Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(Amarcord @ 2013 08 20, 16:52)

Tokius kaip Jūsų http://www.6pm.com/a...-white-hot-pink
arba tokius pačius http://shop.nordstro...gin=shoppingbag Gyvai tokie gražūs, kad nesitikėjau, kad kada gyvenime violetinė spalva man vėl bus graži (po kai kurių įvykių) smile.gif
Atsakyti
Kas neskaitė popierinio varianto, minėtas straipsnis.

QUOTE(AstaM @ 2013 08 20, 15:56)
Gyvai tokie gražūs, kad nesitikėjau, kad kada gyvenime violetinė spalva man vėl bus graži (po kai kurių įvykių) smile.gif

Tikrai labai gražūs smile.gif
Atsakyti
As sitokius nusipirkau,nu ten sake ,man kad jie spec. begejimui http://www.sportland...as/flex-2013-rn
Atsakyti
LAbas panles, as kazko aptingau .vakar nebegau nes ilsejaus . Na o snd , tingiu , galva skauda nuo pat ryto per prievarta nenoriu begt . Na nebent ant vakro sugalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2013 08 20, 16:01)
Galiu patarti puikią parduotuvę Vilniuje Ateities g. ir Šiauliuose "MARATONAS". Yra jie ir internete su kainomis: http://www.s-sportas...imo_bateliai/60
Amarcord, šie labai geri ir patogūs. Matavausi juos, bet išsirinkau plonesniu padu, nes noriu greičiau begti. Šie puikiai tinka, jei bėgiojat asfaltu.

Reiks užeiti išsimatuoti ir galbūt rizikuosiu, 500-600 lt man brangoka čia rolleyes.gif

O kokia danga tu bėgioji?
Ir kokiu greičiu bėgi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 20, 17:28)
Kas neskaitė popierinio varianto, minėtas straipsnis.

Perskaičiau. Stipriai motyvacinis. Tokie žavi ir priverčia padidėt pulsą, ir norisi tiesiog dabar bėgt laukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 20, 19:11)
Reiks užeiti išsimatuoti ir galbūt rizikuosiu, 500-600 lt man brangoka čia  rolleyes.gif

O kokia danga tu bėgioji?
Ir kokiu greičiu bėgi?  ax.gif

tik jau nepirkit tokiomis kainomis kedu doh.gif

paziurekite www.sierratradingpost.com savaitgaliais buna 45 proc nuolaida per tarpininkes reikia pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 17, 23:52)
Vyty, ačiū už padrąsinimą. Manau, kai pašals, mūsų gretos smarkiai praretės ir jau tikrai nepavyks nesišypsoti sutikus kitą tokį pat smile.gif Kai kartais bėgu per lietų ir parkas būna tuštutėlis, visai kitaip susižvalgom su sutinkamais kolegom. Gal suokalbiškai  g.gif O gal solidariai biggrin.gif Beje, ties kokia muzika apsistojot? Pamenu, klausėt apie tai.

Norėčiau ištrinti savo ankstesnį komentarą apie šypsenas ir pasisveikinimus smile.gif
Paprastai bėgioju iš kart po darbo (kitaip negaliu, nes vėliau valgyt norisi smile.gif), tai sutinku 2-3 bėgikus max, o savaitgaliais nesulaukiu vakaro, nes neturiu kantrybės (nagus niežti kaip norisi bėgt), tai bėgu kai pilnai prabundu, tai irgi daugmaž su tiek pat bėgikų prasilenkiu. Šį sekmadienį pabėgiojau "mainstryminiu" laiku ir dėl įdomumo paskaičiavau - prasilenkiau su +/-40 per 2,5 valandos bėgimo (teko net 2 profus pamatyt :yey:). Su kiekvienu tikrai nepasilabinsi smile.gif. Bet nerealiai smagu, kad tiek bėgiojančių atsirado. O gal tiesiog ne tuo metu bėgioju ir nežinojau, kad tiek čia daug mūsų aplinkui.

Dėl muzikos, tai vis dar AC/DC klausau - neatsiklausau smile.gif. Nors tai buvo kone vienintelis stilius kuris galvojau, kad niekad nesueis man.
Na ir kaip bebūtų keista kažkodėl country stilius traukia mane bėgant (gėda net prisipažint smile.gif) - Billy Currington, Blake Shelton, Eric Church, Rodney Atkins, Brad Paisley, Ashley Monroe dabar grojarašty.
"Brad Paisley & Allison Krauss - Whiskey Lullaby" - oda pagaugais nueina. Bobiška, bet gili ir kabinanti mano durnai galvai .

Dar du filmus apie bėgimą peržiūrėjau šį savaitgalį: Fast girls ir De Marathon. Ne kažin kas. Gal geresnių pasiūlymų yra?
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2013 08 20, 20:30)
Norėčiau ištrinti savo ankstesnį komentarą apie šypsenas ir pasisveikinimus smile.gif
Paprastai bėgioju iš kart po darbo (kitaip negaliu, nes vėliau valgyt norisi smile.gif), tai sutinku 2-3 bėgikus max, o savaitgaliais nesulaukiu vakaro, nes neturiu kantrybės (nagus niežti kaip norisi bėgt), tai bėgu kai pilnai prabundu, tai irgi daugmaž su tiek pat bėgikų prasilenkiu. Šį sekmadienį pabėgiojau "mainstryminiu" laiku ir dėl įdomumo paskaičiavau - prasilenkiau su +/-40 per 2,5 valandos bėgimo (teko net 2 profus pamatyt :yey:). Su kiekvienu tikrai nepasilabinsi smile.gif. Bet nerealiai smagu, kad tiek bėgiojančių atsirado. O gal tiesiog ne tuo metu bėgioju ir nežinojau, kad tiek čia daug mūsų aplinkui.

Dėl muzikos, tai vis dar AC/DC klausau - neatsiklausau smile.gif. Nors tai buvo kone vienintelis stilius kuris galvojau, kad niekad nesueis man.
Na ir kaip bebūtų keista kažkodėl country stilius traukia mane bėgant (gėda net prisipažint smile.gif) - Billy Currington, Blake Shelton, Eric Church, Rodney Atkins, Brad Paisley, Ashley Monroe dabar grojarašty.
"Brad Paisley & Allison Krauss - Whiskey Lullaby" - oda pagaugais nueina. Bobiška, bet gili ir kabinanti mano durnai galvai .

Dar du filmus apie bėgimą peržiūrėjau šį savaitgalį: Fast girls ir De Marathon. Ne kažin kas. Gal geresnių pasiūlymų yra?

As kai begioju , tai su nemazai prasilenkiu , bet dauguma vaikstantys , ir vidutinio amziaus asmenys visi sypsos , sveikinas . O kai begu , tai is masinu gaunu tokius nyksiu zenklus thumbup.gif

O muzika, mane veza braziliska begant wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 20, 22:42)
O muzika, mane veza braziliska begant  wub.gif

Man irgi braziliška sueina. Tik spėju ne tokia, kokia Jums. House stiliaus interpretacijos labiau man. Nors už Mindaugo tilto ties krantinės pabaiga (Vilnius) vasara kelis kart mačiau kelias poras atvažiavusias pasišokti salsos ar kažko panašaus (profanas toj srity). Labai super atrodė thumbup.gif .
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Esu pradedančioji bėgiotoja. Tai ieškau bendraminčių smile.gif

Turiu klausimuką aktyviai bėgiojančioms (tiems). Kokius atstumus pradžioje įveikdavote? Orientuodavotės ar į atstumą ar labiau į išbėgtą laiką?
Aš dabar išbėgu panašiai 2 km. Daugumai tai čia niekalas iš viso, bet man tai pirmas žingsnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 17, 22:52)
Bitkresle,man dar patiko nike reklaminis šūkis yesterday you said tomorrow. just do it smile.gif
Šitas super thumbup.gif .

Smagu, kad atsiranda naujai prisijungiančių smile.gif .

Kaip mačiau, kilo klausimas dėl raktų laikymo bėgiojant, tai aš paklausinėsiu, kas aktualu man: per kokią įrangą klausote muzikos/audioknygų? Aš dabar bėgiodama vienoj rankoj laikau raktus, kitoj - telefoną su Endomondo smile.gif . Galvoju, ar muzika galėtų būti iš telefono - bet tada jis labai greitai išsikrautų turbūt, ir taip išmanieji trumpai laiko. O daugiau aš technikoj nenusimanau, man muzikos klausyti užtenka magnetolos automobilyje ir kompo, tai nežinau, kokią čia aparatūrą prisitaikius.

Aš porą metų šiek tiek (labai po nedaug) pašoku salsą ir regetoną, tai visai mielai bėgiodama šitos muzikos paklausyčiau smile.gif . Taip pat bačiata - ne visai užvedanti, bet lėtam meditaciniam bėgimui mano skoniui turbūt būtų pats tas smile.gif .
Atsakyti