Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(mylimaa @ 2014 01 30, 19:17)
andorinha, ačiū, kad pasirodėt, gražu pažiūrėti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nedekokit, merginos, kam dar, jei ne Jums, ja parodyti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 30, 19:20)
nedekokit, merginos, kam dar, jei ne Jums, ja parodyti  biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Tik cia tokius ligonius supranta group.gif

andorinha - labai grazios nuotraukos wub.gif nuostabiai jadorai atrodo bigsmile.gif
Ten du vienodi thierry mugler alien absolute? atimciau..ir dar boucheron.. ir teorema..ir fragile laugh.gif (begu i ebay blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 01 30, 21:00)
drinks_cheers.gif Tik cia tokius  ligonius supranta group.gif

andorinha - labai grazios nuotraukos  wub.gif nuostabiai jadorai atrodo bigsmile.gif
Ten du vienodi thierry mugler alien absolute? atimciau..ir dar boucheron.. ir teorema..ir fragile laugh.gif (begu i ebay  blush2.gif )

taip, Mugler Alien Essence Absolue - mano naujasis susizavejimas biggrin.gif turejau viena butelka, bet uztikau kita uz mazus pinigus, tai ir priglaudziau... O Fragile kaip tik dar viena bandau nukauti doh.gif Ir dar viena Fendi 2004... Jei turesiu atsargu, nebetaupysiu taip senu buteliuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 30 sausio 2014 - 21:05
QUOTE(andorinha @ 2014 01 30, 21:04)
Jei turesiu atsargu, nebetaupysiu taip  senu buteliuku.

Man tas pats su nebegaminamais kvepalais, is pradziu galvoju kaip faina butu rast bent viena buteliuka, kai nusiperku reikia dar vieno nes pirmojo gaila naudot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 30, 22:04)
Ir dar viena Fendi 2004... Jei turesiu atsargu, nebetaupysiu taip  senu buteliuku.

O kokie įspūdžiai būtų apie šiuos?
Atsakyti
andorinha įkvėpė, tai ir aš savo menkutę rodau 2.gif

user posted image

viršus
user posted image

apačia
user posted image
Atsakyti
leeja puiki kolekcija!
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 01 31, 13:42)
andorinha įkvėpė, tai ir aš savo menkutę rodau   2.gif

menkute nepavadinciau, skoninga kolekcija thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rusma @ 2014 01 31, 06:54)
O kokie įspūdžiai būtų apie šiuos?

Hmmm, ir turejai to paklausti?.. biggrin.gif
Sunku issireiksti, nes lengviau aprasau savo pojucius nei tai, ka uzuodziu. Radau Piktos Liutes kazkada rasyta atsiliepima, pasirasyciau po kiekvienu jos zodziu. Tai tikrai panasus i Allure kvepalai, tik Fendi ryskiai jauciamas irisas ir jis yra mielesnis bei moteriskesnis uz Chanel. Man tai - rudeniniai kvepalai, traukiu juos is spintos, kai lauke sviecia saule, tada jie skleidziasi nuostabiu sleifu.
Beje, Rusma, turiu dvi Alchimie miniatiuras, abi skirtingai kvepia (itariu, kad vienos ju turinys "mires"), kaip atpazinti edt? Jei dar nori, galetum pasiimti, manes ji nesuzavejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 31 sausio 2014 - 14:08
QUOTE(LEEja @ 2014 01 31, 15:42)
andorinha įkvėpė, tai ir aš savo menkutę rodau   2.gif

Ir kas čia Jums menko? biggrin.gif
Man labai gražu, artima. Išskyrus JHAG. Na, dar su šiais DG nesu kruopščiai susipažinusi.

Labai faina thumbup.gif

Ir kaip Jums Rochas Undinėlė? (Aquawoman)

Ir kaip Jums apskritai Rochas? Matau kvartetą - Lumiere, Soleil, Aqua ir Alchimie bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 31 sausio 2014 - 14:09
LEEja - labai miela kolekcija, man labiausiai patinka kad jus mokat kiekvienam buteliukui sukurt nuotaika, pavidala ir graziai pateikt. Noreciau ir as moket savo meile kvepalam isreikst, o dabar stovi vargsiukai i spinta uzdaryti unsure.gif
Atsakyti
LEEja, graži kolekcija ir taip estetiškai pateikta thumbup.gif Ką šiai dienai išskirtumėt kaip pačius didžiausius favoritus?
Atsakyti
Rochas undinėlė buvo nematukas, kadangi visos dėl jų dūsauja, tai griebiau biggrin.gif
ir iš kamštelio uostelėjimo nepatiko, man vandeniniai ir melioniniai/agurkiniai kvapai yra blogis
BET, ant riešo sugrojo labai gerai, tas vanduo tai yra, tai dingsta, kai jis dingsta TOKIOS geros citrininės rožės bigsmile.gif žodžiu geras pirkinys, ir toliau žadu nematuškintis biggrin.gif

iš kitų Rochas ką turiu tai vat Lumiere kažaip per stipri man rožė, nors ją labai kvepaluose mėgstu ir daug turiu su ja, bet šita man per agresyvi, tokia su kiaušais biggrin.gif

o dėl Galilea pastabos, tai irnesakyk.gif
beje, dėl spintos. aš dabar laikau koridoriui ant padėkliuko, bet va pamačiau ir žadu taip pasidaryt, tik dviejų arba trijų aukštų lėkštę imt
user posted image

Atsakyti