Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija.

QUOTE(gėlių darželis @ 2013 08 05, 19:16)
Man irgi sunkus darbas, todel retai ir progu buna, ir as pati pasiryztu. Bet rezultatai dazniausiai vis tiek dziugina, ir nesigailiu. Dabar naturaliai bendrauju tik su tais, su kuriais gera ta daryt. Seniau tai atrodydavo oi jeigu pabegsi nuo ko nors kas kalbina, taigi kaip negrazu bus.

Taip, pats procesas gana smagus. Nors iš pradžių tai man daug baimių kyla visokių blush2.gif Pvz., kad reikės veikti tai, kas nuobodu, arba klausytis kažkieno zirziančių vaikų, žiūrėti netinkamo auklėjimo metodus ir sakyti apie tai švelniai, nes gali supykti ir pan; dalyvauti sutuoktinių konflikte ir nežinoti, ką pasakyti, arba klausytis kaip svečiai giria šeimininkę, arba matyti kokie pvz., per balių visi stengiasi pasirodyti iš gerosios pusės ir pan. unsure.gif
Būna, kad bendrauti su kai kuriais žmonėmis labai lengva, pasikrauni teigiamos energijos, prisijuoki. Jie sukurti bendravimui. Bet jie ir taip turi daug draugių ir draugų.
Man vieną kartą buvo šokas: atvyko į butą draugai su mažamečiu vaiku. Nu, tas vaikas puolė viską nušluoti rankomis nuo stalo ir baldų ant žemės. Tai man draugė pasakė, kad aš nepasiruošiau priimti mažą vaiką, nes jų tėvai tai visus daiktus sukelia į viršų. (aš apie vaikus tada žalio supratimo neturėjau). Nors mano vaikas niekad nieko nemėtė nuo stalų unsure.gif
čia aš šneku visai iš savo patirties, smagu iš tikrųjų kai kiti draugaujasi metų metus ir randa bendrą kalbą, ne tik naudą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surf7: 05 rugpjūčio 2013 - 19:45
Šiaip tai žinau, kad tai kyla iš mano kvailo suvokimo ir saugumo jausmo nebuvimo.
Ir charakterio.
Nes tikrai ne visi užaugę panašiomis aplinkybėmis yra tokie nedraugiški.
Atsakyti
Man reikia mamos huh.gif
Kur ja kas nesioja..? mad.gif
Atsakyti
GD as norejau su tavim susimatyt, nu buvau pamyslijus, kad jei wilnio sieksim, tai but faina. Alia wilnio sieksiu maskes priduot, net planuotai fotosesijai neprisiruosiau sad.gif
Va matei, visgi issiruosiau pas BFH- tikrai nuostabiai, ramiai praleidom su ja diena. Rodos kaip ne pirma karta matomes.
Ryt galvojau varysim atgal, bet jauciu liksim rytdienai cia dar.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 05, 23:48)
Va matei, visgi issiruosiau pas BFH- tikrai nuostabiai, ramiai praleidom su ja diena. Rodos kaip ne pirma karta matomes.
Ryt galvojau varysim atgal, bet jauciu liksim rytdienai cia dar.

jo prisidedu prie aukščiau parašytų žodžių. F-up nereali!!! nepakartojama diena apturėjau tavo dėka. toks jausmas kad šimtą metų pažįstamos. buvo žiauriai smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 05, 23:48)
GD as norejau su tavim susimatyt, nu buvau pamyslijus, kad jei wilnio sieksim, tai but faina. Alia wilnio sieksiu maskes priduot, net planuotai fotosesijai neprisiruosiau sad.gif

Nu va kaip smagu smile.gif
Tai kita karta gal kada ir wilno sieksi, vis tiek grizti karts nuo karto. Nu jei masina pridavus turesi kokia valandziuke tai duok zinot.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 08 06, 07:56)
Nu jei masina pridavus turesi kokia valandziuke tai duok zinot.

jo jo, kada pridavinėsi? mažu ir aš už kampo apžiūrėčiau rolleyes.gif rolleyes.gif
aš tai ką - grįžau rūrą prie jūros pašildžius. buvau tokioj ramybėj, kad uchhhhh kaip gera rolleyes.gif
Atsakyti
Ryt karsta bais bus, vakare i wilno patrauksim, i autobusu stoti
Atsakyti
QUOTE(C10H16O2 @ 2013 08 05, 21:38)
Man reikia mamos huh.gif
Kur ja kas nesioja..? mad.gif

Kuri tavo mama? kažkaip pamiršau unsure.gif buvai dingus kažkur.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 06, 18:50)
Ryt karsta bais bus, vakare i wilno patrauksim, i autobusu stoti

Ryt dar nebaisiausia diena, vilniuj 29. Poryt zada maksimalu sios vasaros karsti.
Atsakyti
Tai gerai, kad ryt ryte jau isdumsim i siaure, iskepciau, jau sian sunku blyn bus tokiam karsty.
Vakar su BFH pavargom biggrin.gif ir nudegem, nors lyg pavesy sedejom.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 08 07, 08:49)
Tai gerai, kad ryt ryte jau isdumsim i siaure, iskepciau, jau sian sunku blyn bus tokiam karsty.
Vakar su BFH pavargom biggrin.gif ir nudegem, nors lyg pavesy sedejom.

tai kiek tu čia praleidai laiko? tik atvarei ir atgal namo?
ką gero nuveikei?
joa, karšta, eina sau. namie tik tupėt arba akropoliuose šliaužiot biggrin.gif
Atsakyti