QUOTE(Amarcord @ 2013 08 17, 23:52)
Vyty, ačiū už padrąsinimą. Manau, kai pašals, mūsų gretos smarkiai praretės ir jau tikrai nepavyks nesišypsoti sutikus kitą
tokį pat 
Kai kartais bėgu per lietų ir parkas būna tuštutėlis, visai kitaip susižvalgom su sutinkamais
kolegom. Gal suokalbiškai

O gal solidariai

Beje, ties kokia muzika apsistojot? Pamenu, klausėt apie tai.
Norėčiau ištrinti savo ankstesnį komentarą apie šypsenas ir pasisveikinimus

Paprastai bėgioju iš kart po darbo (kitaip negaliu, nes vėliau valgyt norisi

), tai sutinku 2-3 bėgikus max, o savaitgaliais nesulaukiu vakaro, nes neturiu kantrybės (nagus niežti kaip norisi bėgt), tai bėgu kai pilnai prabundu, tai irgi daugmaž su tiek pat bėgikų prasilenkiu. Šį sekmadienį pabėgiojau "mainstryminiu" laiku ir dėl įdomumo paskaičiavau - prasilenkiau su +/-40 per 2,5 valandos bėgimo (teko net 2 profus pamatyt :yey:). Su kiekvienu tikrai nepasilabinsi

. Bet nerealiai smagu, kad tiek bėgiojančių atsirado. O gal tiesiog ne tuo metu bėgioju ir nežinojau, kad tiek čia daug mūsų aplinkui.
Dėl muzikos, tai vis dar AC/DC klausau - neatsiklausau

. Nors tai buvo kone vienintelis stilius kuris galvojau, kad niekad nesueis man.
Na ir kaip bebūtų keista kažkodėl country stilius traukia mane bėgant (gėda net prisipažint

) - Billy Currington, Blake Shelton, Eric Church, Rodney Atkins, Brad Paisley, Ashley Monroe dabar grojarašty.
"Brad Paisley & Allison Krauss - Whiskey Lullaby" - oda pagaugais nueina. Bobiška, bet gili ir kabinanti mano durnai galvai .
Dar du filmus apie bėgimą peržiūrėjau šį savaitgalį:
Fast girls ir
De Marathon. Ne kažin kas. Gal geresnių pasiūlymų yra?