QUOTE(Deire @ 2013 08 31, 14:09)
o man po ilgesnės pertraukos visai gerai bėgasi
vakar po savaitės pertraukos ištaikiau bėgimą, bet išbėgau tik 20val., tai pirmas ratas normaliai, o pradėjus antrą taip staigiai pradėjo temti, kad grįžau jau visai visai tamsoje

šiaip tai jau nebuvo smagus jausmas...užtat greitį tai neblogai pagreitinau iš to najaukumo - norėjosi greičiau pasiekti mašiną

grįžus dar nuo MB gavau velnių, kad taip ilgai tamsoje negrįžtu
man irgi

sian isbegau po beveik menesio pertraukos, labai jau uzchillinau vasara

nubegau 6 su trupuciu, galejau ir daugiau bet nenoriu persitempti

patinka man begimas, ale maratonuose nedalyvauju nes vis ispuola kad turiu dirbti

bet si karta turbut pirma karta isbegau be sustojimu ir greiciausias km buvo 6.22
Papildyta:
QUOTE(Žibutėėė @ 2013 08 31, 09:50)
Norejau suzinoti kaip ruosiates 10 km begimui?

Beje kas gyvena zirmunuose labai faina begioti palei neri. Mano marsrutas prasideda zvalgu gatve iki trinapolio baznycios, tada ibegu i dviraciu ir pesciuju taka, begu iki vrm rumu ir atgal

anksciau begiojau kareiviu g tai laaabai nepatiko. Daug masinu, visi ziuri..o vat cia prie neries daug sportuojanciu ir benzino kvapo nulis
as gyvenu kitoje puseje, Antakalny tai begu palei upe iki Mindaug tilto ir paskui gristu atgal

daug labiau patinka ta trasos dalis nei link valakampiu
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 31, 10:30)
asmeniškai man su tokiomis bėgimo per traukomis, kaip savaitė ar ten kelios daugiau dienos, yra labai sunku bėgti, turiu bėgti kas antrą dieną.
Kaip bėgėkims būna kai pradedate bėgti? Man pirmas km būna toks medinis, atrtodo, kojos medinės, statai vieną koją už kojos, sunku jas išjudinti, o poto atrodo pačios neša į priekį, o kai išbėgu savo normą atrodo, kad galėčiau dar bėgti ir bėgti
aj man nezinau nuo ko priklauso, viena karta vos issteniu pirma km, atrodo nugriusi bet paskui isivaziuoju. Kita karta jau nuo pat pradziu pilna jegu bunu
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 30, 15:35)
su tuo Andriu Ramonu pasirodo siandien prasilenkiau

bet siaip tokiais miskais as nebegciau vien del erkiu