Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 04, 14:21)
4u.gif ok, tada nelauksiu kalėdų ir nusipirksiu to brudo. jei jau vakare įtarsiu kažką- nupūsiu vsiką su chemija, jei dar matysiu kad neplinta tai gal užteks sodos ir pan., bet nors turėsiu priemonę  po ranka.
O kažin labai blogai padariau jei du vakarus iš eilės su tuo sodos tirpalu purškiau, o ne kas 3 dienas?  g.gif dėl tų normų tai man problema- mano purkštukas rankinis ir mažiukas, gal stiklinė telpa, tai kažin kiek neprisigaminsi tirpalo, nes realiai išpurškiau gal po  6 juos su soda ir t.t. anuos vakarus, tai po kelis lašiukus įlašinsiu, vis gal kaip nors nepadauginsiu g.gif ar geriau ant popieriuko normas pasiskaičiuot tiksliau?

Previkuro norma 25 mg 10-čiai l vandens, o dėl sodos nesupratau, ar žadi kartu su Previkuru maišyti? purkšk atskirai, jei jau naudosi chemiją. Ir ne kelis lašiukus, o griežtai pagal normą, nes kitaip nepadės. Jei nedaug tereikia tirpalo, tai susimaišyk su 1 litru vandens, o paskui pilstyk į purkštuką.
Aš pati šįryt nusipurškiau su soda pirmą sykį, 5 litrų vos užteko. Esu pasiryžusi ištempti be chemijos, jei jau jums pavyksta, bet kaip dažnai būna, planuoji vienaip, o gaunasi visai kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 04, 13:23)
Galima, pamokinsiu?

visada prašom 4u.gif ačiū user posted image
Atsakyti
Nesupratau, balandėlių netroškini padaže? g.gif Taigi, kaip užkvimpa skaniai skaniai. Aš pati esu prieš visokius marmalus, bet gi yra tokių patiekalų, kur ne gryna daržovė reikalinga. Beje, buvau priešiškai nusistačius ir prieš Blakstienos kasmet pasirodantį padažą ir prieš čiatnius. Tai pirmąjį pati pietus gamindama labai greit suvartojau, o antrojo mažai teko ragaut, vyras suvisu stiklainiuku į darbą išsinešdavo ir taip vienas ir suvartojo doh.gif ( kad ir kaip gėdinau, kad ir mes namie norim prie troškintos mėsos, dzin jam. Ant akiųmigla užsideda ir vėl su visu sloinikiuku į darbą).
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2013 07 04, 13:34)
Previkuro norma 25 mg 10-čiai l vandens, o dėl sodos nesupratau, ar žadi kartu su Previkuru maišyti?

ačiū ir tau, tikrai nemaišysiu, aš pažadu- štai kaip bus- paimsiu kibiriuką, ir pasidarius pagal aprašymą pilstysiu ir purškaliosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 04, 13:28)
vat ir be reikalo bariesi- mano išrankiejo pomidorus vartoja tik -žalius, ir tai ne visi- sūnus jų išvis nevalgo. nelimpa jiems mano padažai, marmalai ( doh.gif  o gal čia ne jie kalti, o aš neskaniai darau  g.gif ). Pas mus viskas turi būti gryna. Balandėlius paminėjai- šiemet dar negaminau  blush2.gif  Man pomidorai turi būti einamam vartojimui. pageidautina dideliais kiekiais, nes pomidorienes mėgstam labai ( mb tai kaip sriubą pasidaro- grietinės belenkiek įsideda, pykstu, nes karvės savo tai neturim jei ką, nu bet ką su juo daryt...). virdavau anksčiau visokias marmalienes ir su agurkais, ir viem pomidorų- neįtikau nei su bulgariškais, nei su ukrainietiškais, nei su dar mandresniais receptais verysad.gif

mano marinuotu pomidoru ir nevalgo...siemet isdalinau, ir dar liko keli... taigi siemet nei 1 pomiko nemarinuosiu... kai dariau asorti, tia agurkus suvalgo, o pomidorus metu lauk verysad.gif gaila ziureti i toki vaizdeli... i uncle bens tik sueis dalis
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 07 04, 07:56)
Čia net nesuprasi dėl ko tuos žiedus barsto. Anksčiau galvojau, kad nuo karščio, dabar taip jau negalvoju.

Nu, bet kažkokias išvadas vis tiek pasidarei,kodėl taip,o ne kitaip?Va norėčiau su mažiau daigų tokį pat derlių turėt,tai vis suku galvą g.gif O vien hibridų nenoriu,šitų tik ketvirtadalis daigų pas mani.Nes iš pradžių tai visi jie skanūs,o paskui jau tik skanių prieskanių norisi ax.gif
QUOTE(daimura @ 2013 07 04, 09:17)
Tai suvalgėm vakar tą baltą Jazon

O jis tikrai turi būt baltas?Pernai Ugnužė buvo nuotrauką įmetus,tai pas ją tas Jazon buvo labai gražios švelnios geltonos spalvos g.gif Tik dėl tos spalvos ir pirkau...
QUOTE(*Aukse* @ 2013 07 04, 10:34)
Kas siemet augina Promyk? Kaip derejimas ju?

Pernai auginau,tai man nelabai derlingas buvo.Ir visai ne ankstyvas.Bet pas visas,matyt,skirtingai.Pvz.pas tavi Toyoto visai gerai dera,o man pernai jis vienas prastesnių buvo ax.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 04, 11:28)
Žinau.
Žalių šakas bandė nutraukti. Ai, dzin  irnesakyk.gif, užteks kiek liko.

Žinai ir vyrą sulaikei blink.gif Nu tikrai geroji fėja...Nors,aišku,vyras gali ir neapskaičiavęs iki kokio straipsnio paauklėt g.gif Bet ar paskui nenulaužys ir tų,kiek liko?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 04, 13:36)
Nesupratau, balandėlių netroškini padaže? 

norėjau pasakyti kad aš jų aplamai negaminu, arba bent labai baisiai retai blush2.gif Kadangi paskutiniais metais mb darbo grafikas parą dirba tris laisvas ir namie su vaikais sėdi, tai valgyt gamina jis, pagrinde, man retai stenka pasireikšt, na nebent prie blynų, kiaušinienės ir dar jei ką sugalvoju kartais, bet nepersistengiu labai... balandėlius, cepelinus ir panašius gėrius mes savaitgaliais pas tėvus pavartojam ir gana cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 04, 13:36)
Nesupratau, balandėlių netroškini padaže?  g.gif Taigi, kaip užkvimpa skaniai skaniai. Aš pati esu prieš visokius marmalus, bet gi yra tokių patiekalų, kur ne gryna daržovė reikalinga. Beje, buvau priešiškai nusistačius ir prieš Blakstienos kasmet pasirodantį padažą ir prieš čiatnius. Tai pirmąjį pati pietus gamindama labai greit suvartojau, o antrojo mažai teko ragaut, vyras suvisu stiklainiuku į darbą išsinešdavo ir taip vienas ir suvartojo  doh.gif ( kad ir kaip gėdinau, kad ir mes namie norim prie troškintos mėsos, dzin jam. Ant akiųmigla užsideda ir vėl su visu sloinikiuku į darbą).

Papasakokit kokiam savų pomidorų padaže troškinat 4u.gif Receptuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2013 07 04, 13:32)
O skoniu hibridai dažniausiai nusileidžia paprastiems? g.gif  Ar kaip čia?

paprastai taip...

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 04, 13:36)
Nesupratau, balandėlių netroškini padaže?  g.gif Taigi, kaip užkvimpa skaniai skaniai. Aš pati esu prieš visokius marmalus, bet gi yra tokių patiekalų, kur ne gryna daržovė reikalinga. Beje, buvau priešiškai nusistačius ir prieš Blakstienos kasmet pasirodantį padažą ir prieš čiatnius. Tai pirmąjį pati pietus gamindama labai greit suvartojau, o antrojo mažai teko ragaut, vyras suvisu stiklainiuku į darbą išsinešdavo ir taip vienas ir suvartojo  doh.gif ( kad ir kaip gėdinau, kad ir mes namie norim prie troškintos mėsos, dzin jam. Ant akiųmigla užsideda ir vėl su visu sloinikiuku į darbą).

jei Ex nesupiks, gal galima pamokima kaipt tos balandelius padaryti (smulkiai) blush2.gif nu nesu nei karto balandeliu darius doh.gif blush2.gif
Atsakyti
nu va sedziu, skaitau apie tuos marus ir baisu darosi... savo soda tik ryt vakare pamatysiu , po savaites nesimatymo blink.gif Mazu jau susiruost ir sodos tirpaliuko kokiam netiketumui bijau.gif
Viena karta nupusti pieno - jpodo tirpaliuku, kita karta nupusti asiuklio baziliko istraukele .
Tik dabar irgi galvoju g.gif nurkst tai purskiau irgi su tokiu geliu purkstuku litrinuku . Spaudziau spaudziau po 6 - 7 PUUUURRRKST vienam augalui . blush2.gif nevarvejo nuo ju, bet ir sausi neliko . Kazi kaip ta norama purskimo nustatyt g.gif kiek ml vienam augalui reikia g.gif negi tikrai stiklines vienam augaliukui nupurkst blink.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 07 04, 13:38)
mano marinuotu pomidoru ir nevalgo...siemet isdalinau, ir dar liko keli... taigi siemet nei 1 pomiko nemarinuosiu... kai dariau asorti, tia agurkus suvalgo, o pomidorus metu lauk  verysad.gif  gaila ziureti i toki vaizdeli... i uncle bens tik sueis dalis

nu ir isrankumas biggrin.gif Man pomidorai visokie skanu, o jei asorti, as pirmiausia juos suvalgau, po to tai kas liko, o cia lauk ismeta blink.gif Va dabar vien nuo minties seiliu pilna burna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 04 liepos 2013 - 13:49
QUOTE(Lusasita @ 2013 07 04, 13:44)
negi tikrai stiklines vienam augaliukui  nupurkst blink.gif  g.gif

nu žinokis mano purkštukas tikrai mažas, bet plačiai tokią miglą skleidžia, tai aš su vienu purkštuku visaip kraipydama bent 3 augalus apeinu, ir jau taip gerai nupučiu, visas pažastis, užkaborius ir pan.. Bet kadangi ne lašai o migla tai irgi varvančių kaip ir nelabai būna, kažin ar gerai?
Atsakyti