QUOTE(pikasinka @ 2013 10 28, 14:04)
Labas visom esamoms ir busimoms mamytems.
As nebezinau kas su manim darosi. MM turetu buti siandien. Siaip dazniausiai jos buna is ryto, iki dabar dar nieko, bet del to as nepergyvenu, jos buna kokias 2 dieneles uzveluoja. Siaip as netikiu jog galeciau buti nescia. Nors nesaugiu santykiu turejau.

Nera nei noro nei baimes del vaikelio, Kaip bus taip bus. Todel stengiuosi neprisigalvoti jokiu pozymiu. BET.... Mano krutine padidejo, taip as zinau jog ji padideja pries mm, bet ant jos atsirado daug daug venu. Aplink visa krutine, speneliai padideje dvigubai, bet man neskauda isvis, nu nebent kai palieciu.Bet tos venos..... Anksciau taip nebuvo. Temperatura pazastyje visada svyruoja nuo 36.9 iki 37.3. Bt nematuoju , nes zinau jog ja matuoti reikia pastoviai , kad kanors ten suprastum

Dar uzeina galvos skausmai. Jokiu pykinimu ir vemimu nera. Siandien einu pirkti nt, rytoj is ryto pasidarysiu , aisku jei drauges nepasirodys. Tai dabar klausimas butu toks, kaip yra su tom venom ? Ar tai nestumo pozymis ar taip buna per pms? Jos ryskios ryskios, krutine atrodo sprogs

Aciu jei atsakysit
Na, cia kartais stiprus PMS pozymis buna.Pasireiskia, manau ne visada, bet kartais gali pasitaikyti.Tad vien is krutines sunku spresti apie nestuma. Jei veluoja ir yra itarimas del nestumo - NT geriausiai isprestu sias dvejones
QUOTE(Ivvona @ 2013 10 30, 20:46)
Sveikos merginos

jungiuosi prie jusu planuojanciu

mes jau gaudom gandrus antras ciklas...bet si karta: krutine padidejus, pilvo apacia pamaudena...dar nelemta sloga prasidejo

. Tureciau mmmm ateiti uz savaites. Noretum, kad

nes man jau tie pozymiai veda is proto...
Suprantu kas ir kaip. Ypac kai ir musu planavimo patirtis panasi i jusu. Man ir siandien prasidejo siokie tokie krutines skausmeliai ir sonu pamaudenimai. O mmm dar tolokai, nestump pozymiams lyg ir per anksti butu. Tad ir sedziu su ivairiomis mintimis.

O mano patarimas, deja, tik laukti. Jei neateis mmm, pasidaryti NT. Ir linkiu dvieju pagaliuku