Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VII tema

QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 13, 11:13)
Gal kuri turėsi pardavimui juozapinę leliją ((Lilium candidum) ? Seniau daug kas kaimuose augino, o dabar niekur neberandu smile.gif

Juozapinė,tai balta ir kvepianti?user posted image

Ar apie šitą kalbate?
Atsakyti
Pas mane pradeda žydėti išsvajotos lelijos

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL

]

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kas šiemet turės pardavimui baltų ir rožinių/ raudonų lelijų? Kažko "nusigeltoninau" šiemet... Reik pasipildyt smile.gif
Atsakyti
Aš baltu ir raudonų norečiau nusipirkti, labiausia noriu juozapines, bet tiktų ir kitokios baltos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 liepos 2015 - 10:39
QUOTE(AŠMAMA @ 2015 07 20, 22:48)
Juozapinė,tai balta ir kvepianti?

Ar apie šitą kalbate?

Gal pardavinesit šita groži? Nerealiai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 21 liepos 2015 - 13:17
AŠMAMA, akys raibsta nuo žiedų gausos ir įvairovės. wub.gif

Net susigėdau savo kelis žiedelius rodyti blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pirkau kaip Golden Splendaur, o pražydo taip:
user posted image

Pagal vaizdą panašu į Pink Perfection.
Nuskyniau dar neprasiskleidusią, nes per savaitę sode būtų nužydėjus
Atsakyti
Laba diena,jau leliu gausair grazumas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
As ci cia su tokiu klausimeliu,turiu daug visokiu leliju ir zadu jas visas persodinti,ir dabar man papasokokit kaip tai padaryti?ar as teisingai informuota,kad rugpjuti reikia jas visas iskasti,padziuovinti ir veliausiai iki spalio men pasodinti i zeme?ar kazka reikia dar daryti? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Jeigu jūsų visokios lelijos visos yra azijinės, tada taip, jų lapai nugelsta rugpjūčio mėn. Lelijų būna įvairių, tai kasimo laikas skiriasi. Prieš sodinimą reiktų pamirkyti kokiame fungicide ar bent kalio permanganato tirpale.
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2015 07 12, 06:46)
Mano augintinių žiedai.

wub.gif dieviškos lelijos... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2015 07 13, 11:13)
Gal kuri turėsi pardavimui juozapinę leliją ((Lilium candidum) ? Seniau daug kas kaimuose augino, o dabar niekur neberandu smile.gif

4u.gif wub.gif wau , kokia graži , čia balta , googlas teisingai rodo...noriu ir aš tokios blush2.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2015 07 13, 22:10)
Lyžuka, Lilium candidum aš siunčiausi iš Lenkijos. Merginos iš SM organizavo pavasarinį augalų užsakymą, tai lelijų prisisiunčiau kiek tik tuo metunorėjau  smile.gif . Manau, kad kitą pavasarį vėl kažkas užsakymą suorganizuos smile.gif

g.gif oj , o kaip nepraleisti to įvykio...
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
mano irgi žydi , bet dar ne visos...ir dar iš tų , kur žydi , ne visas nufotkinau...bet mano eilinės , nieko išskirtinio neturiu... schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žydėjimas 4u.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti