Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 06, 14:00)
tai nors nuotraukų naujų gražių įkelkit į naujus namus, jei įmanoma  blush2.gif baisiai papuoštų koks raudonskruostis- ant greičio tai tik žalias kasas radau  ax.gif

tuoj padarysiu nauja tema...ismokau su paintu mazinti smile.gif...
Atsakyti
Taigi, kaip ir žadėjau, jo didenybė Brutus smile.gif Taip pat brolių daržovių apsuptyje dar šiltas biggrin.gif

Neįsivaizduoju, kaip jį reikėtų užauginti iki aprašyme minimų 1,5 kg, turbūt kaip moliūgą į tinklą dėti reikėtų blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 06 liepos 2013 - 14:35
Esu turbūt iš to daugelio labiau skaitanti, nei rašanti (nes manau, kad man dar skaityti ir skaityti doh.gif ), bet gavusi spyrį į minkštąją nuo Ex( sėklytės dauguma jos blush2.gif ) tai rodausi, kas pavyko:
raustantis Ivan Kupala (derlingas be proto, vienas pirmųjų pas man raustančių):
user posted image
Delfinai, kekinis
user posted image
O čia kažką sumaišiau, nes sodinau akip Zolotoj Dragon, o jis rausti pradėjo doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sensoria @ 2013 07 06, 13:53)
Laba diena 4u.gif

įsiterpsiu ir aš ax.gif 

prašom drąsiau jungtis, bendrauti, rodyti savo augintinius.... 4u.gif O vaizdas dažnai pačių netenkina, vis norisi daugiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2013 07 06, 14:42)

o tas Ivan kupala virsutine kekes tokios pat blink.gif ? Reikes ir man prie Ex blatintis biggrin.gif Pirktiniu nenoriu schmoll.gif Nes pvz. pirktinis mazarinis ss kazkoks.... va ta kuri gavau is Savi tas tikras mazarinis o is pirktiniu vienas isvis ne i tema o kitas gal ir panasus tik dydis 3 mazesnis nei Savi...
Su korol sibiri ir prasoviau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 07 06, 15:54)

o tas Ivan kupala virsutine kekes tokios pat blink.gif ?

aha, kažkaip keistai dydis skiriasi.... g.gif Ai, ne sumaišiau, aš apie paskutinę foto kalbu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 06 liepos 2013 - 14:57
QUOTE(tany @ 2013 07 06, 15:54)

o tas Ivan kupala virsutine kekes tokios pat blink.gif ? Reikes ir man prie Ex blatintis biggrin.gif Pirktiniu nenoriu schmoll.gif Nes pvz. pirktinis mazarinis ss kazkoks.... va ta kuri gavau is Savi tas tikras mazarinis o is pirktiniu vienas isvis ne i tema o kitas gal ir panasus tik dydis 3 mazesnis nei Savi...

Viršutinių kekių nerasta schmoll.gif Jaučiu per karšta jiems, nes gale šiltnamiuko tik langiukas praviras gal per mažai jiems. Korol Sibiri labai panašūs, noksta bus kokia savaite vėliau, derlingumas labai panašus.
cardinal mazarini
user posted image
labai nebarkit už klaidas, bo patirties nerasta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kambliukas: 06 liepos 2013 - 15:03
[quote=kambliukas,2013 07 06, 16:00]
[/quote]

Viršutinių kekių nerasta schmoll.gif Jaučiu per karšta jiems, nes gale šiltnamiuko tik langiukas praviras gal per mažai jiems. Korol Sibiri labai panašūs, noksta bus kokia savaite vėliau, derlingumas labai panašus.
[/quote]
ax.gif tikriausiai dėl karščio...nors pas mene nei ivan kupala , dei karol sibiri nepametę dar nė vieno žiedo...labai šie geri , atsparūs karščiui 4u.gif Ex tikrai gerus augina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 07 06, 14:11)
Kas auginate DELFIN,kas kiek lapu kekes mezga ir kokio daugmaz aukscio?

Pas mane Delfinu kekes kas 3 lapai. O aukstis dabar apie 1,4 gal g.gif (iki peciu mazdaug, o as neauksta ax.gif ). 7-os kekes zydi jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 06 liepos 2013 - 15:48
Nuotaikai pakelti 4u.gif gal ir girdetas. blush2.gif

Viena ponia labai mėgo dirbti darže. Bet jos pomidorai niekaip neprinokdavo. Ji paklausė patarimo pas kaimyną, kurio pomidorai labai gražiai raudonuodavo.Kaimynas pasakė:- Kiekvieną dieną du kartus aš nusirengiu visai nuogas ir vaikštau po daržą. Pomidorai iš gėdos ir parausta.Ponia labai norėjo pomidorų ir padarė taip, kaip kaimynas patarė. Po dviejų savaičių kaimynas paklausė, kaip jai sekasi su pomidorais.- Blogai sekasi, - sako ponia, - bet jūs pamatytumėt, kokio dydžio mano agurkai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti