QUOTE(gėlių darželis @ 2013 08 05, 19:16)
Man irgi sunkus darbas, todel retai ir progu buna, ir as pati pasiryztu. Bet rezultatai dazniausiai vis tiek dziugina, ir nesigailiu. Dabar naturaliai bendrauju tik su tais, su kuriais gera ta daryt. Seniau tai atrodydavo oi jeigu pabegsi nuo ko nors kas kalbina, taigi kaip negrazu bus.
Taip, pats procesas gana smagus. Nors iš pradžių tai man daug baimių kyla visokių

Būna, kad bendrauti su kai kuriais žmonėmis labai lengva, pasikrauni teigiamos energijos, prisijuoki. Jie sukurti bendravimui. Bet jie ir taip turi daug draugių ir draugų.
Man vieną kartą buvo šokas: atvyko į butą draugai su mažamečiu vaiku. Nu, tas vaikas puolė viską nušluoti rankomis nuo stalo ir baldų ant žemės. Tai man draugė pasakė, kad aš nepasiruošiau priimti mažą vaiką, nes jų tėvai tai visus daiktus sukelia į viršų. (aš apie vaikus tada žalio supratimo neturėjau). Nors mano vaikas niekad nieko nemėtė nuo stalų

čia aš šneku visai iš savo patirties, smagu iš tikrųjų kai kiti draugaujasi metų metus ir randa bendrą kalbą, ne tik naudą