Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VII tema

dar keletas. smile.gif Kadangi tik savaitgalį sode būnu, tai nupjoviau ir dabar rodausi vazoje
Balta nežiniukas, o tamsi pagal internetą "Landini"
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 07 31, 19:19)
dar keletas.  smile.gif Kadangi tik savaitgalį sode būnu, tai nupjoviau ir dabar rodausi  vazoje
Balta nežiniukas, o tamsi pagal internetą "Landini"

Gražuolės wub.gif Grįžtu vakare ir visai neturiu laiko fotografuoti savųjų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 31, 22:27)
Gražuolės  wub.gif  Grįžtu vakare ir visai neturiu laiko fotografuoti savųjų  doh.gif

ačiū smile.gif
Gaila, o taip norisi akis paganyti į tavo gražuoles
Atsakyti
čia mano paprastutės, davė giminaitis svogūnėlių nežinojau net ko tikėtis, bet visai nieko tokios
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 01 rugpjūčio 2013 - 08:05
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 08 01, 09:04)
čia mano paprastutės, davė giminaitis svogūnėlių nežinojau net ko tikėtis, bet visai nieko tokios

Gražios labai thumbup.gif
O čia katalogas pagal abėcėlę. Tikrai ne visos pasaulio lelijos sudėtos, bet neblogai jei reiktų atpažinti veislę
http://www.policvet....lbum/index.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 01 rugpjūčio 2013 - 08:28
[quote=ziogelis2003,2013 08 01, 09:04]

Graži spalvų įvairovė thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Lutpede,2013 07 31, 18:19]
dar keletas. smile.gif Kadangi tik savaitgalį sode būnu, tai nupjoviau ir dabar rodausi vazoje

Lutpede,na ir grožių prisimerkėte wub.gif Superr spalvos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 01 rugpjūčio 2013 - 16:15
Ne visai spėjau su saulute doh.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
Dar viena 160 cm aukščio

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 01, 21:49)
Ne visai spėjau su saulute  doh.gif

Jau ta geltona, tai nuostabi. Labai noriu tokios.
Atsakyti
[quote=jediara,2013 08 01, 21:49]
Ne visai spėjau su saulute doh.gif

Oh wub.gif kokios grožybės thumbup.gif ir visos tokios nuostabios,bet pirmosios dvi ! nukopijuotos ir perkeltos į mano svajonių sarašą lotuliukas.gif
Teisingai pasakė viena gėlininkė,kad nuo šitos ligos vaistų nėra,ir nereikia...........

O va keletas mano pirmamečių,tik nežinau kodėl taip sunkiai skleidiasi
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 02 rugpjūčio 2013 - 15:41
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 08 02, 16:27)

Nesvarbu, kad silpnai žydi pirmus metus. Reikia džiaugtis, kad išdygo ir dar žiedus parodė. Užuodžiu, kad jos iš Lenkiško užsakymo mirksiukas.gif
Mano iš šešių tik dvi gyvos cry.gif
Atsakyti
[quote=Lutpede,2013 08 02, 17:39]
Nesvarbu, kad silpnai žydi pirmus metus. Reikia džiaugtis, kad išdygo ir dar žiedus parodė. Užuodžiu, kad jos iš Lenkiško užsakymo mirksiukas.gif
Mano iš šešių tik dvi gyvos cry.gif
Užjaučiu,bet kaip tai suprasti,supuvo ar nedygo?
Mano viena nedygo,bet nebuvo supuvus,viena vamzdelinė išdygo,bet labai silpna, o dvi hibridinės nesukrovė žiedų.Keletas žydėjo tiksliai pagal katalogą,o dabar pasirodė rytų lelijų žiedai,bet jau pradeda kartotis po dvi tos pačios rūšies.Darosi liūdna,nes kažkurių užsakytųju nebus.Bet teisingai tu sakai,nors sudygo.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 08 02, 23:14)
Užjaučiu,bet  kaip tai suprasti,supuvo ar nedygo?

Taip ir buvo. Vienos supuvo, nes iš karto labai jau prasti svogūnai buvo kažkoki sušutę, o kiti nedygo. Jau tuoj ruduo, o nei vieno daigo nesimato. Lauksiu iki kitų metų. Sakau gal įvyks stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 02 rugpjūčio 2013 - 22:36