QUOTE(Flower_Of_Evil @ 2013 08 22, 20:51)
Sveikos..ar pilvo maudimas/skausmas (ties ta vieta, kur mano žiniom kiaušidės) gali būti ankstyvo nėštumo požymis ?  

Labiau gal pms'o ar uždegimo požymiai. Bet gali buti ir neštumas...

bet teko susidurt su poros mergaiciu patirtim, kad ir po gan gausaus kraujavimo zirniukas issilaike ir viskas buvo gerai, nes tam kraujui buvo kita priezastis (zinoma teko saugotis ir labai atsargiai visa nestuma nesiojo). Tai dar neviskas prarasta, kol gine nepatvirtins kaip tikrai yra
  bet teko susidurt su poros mergaiciu patirtim, kad ir po gan gausaus kraujavimo zirniukas issilaike ir viskas buvo gerai, nes tam kraujui buvo kita priezastis (zinoma teko saugotis ir labai atsargiai visa nestuma nesiojo). Tai dar neviskas prarasta, kol gine nepatvirtins kaip tikrai yra   sekmes
  sekmes  
 ivardino daug priezasciu ivairiu,dabar net nuotaikos nebera
 ivardino daug priezasciu ivairiu,dabar net nuotaikos nebera   

vistiek man atrode, kad tuoj tuoj bus mm.
 vistiek man atrode, kad tuoj tuoj bus mm.  

ta prasme likus apie dvi savaites iki mmm man maude kadien pilva svelniai, tai viena, tai kita puse, tai per viduri.. ir ka, likus iki mmm keliom dienom jau ir vaiduokliuka pamaciau
 ta prasme likus apie dvi savaites iki mmm man maude kadien pilva svelniai, tai viena, tai kita puse, tai per viduri.. ir ka, likus iki mmm keliom dienom jau ir vaiduokliuka pamaciau   Sakyciau, kad tai gali buti ir pozymis, tiesiog kiekvienos organizmas individualus, kad vienai tinka, kitai nepasitvirtina ir atvirksciai. Bet linkiu geru ziniu
 Sakyciau, kad tai gali buti ir pozymis, tiesiog kiekvienos organizmas individualus, kad vienai tinka, kitai nepasitvirtina ir atvirksciai. Bet linkiu geru ziniu   

baisu ir tiketis
  baisu ir tiketis   

su vyru nusprendėme pradėti vaikelį. Praeitą ciklą neužkibo. mėnesinių pradžia liepos 15, o kitų pradžia rugpjūčio 12. šį ciklą vėl bandom. tik nesupratau, kas įvyko rugpjucio 24 dieną. pastebėjau tepliojimą, na galvoju gal ovuliacija, o paskui kraujo pasirodė, paskui vėl tepliojo. čia viskas apie parą tęsėsi. dabar beveik  nuolat jaučiu lengvą maudimą pilvo apačioje.
  su vyru nusprendėme pradėti vaikelį. Praeitą ciklą neužkibo. mėnesinių pradžia liepos 15, o kitų pradžia rugpjūčio 12. šį ciklą vėl bandom. tik nesupratau, kas įvyko rugpjucio 24 dieną. pastebėjau tepliojimą, na galvoju gal ovuliacija, o paskui kraujo pasirodė, paskui vėl tepliojo. čia viskas apie parą tęsėsi. dabar beveik  nuolat jaučiu lengvą maudimą pilvo apačioje.  

su vyru nusprendėme pradėti vaikelį. Praeitą ciklą neužkibo. mėnesinių pradžia liepos 15, o kitų pradžia rugpjūčio 12. šį ciklą vėl bandom. tik nesupratau, kas įvyko rugpjucio 24 dieną. pastebėjau tepliojimą, na galvoju gal ovuliacija, o paskui kraujo pasirodė, paskui vėl tepliojo. čia viskas apie parą tęsėsi. dabar beveik  nuolat jaučiu lengvą maudimą pilvo apačioje.
  su vyru nusprendėme pradėti vaikelį. Praeitą ciklą neužkibo. mėnesinių pradžia liepos 15, o kitų pradžia rugpjūčio 12. šį ciklą vėl bandom. tik nesupratau, kas įvyko rugpjucio 24 dieną. pastebėjau tepliojimą, na galvoju gal ovuliacija, o paskui kraujo pasirodė, paskui vėl tepliojo. čia viskas apie parą tęsėsi. dabar beveik  nuolat jaučiu lengvą maudimą pilvo apačioje.