man tai atvirkščiai.

kaip žinia, nesidžiaugiu gimusi, bet šeima man tikrai kažkas švento. bet čia labiau tai išryškėjo, kai tėtis skausmuose gulėjo prieš mirtį. buvo smerkiančių, kad porą sav. slaugos namuose praleido, nors pats norėjo ir bent nuskausminimas visada po ranka būdavo, bent greituškės nereikėdavo kvietinėt ir laukt valandą, kol atvažiuos. ir lankydavom kasdien...

aš blogiau jausčiausi palikusi rūpintis kam kitam šeimos narius, nei pati, kiek galiu. nors ką aš ten galiu...

ir tikrai tas rūpinimasis vienas džiaugsmas, palyginus, su tuo, kad kas kitas rūpintųsi. gi gyvenčiau dar neramiau, koks ten gyvenimo kūrimas. gal kad niekas neverčia. nors gal čia man, kai neturiu vaikų, bepigu.
paauglystėj galima sakyti nekenčiau vyriausios sesės, vadinau kobra, o vaikų aplamai nemėgau niekada. josios buvo gal maždaug pirmokė ir darželinukas, bet ekstra atsidūrus ligoninėj, kaip akis išdegus nulėkiau pas tuos vaikus... ir prižiūrėt sugebėjau, kad į darželį/mokyklą išeitų, kažkokias kaukes gaminau, nu pamaitindavau, aišku traškučiais ir pan., nes gi gaminti nelabai sugebėjau ir iki db nesugebu.

bet murzinų ir alkanų visgi nelaikiau.
ir kai aš papuoliau į biuletenį, viena sesė naktį ruošės pas mane važiuoti iš kito miesto. nors net nebendraujam. nesusipykę, bet tas kažkoks ryšys yra, matyt.
o šalti tai mes, jo, tikrai, manau.