QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 08, 23:34)
kaip gera skaityti pasakojimus PO

smagu,kad niekas nuotaikos nesugadino
o as tai duoduosi po salonus,sukneles ieskau ir kolkas pagal savo vizija nieko panasaus nerandu

vienam salone isvis drebe,kad ruda spalva pagyvenusioms moterims
O aš suknelę prieš 1,5 mėn jau išsirinkau, gražią, naują visiškai, nuomos kaina taip pat atitinkamai kaip už naują. Ir ką Jūs galvojat, nulėkiau vakar primatavimui, nes man ji per ilga buvo, o ji jau ir patrumpinta, ir pasiaurinta, ir ten toks tinklelis užkabintas (mano akimis nepataisomai) ir grynai priekyje matosi, ždž nusivyliau juodai, iš mano gražiosios suknelės, kažkokia nuvalkiota beliko - čia nuomos punktų minusas....

tai ką sakė pataisys, po cm atlaisvins ir ilgis gal tuomet pasitvarkys, nes dbr per trumpa, siuvėjai tą siūliuką parodžiau, sako gal su adata pataisysiu, aišku gal dar valykloj atgaivins ją.. o savininkei neišdrįsau nieko pasakyti, bet sakiau kai atsiimsiu, pakalbėsiu, tegul tada nors kiek nuleidžia...
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2013 07 10, 15:18)
O kaip jums toks modernus židinys?
O čia man pasirodė labai mielas, nedidukas
Va šitas super, rinkčiausi tokį aš, bet man rinktis nereikėjo, mano jaunoji pati norėjo išsirinkti ir nusipirkti šeimos židinį, o gal ir pasigamino, nes dirba su vestuvine atributika, tad nesukau dėl to galvos