QUOTE(tarškaliukas @ 2013 07 25, 12:13)
Kadangi kol kas aš "neišmanioji" nesusiinstaliuosiu.
Tiesą sakant, dėl kcal ir bėgu... nėra tai mano malonumas, deja. Nesu aš aistringa sporto gerbėja.
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 25, 13:55)
Tai antsvorio neturit, KMI 23. Tik tiek, kad ilgai turbūt neištversit to, kas jums yra kančia.
pritariu, jeigu begimas nepatinka bandykit kitus sportus,
pvz as pradejau nuo jillian michaels 30 day shred, atsimenu pirma diena, vos pabaiagiau level 1, o dabar jau ir lengva, bet cia kita tema.
jus anstovrio neturit, tad gali pamazu begti ar kitu sportu uzsiimti ir stengtis vengti bloguju angliavandeniu cukru, sociuju riebalu ir svoris pamazu kris.
pvz man po sporto yra gaila prisivalgyti nesamoniu, todel pamastau ar man to tikrai reikia. jau nekalbu apie tai, kad begimas man didina alki, po jo noriu labai valgyti, kai po sporto su hanteliais, alkio nejauciu.
dabar dar noriu paklausti apie maista ilgiau begiojanciu begikiu:
ka valgote prie begima? pastebejau cia viena vakara, kad vakarienei valgiau darzoviu uzkepele, tada po 2 val begau ir turejau tiek energijos, kad net vyras sake, kad stabdyk arklius.
o pvz, kai begu rytais, pavalgau pusrycius (jogurtai, vaisiai, sumustiniai, kiausiniai, dribsniai su pienu, kazkas is siu variantu) + kavos ir po 1 val begu, neturiu visai energijos.
Kame reikalas? ar rytais sunkiau begti? ar per mazai valgau?
ka jus valgot prie begima? kas jums duoda energijos, zinau, kad agliavandeniai, bet tai koks ji kiekis?