nu kad tuscia.....
QUOTE(Elita @ 2013 07 11, 13:56)
Krituli, dziaugiuosi uz Jusu atlaikytas grazias vestuves.
Labai dailus Jusu daikciukai, kuriuos pasiruosete vestuvems. Puikiai padirbejote! Super graziai ziurisi!
Ar ta miela kiaulike vyras tavo dare?(ar jau kazka maisau?)
Jociene, malonia staigmena padarysite jauniesiems. Sekmes pasiruosime
Labai dailus Jusu daikciukai, kuriuos pasiruosete vestuvems. Puikiai padirbejote! Super graziai ziurisi!
Ar ta miela kiaulike vyras tavo dare?(ar jau kazka maisau?)
Jociene, malonia staigmena padarysite jauniesiems. Sekmes pasiruosime
ten ne mano darbeliai pašte aš dar neįkėliau

as nepirkau receptu knygos mes paprastai jaunajai prijuoste uzrisom ir jaunikiui skrybele bei plyta padovanojom. O del kocelu tai sakau maisto gaminimui ir savyginai irankiuis nusipirksit patys

kad ten antra diena kaip palaida bala gaunasi visi pavargę tai nieks ir nebenorejo ten beklausyt

QUOTE(knopke* @ 2013 07 11, 19:26)
nu kad tuscia.....
Na kazka sugalvojau. Imeciau i pasta, jei kils minciu pakoreguok

pas mus idomi situacija, jaunoji nesako, ar bus tik merginos, ar ir pulkas, kaip ji mus supazindins...
QUOTE(Ice Ice @ 2013 07 11, 20:59)
Na kazka sugalvojau. Imeciau i pasta, jei kils minciu pakoreguok
Gal pavyks padaryt taip, kad abiem gerai butu 

Manes jau nebeliecia bet zinoks tikrai

Oi mergaites, pleputės jūs, jau po savaitgalio šventės nerasiu jūsų čia jei taip plepėsit 
Aš trumpai, informacija dėl saldainių. Kas ieškosit, "Kolumbo" saldainiai jau pakuojami į celofaną. Bet radau "Rutos" parduotuvėlėj saldainių. Galima paprasčiausiai pas juos užsakyti jums reikiamą kiekį, nes man pritrūko. Tad jeigu kam bus aktualu Kaune Mole galit užsisakyti tel. 862074278, nes aš visus išpirkau

Aš trumpai, informacija dėl saldainių. Kas ieškosit, "Kolumbo" saldainiai jau pakuojami į celofaną. Bet radau "Rutos" parduotuvėlėj saldainių. Galima paprasčiausiai pas juos užsakyti jums reikiamą kiekį, nes man pritrūko. Tad jeigu kam bus aktualu Kaune Mole galit užsisakyti tel. 862074278, nes aš visus išpirkau

QUOTE(kritulis @ 2013 07 11, 09:56)
Na sveikos prisiduosiu ir aš po šventės O buvo taip....
Šeštadienį ryte padarė šukuosena bet visažistė kuri darė makiažus pramiegojo darbą tad man makiazas velavo gerą pusvalandį, bet nieko spejau laiku, apsivilkau susirinkau paskutinius daiktus ir visu greičiu pas jaunąją. Ai dar jaunikis susirinkęs visas gėles išsivežė pas save ir pabrolių ir pamergių
, kažką išsiuntė,kad atvežtu mums bet iki mūsų taip jos uir nedakeliavo
kai atvažiavo jaunikis su piršliyu pas jaunają aš sakau kur gėlės visi stovo dairosi tipo kokios gėlės
svarbu jaunikis nuotakai puokštę turi ir liuks, o mano rankinuką iš vis palaikė kazkokiu dėklu pabrolių gėlytėms
nu bet gėles atgavom ir pradėjom. Dėliojo jaunikis iš akmenuku "Edita buk mano žmona", tada tėtis davė užduotį su nosine o mama su besiskleidžiančiu žiedu. Na ir galiausiai konstatavom faktą, kad tėvai gali atoduoti savo dukrą. Toliau porų susipiažinimas, tėvų palaiminimas ir lėkėm į bažnyčią. Bažnyčioje buvo viskas labai gražu
net ašarą spaudė. Išėjus iš bažnyčios žiedlapių lietus
sveikinimai, keletą nuotraukų. Tada turėjom laisvą laiką fotografavomės, rakinom spynelę ir pirma nelaimė man, prie tilto puvo išasvaltuota, o nuo saules ta smala suminkstėjusi ir aišku būtent piršlienė turėjo ton minkston smalon ilipti ir suknelę išsitepti
. Tada lėkėm pas jaunosios tėtį į sodybą, jauniei fotografavosi, mes su porom pynėm kasą, žaidėm klausimų atsakymų žaidimą na klaikas neprailgo tikrai, pamatėm kad laikas atgalio į mašinas sėstis ir judėti link sodybos. Muzikantai buvo priruošę jauniesiems užduočiu, tada sekė tėvų sutikimas ir sveikinimai.
Kai susėdo svečiai prie stalo pristačiau jaunuosius, perskaitėm santuokos liudijimą ir darėm smėlio ceremoniją labai gražiai gavosi
svečiai buvo sužavėti, ne jiems buvo nematyta. Pavalgius padarėm šeimos židinį ir leidom pasireikšti muzikantams, jie ten susipažinimo žaidimą darė, tada rinkom stalo valdžią, nes atseit didelis bardakas kas nori tas pilsto jokios tvarkos
, Tada buvo jaunųjų šokis ir piršlio polka su ragučiais išjudinom sbvečius mes su piršleliu
, per pertrauka išvažiavo jaunojo mama
o jau muzikantai prie stalo kviečia nu vienu žodžius sakau šokam toliau kol negryš nes nieko nebus
, bet mama gryžo greitai susodinom visus prie stalo davėm tėveliams užduotį prisiminti apie orus tą dieną kai gimė jų vaikai, na idomiai gavosi su prisiminimais nes pas mane vbuvo visai kitaip parašyta nei sakė tėvai
įteikiau aš jiems pažymas kad visa laiką prisimintų
prieš 12 val mes su piršleliu išsiruošėm ruošti staigmeną. nuo sodybos iki aukuro padarėm taką žvakučių (zvakutres dejom i stiklaini 0,5 litro ir apvilkom ji tampomu popieriumi) labai gražiai atrodė
nuotraukas sudėsiu i paštuką, tada sekė gintaro dulkių ceremonija visiems labai patiko ir leidom dangaus žibintus bei dainavom ilgiausių metų. Miegot jaunieji nėjo šventė visą naktį, aš ir nevariau
Tortą buvo nusprendę pjauti antrą dieną taip kad po 12 dar tik karti karti sužaidėm ir muzikantai su svečiais darė teatrą o tada šokiai pokiai. Dar kas paminėtina iš nelaimingų atvejų tai piršliui įkando šuo sodybos šeimininkų, o jaunikis į tvorą susižalojo pirštą teko vežti į priimąjį siūti, piršlys aišku kartu tai dar kaip suprantu bajerių ligoninej priskaldė (tipo pjaukit jam ta ranką kaip kitaip žiedo atikratyt .... ir t.t. gerai kad neišvežė piršlio į policiją
). Kai gryžo piršliui įsiskaudo galvą taip, kad gal kokią puse penkiu mes nuejom gulti, bet kadangi svente chebra iki 7 tai to miego beveik itr nebuvo. Antrą dieną ragavom suri išventinom į šeimininkus, pjovem tortą, metėm puokstę ir visis skirstėmės namo. Su piršlių gavom daug padėkų ir patalynės komplektą nuo jaunųjų
Manau šventė praėjo puikiai nepasiant kelių neskalndumų
Galėsiu įkelti į paštuką viska ką turėjau tik nepamenu ar viska nufotografavau. Kas liečia gintaro dukles turėjau 1 kg liko tikrai daug nors bėre vienas iš poros po gerą saują 
Šeštadienį ryte padarė šukuosena bet visažistė kuri darė makiažus pramiegojo darbą tad man makiazas velavo gerą pusvalandį, bet nieko spejau laiku, apsivilkau susirinkau paskutinius daiktus ir visu greičiu pas jaunąją. Ai dar jaunikis susirinkęs visas gėles išsivežė pas save ir pabrolių ir pamergių

Kai susėdo svečiai prie stalo pristačiau jaunuosius, perskaitėm santuokos liudijimą ir darėm smėlio ceremoniją labai gražiai gavosi

Atsiprasau, kad suveliau pagyras.
Taikiau ir i tavo aprasytas vestuves ir puikiai pavykusi pirsliavima, bei gerejausi darbeliais, kurie ikelti i pasta(kurie kaip issiaiskinome buvo Knopkes)
Beje, grazi buvo tavo ideja sudeti is akmeneliu Buk mano zmona, gal ir as kazkur pritaikysiu, jei betilps
QUOTE(knopke* @ 2013 07 11, 20:48)
pas mus idomi situacija, jaunoji nesako, ar bus tik merginos, ar ir pulkas, kaip ji mus supazindins...
Sita dali mes prie baznycios susitike padarysim.
QUOTE(kritulis @ 2013 07 11, 20:58)
Pirsleliui irgi patiko, dali idejos ir jam pritaikysim

QUOTE(lili* @ 2013 07 11, 18:45)

Sekmes visom darbuose, man iki starto liko kelios valandos

QUOTE(Zuika99 @ 2013 07 12, 00:13)
Bėk tik pamiegot! Sėkmės didelės ryt

Aš dar žadu padaryti dėžutę jauniesiems susidėti visus daikčiukus gautus šventės metu. Kalbu apie priesaikas, kurias žadu įrėminti. Darau "Vedybinio gyvenimo kelio taisyklės" knygelę ir t.t.