Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija.

QUOTE(fucked-up @ 2013 07 21, 01:01)
aj kaip visada- nepazystama man buvo viena- tai ant galo irgi eme suokt, kad as i kazka panasi, veido bruozai ar kas ten dar..
nu uzknisa, nu!!! visada tas pats!  biggrin.gif

kas tave padarė? g.gif g.gif

aš kai pas mamą varau, tenka kartais 4km paeit, nu man kančia. doh.gif aišku, nešuosi dar kuprinę, bet for fun tingėčiau eit tiek ir be. geriau prašokinėt tą laiką, kokias 45min velkuosi. wacko.gif o dar sako kad aš greitai vaikštau. doh.gif
nors negaliu sakyt, kad su nerimais tas reikalas visai nesusijęs. neturiu noro nei kantrybės niekam.

Atsakyti
kas padare?
tevas.
kuris, garantuoju, daugiau vaiku neturejo be musu dvieju rolleyes.gif

man eit patinka...
bet tai man buna, uzeina, kazkas labai patinka kuri laika, paskui kazkaip.. praeina.
Atsakyti
Sveikos,galvoju gal numirus butu lengviau?Kazkokia beprasmybe verysad.gif
Atsakyti
man kartais atrodo visai nelogiška mintis, kad mane padarė tėvai. čia neesmė, kas padarė, bet nu... kad tie tokie visai kitokie ir charakteriais ir normalumo lygiu, ir t.t. tai kažkokia nesąmonė. unsure.gif
iš kur gali atsirasti toks nesusipratimas, nesuvokiama. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2013 07 21, 14:01)
Sveikos,galvoju gal numirus butu lengviau?Kazkokia beprasmybe verysad.gif

Numirus tu niekaip nesužinosi, ar tau tapo lengviau.
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 21, 11:14)
kas padare?
tevas.
kuris, garantuoju, daugiau vaiku neturejo be musu dvieju  rolleyes.gif

man eit patinka...
bet tai man buna, uzeina, kazkas labai patinka kuri laika, paskui kazkaip.. praeina.

laba,

man irgi patinka eiti, nors ir vaziuoti irgi. As kita kart kai iseigine buna, man kaip oro reikia ejimo, atsikeliu prasibastau kur nors ir gristu namo, tada jauciuosi visai kitaip, nes kai sedziu galiu iseit is proto, visalaik galvoju kur man nueiti pasivaiksciot. Labai patinka wub.gif , ir dirbu stovima darba, kur reikia pastoviai lakstyt.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 07 21, 14:14)
Numirus tu niekaip nesužinosi, ar tau tapo lengviau.
unsure.gif

Na ir kas?
Atsakyti
Kai buvau jauna mergica tai bėgiojau. Pirmyn/atgal 10-20 km. Priklausydavo nuo nuotaikos. Ale sugadinau čiurnas. Jautrios jos pas mane. Vis sugebėdavau išsisukt. Tada pas dakatarą, tas liepia gulėt aukštai kojas iškėlus, o aš užuot gulėjus apsirišdavau čiurnas elastiniu bintu ir davai kokius 10 km į vieną galą, o atgal jau niekaip, nes iš skausmo į kelnes varyt norėdavos. Dabar biskį pabėgoju, bet jei nuvarau 7 km tai jau didvyre save laikau. Nors dažniausiai 3-5 km išeina.
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2013 07 22, 13:19)
Na ir kas?

Numirsi - viskas bus baigta.
Nemirsi - gal sulauksi geresniu laiku ar bent jau busi pagrindu geresniam vaiku gyvenimui.

Dabar, jei numirsi, tau jau bus dzin. O vaikai liks naslaiciai, tasomi, nezinia kaip auginami, ar mylimi. Astuoniolikos tures sesti ant savo "subines" ir ko gero vargs visa gyvenima.

Nemirsi - spresi problemas, gal po truputi atmazgysi, isvyniosi, rasi, sutiksi, mylesi, dziaugsies, verksi, vel dziaugsies, vel verksi.

Numirsi - pusi kur nors pakasta, po tavo kuna raitysis riebios kirmeles, vaikai verks kur nors pas svetimus ar naslaiciu namuose, o diedas pasakos meiluzei ant kokios psiches buvo uzsiroves ir kaip kompensacijos paprasys oralinio.

Atsakyti
QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 22, 15:11)
ir kaip kompensacijos paprasys oralinio.

lotuliukas.gif
nu, vargšiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 22, 16:11)

Viskas teisingai, bet jau pabaiga doh.gif Suprantu, kad jumoras. biggrin.gif
Na, bet ką padarysi, toks gyvenimas. taip ir būna. smile.gif

Nu trumpai-drūtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 22 liepos 2013 - 15:53
QUOTE(Jurga75 @ 2013 07 22, 12:19)
Na ir kas?

o kodėl klausi nu ir kas? labai jau norėtume, visos tą galą būtume pasidarę ir aš tame tarpe. bet visokie tėvai, vaikai, ūkis, bitės. Tai kelnaičių gražių neturiu, kaip čia kartis, gi, turbūt ras kažkada. tai šalta šokti nuo tilto žiemą, tai šautuvo niekas nepaduoda. ai. pasakos. pribręstų ir nerūpėtų niekas, nei klausimai nekiltų "nu ir kas?". "nu ir kas" be klaustuko taptų.

pastebėjau, kuo senyn, tuo durnyn aš. turbūt nieko keisto. nors pagal amžių dar neturėtų to būt. nebeskiriu dažnai kas kitiems daugumai žmonių gali pasirodyti pesimistiška. tai kuo toliau, tuo ilgiau galvoju prieš sakant. t.y. jau per ilgai, jaučiuosi višta, bet vis tiek man atrodo geriau, nei mestelt ką "gražaus".

čia neseniai pvz., išlipau prie darbo stotelėj, žarglioju į kitą gatvės pusę (aš vaikštau greitai ir, matyt, užsisvajojus, nes daug kas bijo su manim eit per gatvę, griebia už rankos). žodžiu žarglioju sau išdidžiai, mandras kaip gandras, tik bžžž girgžiu tačkė pralekia. veidrodėlis buvo, per kokį 1cm nuo mano ilgos nosies. kartu į tą pačią skylę einančios dirbti moteriškės tik sustojo, išsižiojo. ko čia stovit, sakau. sako tavęs vos nesuvažinėjo, vaje vaje, ple ple ple, ojojoj. va tada, manau, gerai, kad pamąsčiau, nes mąsčiau sakyt "nu ir kas", bet nepasakiau. spėju, db per mm ramiau gyvenu, nei būčiau pasakius. būtų dar labiau lojimu užknisę.

Atsakyti