Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LII, darbuojamės toliau :)

Zidinys. Gal kazkas tokio?
user posted image
Siaip raso, kad ji 9 cm aukscio. Kazin ar ne per maza, ir kaip tuos akmenukus "sulaikyti", kad neisbirtu.
Gal kitos mergaites, ka nors geresnio bus uzmaciusios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elita: 10 liepos 2013 - 12:40
QUOTE(deltadu @ 2013 07 10, 11:23)
O gal dabar kiap nors originaliai, naujoviškai daro?Man ir neteko susidurti su tokiu reikalu. ax.gif

Dabar būna padaro dideles širdis,jų pagrindas toks kaip tinkllis ant kurių priklijuojamos raidės(inicialai) o širdies kraštai dirbtinėmis gėlytėmis apklijuota.
Šiaip nėra tokia pasenusi tradicija lininiai rankšluoščiai su inicialais,esu mačiusi, bet švenčia tradicines vestuves ir sodyboje atitinkamai būna išsaugotas senovinis kaimo stilius, rastinė sodyba, visur medis ir t.t. na viskas suderinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozytiaa: 10 liepos 2013 - 14:21
O kaip jums toks modernus židinys? g.gif
user posted image

O čia man pasirodė labai mielas, nedidukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 10 liepos 2013 - 14:28
QUOTE(OksanaV @ 2013 07 10, 08:43)
Sweikos mergytes smile.gif
O kaip galima prisijungti prie svocios pastuko? Noreciau kazkokiu ideju pasirinkti smile.gif aciu

Kaip pati forume savomis idėjomis pasidalinsit, pabendrausit, tada ir galėsite sau idėjų pasirinkti smile.gif Apie prisijungimą parašyta 1 psl.
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2013 07 10, 15:18)
user posted image

Na tikrai, kad modernus ir nematytas dar. Manau, jis tiktų moderniuose namuose, jam juk reik vietos. Jei jaunieji gyvena mažame butelyje, kaip mano atveju, tai jau nlb gal.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 10, 14:18)

Man grazus, tik butu idomu gyvai pamatyt, toks jausmas, kad ten daug krasciuku, kampuku iskilimu ant kurio labai dulkes turetu rinktis ir sunku butu nuvalyt.. g.gif

Na, ka, pradejau viska spausdint, karpyt, remint, zodziu deliot i vietas thumbup.gif Tikiuosi, kad finiso tiesiaja as pasitiksiu, ne ji mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice Ice: 10 liepos 2013 - 14:29
QUOTE(Amri @ 2013 07 09, 11:38)
Iš patirties galiu pasakyt, kad nebūtina viską nupirkt ir padaryt, jei ką praleisit - niekas net nesupras. Panaudojau gal tik pusę visko ką turėjau. Visi tie prizai-siurprizai gali būti visiški niekučiai, reikia tik tinkamai pavadint ir į gerus žodžius įvyniot. Pvz, komendantams įsteigiau prizą - dėžę brendžio, kad daugiausiai surinks kamščių, tai nusukinėjo ir nuo nepradėtų butelių, o prizas buvo - dėžutė buteliukų formos saldainių su brendžiu. Kas pasakys, kad ne dėžė brendžio smile.gif Graviravau taures, o dar gražesnes jauniesiems  įteikė teta, gavosi sviestas sviestuotas. Puikiai suėjo žaidimas prie stalo su centais į jaunųjų biudžetą, prizas - kelionių agentūros Teztur dovana - nemokamas kelialapis pasivaikšioti po Kauno miesto Laisvės alėją, dar atspausdinau žemėlapį. Liuks. Visi žvengė susiriesdami. O jau kaip praėjo bučinio pamokos, tai viršūnė. Buvom pasiruošę bučinius visiems gyvenimo atvejams, bet muzikantas paleido mano atsineštą širdelę per rankas ir turėjo bučiuotis visi, tai visi be kompleksu, kokių tų bučinių nebuvo, ir koją užkėlus, ir prirėmus prie sienos, ir su paglostymais, jaunosios mama buvo viena, tai ji su jaunojo tėvu, tada prisijungė ir teisėta jo žmona. Dar po visko muzikantas pakomentavo, kad seniai tokios paleistuvystės nėra matęs, tai ir vėl juoko. Svarbiausia - gera nuotaika. Puikiai atlaikė mano gėlių puokštė. Dariausi iš geltonų kalijų, viename salone aprišo su auksiniais karoliukais, pridėjo tokių sulenktų smilgų ant kotų, tai pratampiau visą dieną ant tokio karščio šeštadienį, paskui parsivežiau namo ir šiandien žydi kuo puikiausiai. Nu negaliu atsidžiaugt dėl visko  thumbup.gif

Labai smagu skaityti, kad taip šauniai viskas wink.gif
Atsakyti
O jeigu tai idėjai su akmenukais, tai gal toks tiktų?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 08, 23:34)
kaip gera skaityti pasakojimus PO smile.gif smagu,kad niekas nuotaikos nesugadino

o as tai duoduosi po salonus,sukneles ieskau ir kolkas pagal savo vizija nieko panasaus nerandu  verysad.gif  vienam salone isvis drebe,kad ruda spalva pagyvenusioms moterims  doh.gif

O aš suknelę prieš 1,5 mėn jau išsirinkau, gražią, naują visiškai, nuomos kaina taip pat atitinkamai kaip už naują. Ir ką Jūs galvojat, nulėkiau vakar primatavimui, nes man ji per ilga buvo, o ji jau ir patrumpinta, ir pasiaurinta, ir ten toks tinklelis užkabintas (mano akimis nepataisomai) ir grynai priekyje matosi, ždž nusivyliau juodai, iš mano gražiosios suknelės, kažkokia nuvalkiota beliko - čia nuomos punktų minusas.... doh.gif tai ką sakė pataisys, po cm atlaisvins ir ilgis gal tuomet pasitvarkys, nes dbr per trumpa, siuvėjai tą siūliuką parodžiau, sako gal su adata pataisysiu, aišku gal dar valykloj atgaivins ją.. o savininkei neišdrįsau nieko pasakyti, bet sakiau kai atsiimsiu, pakalbėsiu, tegul tada nors kiek nuleidžia... g.gif
Papildyta:
O čia man pasirodė labai mielas, nedidukas
user posted image

Va šitas super, rinkčiausi tokį aš, bet man rinktis nereikėjo, mano jaunoji pati norėjo išsirinkti ir nusipirkti šeimos židinį, o gal ir pasigamino, nes dirba su vestuvine atributika, tad nesukau dėl to galvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozytiaa: 10 liepos 2013 - 14:53
user posted image

labai jau didelis atrodo g.gif

as siandien kaip tik nusipirkau dvi sampano taures ir taures tipo pazele, bus seimos zidinys. Nusipirkau baltu dazu, akmenuku... tai bandysiu pati dekoruoti. youtube yra pilna pamokeliu. kazkaip mane ant rankdarbiu patrauke lotuliukas.gif

Atsakyti
Ar užmatėte LT tokių? Pajamčiau.. wub.gif
user posted image

Beje, ar jums neatrodo gražiau, jei sveikinant visi vokelius mestų į gražią dekoruotą dėžutę?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 10 liepos 2013 - 17:25
QUOTE(deltadu @ 2013 07 10, 17:16)
Ar užmatėte LT tokių? Pajamčiau.. wub.gif

Beje, ar jums neatrodo gražiau, jei sveikinant visi vokelius mestų į gražią dekoruotą dėžutę?

Taurės labai gražios smile.gif

Dėžutė irgi gera mintis smile.gif Kažką tokio galvoju padaryti smile.gif
Atsakyti
labai gera mintis su dezute vokeliams thumbup.gif reiks ir man ja itraukti i darbu sarasa smile.gif
Atsakyti