu spermos issiliejimu istrina visa sukaupta "genetinio lygmens informacija"? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gyvename patriarchalineje visuomeneje, o tai reiskia, kad dominuoja vyrai.
Viena didziausiu vyru baimiu nuo senoves yra auginti ne savo palikuonis
(tevystes tyrimu galimybe ilgaamziu tradiciju per desimtmeti nepakeis) ir pasirodyti ne paciu geriausiu lovoje.
Kazkada sias baimes apmalsindavo segdami mylimosioms istikimybes dirzus;
Afrikoje ir dabar dar kartais nupjauna mergaitems isorinius lytinius organus, kad seksas joms sietusi ne su malonumu, o su kancia; o visuomenese, kur fizine prievarta pries moteris darosi nebeimanoma, joms plaunamos smegenys telegonijomis, religija, sugadintos veisles kalytemis ir visuomenes smerkimu.
Papildyta:
Mano birzelio 11d. 17:30 zinute buvo issiuste ne tuo adresu. Klaida pastebejau per velai, todel belieka tiketis moderatoriu pagalbos jai istrinti (kartu su siuo komentaru). Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zen: 12 birželio 2006 - 16:50