Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Kaune ir jo apylinkėse

QUOTE(Simonaela @ 2014 08 20, 11:34)
Ar kas nors esate dalyvavę šventėje Akmeniu dvare? Ar jums patiko aplinka ir svarbiausia, ar buvo skanus maistas?

Taip! Labai rekomenduoju, viskas puikiai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i.t.s. @ 2014 08 20, 20:43)
Taip! Labai rekomenduoju, viskas puikiai! smile.gif


Labai ačiū i.t.s.
Atsakyti
Jei nenorite susigadinti sau šventės, nerekomenduoju jos daryti Kauno restorane Gralis. Taigi apie viską nuo pradžių:
Ne restoranas GRALIS, o košmaras. Sunku suprasti kaip įmanoma šitaip neatsakingai elgtis. Net priešui nerekomenduoju.
Apie restorano GRALIS vadybininkę nerandu žodžių... Košmaras kažkoks. Absoliučiai nepadarė nieko ką žadėjo, kaip sakė taip nebuvo. Balsas tikrai labai malonus, tačiau, kas iš to balso, kai šventę sumauna.. Sakau sumauna, nes štai kas sekė mums atvykus šventę švęsti:
1. Pametė stalo korteles dėl ko kilo bereikalingas šurmulys atvykus. (Jas vežėme specialiai ir atnešusi dar kelis kartus perklausiau ar nenukišite kur nors ir nesumaišysite).
2. Iš anksto su vadybininke buvo derintas stalų sustatymas. Pati nubraižius išdėstymą, siunčiau jos patvirtinimui. Atvykus šventės dieną nieko panašaus nebuvo padaryta. Galvojimas kaip susodinti svečius nuėjo veltui.
3. Tik atvykus į GRALĮ pranešiau, kad noriu jog karštas patiekalas būtų patiektas už 30min. Deja, jo teko laukti apie 2 val.
4. Nors alkoholiniai gėrimai buvo užsakyti, tačiau niekas jų ilgai neatnešė. Barmenas net taurių nebuvo pasiruošęs, bėgo jų atsinešti is pirmo aukšto.
5. Apskritai barmenų ir padavėjo darbas siaubingas. Vis reikėjo eit juos raginti atnešti vandens ar įpilti alkoholio.
6. Vandenį akivaizdžiai pylė iš krano ( ąsotėlio kaina 8 Lt).
7. Maisto beveik neparagavau, nes buvau visiškame šoke dėl minėtų nemalonumų.

Rinkausi vieną prabangiausių Kauno restoranų, nes norėjau dukrai padaryti įsimintiną šventę. Pavyko- aš jos niekada nepamiršiu kaip gėdingiausio ir pilno nemalonių nesusipratimų vakaro.
Atsakyti
QUOTE(i.t.s. @ 2014 08 20, 20:43)
Taip! Labai rekomenduoju, viskas puikiai! smile.gif


gal galėtumėte trumpai parašyti, ar maistą gamino vietoje? ar skanus, ar užteko? ar leido atsivežti kažką savo? salės ten, kiek žinau, kelios ir tokios ne per didžiausios. kaip sprendėt muzikos ir vedėjo klausymą? vienas vienoj patalpoj, kitas kitoj? Mes patys esame nusižiūrėję šią sodybą, bet tai du esminiai klausimai, kurie labai neramina smile.gif o šiaip vieta labai mums patiko ir šeimininkas pasirodė malonus.
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2014 04 11, 15:01)

Katastrofa ; o ne svajonė doh.gif
Pasikeitė savininkai ir psio- maistas valgykloj skanesnis nei pas juos doh.gif
Atsakyti
Mergaites, noriu Jums rekomenduoti sodyba "Kudrenai". Cia sventeme savo vestuves rugpjucio menesi... net nezinau kaip isreiksti savo dekinguma siai sodybai, o ypac jos savininkei Laimai wub.gif tokio nuostabaus, paprasto, silto ir padedancio zmogaus reta sutikti wub.gif kadangi vestuves planavome is uzsienio, i man iskilusius klausimus buvo atsakoma issamiai, nuo a iki z, likau patenkinta viskuo... bet kada paskambinus ir iskilus klausimui, buvo siuloma atvykti ir aptarti... sodyboje maistas pasakiskas, ne valgyklos lygio, o sakyciau restorano, nes meniu gausa ir ivairove didele... patys nematem, taciau teveliai sake, kad sveciu sutikimas buvo nuostabus, barnemai isnesiojo gerimus ir uzkandzius sveciams, prie kiekvieno priejo, nei vieno nepamirso... sale labai grazi, pirtis, baseinas, tinklinio aikstele, viskas super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif REKOMENDUOJU 4u.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos nuotakos! 4u.gif Vestuvės praėjo, tad noriu parekomenduoti tikrai puikią vietą vestuvėms švęsti už prieinamą kainą: kavinę Ramučiuose - "DAIRIDIS" thumbup.gif Maistas superinis, pasirinkimas gausus, 2-ame kavinės aukšte yra miegamieji, kurie įeina į kainą, t.y. papildomai už nakvynę mokėti nereikia! Savininkė Daiva labai puiki moteris, pataria, pasiūlo, ir netgi papuošia visą salę pagal nuotakos pageidavimus! thumbup.gif Taigi atkrenta labai didelis rūpestis! Man tereikėjo pasirūpinti stalo kortelėm. Salė buvo papuošta tikrai labai gražiai ir skoningai (iš esmės salė ir taip labai graži, viduramžių stiliukas, metaliniai sietynai...nerealu!), padavėjos paslaugios ir malonios, kambariai švarūs ir tvarkingi. Be to, yra ir sauna su baseinėliu, tik mes neėmėm, nes po vestuvių to nereikėjo biggrin.gif Tikrai Rekomenduoju! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airoosia: 24 rugsėjo 2014 - 16:18
QUOTE(?angeliux? @ 2014 09 12, 18:19)
Mergaites, noriu Jums rekomenduoti sodyba "Kudrenai". Cia sventeme savo vestuves rugpjucio menesi... net nezinau kaip isreiksti savo dekinguma siai sodybai, o ypac jos savininkei Laimai  wub.gif  tokio nuostabaus, paprasto, silto ir padedancio zmogaus reta sutikti  wub.gif  kadangi vestuves planavome is uzsienio, i man iskilusius klausimus  buvo atsakoma issamiai, nuo a iki z, likau patenkinta viskuo... bet kada paskambinus ir iskilus klausimui, buvo siuloma atvykti ir aptarti... sodyboje maistas pasakiskas, ne valgyklos lygio, o sakyciau restorano, nes meniu gausa ir ivairove didele... patys nematem, taciau teveliai sake, kad sveciu sutikimas buvo nuostabus, barnemai isnesiojo gerimus ir uzkandzius sveciams, prie kiekvieno priejo, nei vieno nepamirso... sale labai grazi, pirtis, baseinas, tinklinio aikstele, viskas super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  REKOMENDUOJU  4u.gif


Mes švęsime vestuves kitais metais šioje sodyboje. Labai nuramino jūsų komentaras 4u.gif Labai džiaugiuosi visomis nuotakomis, kurios po vestuvių palieka atsiliepimus. thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip Violetos ranca, netoli Visakio Rudos (Kazlu Rudos r.)? Niekam neteko svesti? Pagal kaina atrodo gan patraukliau siai dienai. As pries 7 metus ziurejau sia sodyba, bet tada ji buvo visiskai nauja ir kaina didoka, ir seimininke simpatijos nesukele... Bet vieta nuostabi:) zinau tuos krastus, sirdziai savi. Issirinkau kita tada, o dabar vel ieskau ir galvoju, o gal?!
Papildyta:
Ir kas keisciausia, nesugebejau rasti nei vienintelio maziausio atsiliepimo interneto platybese....keista....
Atsakyti
labas, gal kas neseniai sventete vestuves Birstono "Sonatoje"? gal turite kokios naudingos informacijos, kaip maistas ir pan? nes vieta ir kaina mums tinka, bet seimininke truputi idomi pasirode ir atsiliepimu nelabai geru internete yra... aciu uz bet kokia informacija :-)
Atsakyti
ku ku, negi nera informacijos? :-)
Atsakyti
galbut kazkam teko svesti avylyje?
Atsakyti