QUOTE(bella déesse @ 2013 08 08, 08:02)
As snd ryte pasidariau testuka ir jis parode man teigiama rezultata... nors mm veluoja tik viena diena. ciklas reguliarus pas mane... bet jau nuo savaites pradzios jauciuosi kazkaip kitaip... jauciu pastovu maudima pilvo apacioje, krutine jautri, atrodo kad pripumpuota... pries mm mausdavo viena diena, o db viena diena is priekio, db jauciu nugaros srity, bandysiu kiek imanoma greiciau pasirodyti gydytojui...
sveikinimai

pas gydytoja nera reikalo taip anksti lekt, nes daznai tas kainuoja daugiau nervu nei is to naudos buna (padaro echo, kurio metu nestumas dar buna permazas kad aiskiai matytus ir tada drebi laukdama pakartotinio, nervuodamasi, ar jau bus puslyte ar ne, ar jau matys ka puslytej ar ne, ar prades sirdele plakt ar ne ir tt). Jei nera kraujavimo ir nebuvo ankstesniu problemu, tada geriausia palaukt bent iki 7 sav, kad jau matytusi aiskiai patikrinimo metu kas ir kaip yra. Pamaudimai ir dilgciojimai yra normalu pradzioj nestumo- nes vyksta implantacija
QUOTE(Jautuke @ 2013 08 08, 10:23)
Rodos, jau buvau beveik isitikinus, kad si menesi pagavau angeliuka...
Jau mintyse planavau...
O siandien atsibudau ir ziuriu mm...

Se tau kad nori...
Nors man sis kartas buvo lb itartinas ir neiprastas. Rodos, is kur dabar zinot, gal ir butu buves leliukas?
Kaip kazkas sake, mes ne pacios negalim zinoti, kada naturaliai persileidziam...
Turbut svarbiausia - palinketi kantrybes visoms...
sunku su tuo nusiteikimu, nes kuo labiau planuoji ir lauki, tuo labiau ir simptomai jaucias ir kt, kas tik dar labiau nuteikia, kad uzkibo

ir padidina nusivylima
Stenkites neanalizuot kas ir kaip buvo, nes tikrai niekaip nezinosit ar buvo uzkibe ar ne, o tas galvojimas ir analizavimas gali ir is proto isvest.
Sekmes kitam menesiui
QUOTE(Noraa @ 2013 08 08, 11:05)
Taip anksti nulėkusi pas gydytoją nieko nepeši, nes dar nematys nėštumo. Jei viskas gerai (nekraujuoji, stipriai neskauda, ankščiau nebuvo persileidimų, nesivystančių ir t.t.), tai palauk dar kelias savaites.