Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Kaune ir jo apylinkėse

QUOTE(esstera @ 2014 06 05, 17:07)
gal galetumete pasiulyti  kazka panasaus i kudrenus tik uz mazesne kaina,

9 vejai 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu galbūt aktualia informacija, ieškančioms kur švęsti Kaune smile.gif Šį sekmadienį (06.29) 13 val. Monte Pacis komplekse Pažaislio vienuolyne vyks atvirų durų diena jaunavedžiams, kur galėsite ne tik apžiūrėti patį kompleksą ir jo siūlomas sales, bet ir pasigrožėti pateiktomis idėjomis kaip galima dekoruoti šventinį stalą. Renginyje dalyvaus floristai ir vestuvių planuotoja, kurie atsakinės į jaunųjų klausimus. Atvykite, tikrai bus įdomu! 4u.gif
Atsakyti
Mes prieš 2 savaites atšventėme savo vestuves 4u.gif Šventė vyko Tumasonių sodyboje. Labai džiaugiuosi, kad pasirinkome būtent šią vietą. Viskas buvo super thumbup.gif skanus ir gražiai dekoruotas maistas, ideali švara ir tvarka, malonus priėmimas. Savaitę prieš vestuves galėjom bet kada atvažiuoti ir parepetuoti šokį (pati šeimininkė pasiūlė). Vestuvių dieną 3 svečiai neatvyko į šventę, šeimininkė buvo maistą jau pasiruošusi ir drąsiai galėjo paprašyti sumokėti ir už nebuvusius svečius, bet maloniai nustebino, kai už nebuvusius pinigų neėmė, o už nenakvojusius sodyboje mokėjome mažesnę kainą. 7ienį išplovė mūsų atsivežtus indus (torto padėklą, 100 išsinuomotų taurių ir kt). Žodžiu, jie tikrai prisidėjo, kad mūsų šventė pavyktų 150% smile.gif
Atsakyti
Planuojame mažą šventę (17 žmonių: tėvai, seneliai, broliai/sesės ir liudininkai), tad ir aplinkos norėjosi jaukios, neįpareigojančios. Juolab, kad planuojame tik trumpus pietus, o tada skirstomės kas sau.

Norėjome pietauti "Skliaute", tačiau mūsų dieną jis užsakytas. Girdėjome nemažai gerų atsiliepimų apie "In Tilsit" virtuvę ir aptarnavimą, tad nusprendėme švęsti ten. Šiandien gavome meniu, iš kurio išsirenkame ką norime, o rytoj jau eisim konkrečiai derinti visų detalių. Preliminari kaina žmogui 70-80Lt su minimaliu kiekiu alkoholio (kažkiek reikia pirkti iš jų, o visa kita galima vežtis savo, tačiau mes nusprendėme apsiriboti tik vynu ir alumi, jokių stipriųjų, tad tenkinsimės restorano resursais). Žinoma, konkreti kaina priklauso nuo išsirinktų patiekalų, nes pasirinkimas tikrai platus tiek patiekalų, tiek kainų atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 06 07, 20:12)


Tai kad Kudrėnai ir 9vėjai kaina beveik nesiskiria smile.gif Nebent maisto tiekėjų kainos laaabai skiriasi, bet tikrai nemanau smile.gif
Atsakyti
gal kas galetu pasiulytu kaune ar kauno rajone restorana su lauko terasa ar vidiniu kiemeliu.norime sventines vakarienes, bet busime tik 4, tik mes ir liudininkai.
Atsakyti
mes sventeme "papa jazz" - esame labai patenkinti tiek aptarnavimo kokybe, tiek maistu.
Atsakyti
Buvome nuvykę į „In Tilsit“, tačiau vos įėję su būsimu vyru susižvalgėme ir supratome vienas kitą be žodžių ;D Vos tik prisėdus pakalbėt su administratore, brangusis pasakė, kad oi, mes čia dar turim kitą vietą apžiūrėt (nors jokios kitos vietos nbuvo biggrin.gif).
Labai labai nepatiko aplinka. Tamsu, nejauku, didelė bendra erdvė, kaip kokioj valgykloj. O ir tuo metu dirbusios padavėjos teigiamo įspūdžio nepaliko. Apsisukom ant kulno ir išėjom lauk, taip ir likę be vietos.

Skambinom į Magnus sky bar, tačiau tuo metu atsakingas asmuo atostogavo. Be to, jie ten pirmenybę teikia didesniems vakarams ir nori, kad būtų uždarytas visas aukštas. Tad jei mes užsisakytume vakarienę, o vėliau paaiškėtų, kad atsirado didesnė kompanija, tai mus spirtų lauk. Nepatiko.

Ir tada nutiko stebuklas smile.gif Netoli Baptų yra įsikūręs fantastiškas restoranas „Siesta“. Virtuvė puiki! Įdomūs ir kokybiški patiekalai už netikėtai žemą kainą. Aptarnavimas nepriekaištingas, o ir administratorė labai žmogiška ir šauni. Jos tikslas nebuvo prastumti kuo daugiau ir kuo brangesnių patiekalų. Pati pasiūlė šaltiems užkandžiams užsakinėti mažesnes porcijas, nei įprasta, nes mes planuojama tik pietus, o ne n valandų trunkantį vakarėlį, tad niekam nereikia didelių kiekių užkandžių. Nusprendėme, kad bus daug skirtingų patiekalų, bet po truputį. Na, kad tiesiog būtų galima paragauti kuo daugiau įdomių užkandukų.

Žmogui kaina apie 60-70Lt. Kol kas tiksliai dar nežinome, nes dar negavome meniu su pasiūlymais, tačiau laiko dar yra smile.gif

Labai gražu ir jauku ten. O vasaros terasa irgi nuostabi, su vaizdu į senų obelų sodą... Jei daryčiau šventę vasarą, tai tikrai norėčiau jų lauko terasoje švęsti.
Atsakyti
Mūsų vestuvės čia vyko, 3-ame aukšte, mums buvo viskas gerai.

QUOTE(deinna @ 2014 02 06, 20:15)
Laba, gal kas yra svente Sandijoj? Kaip atsiliepimai?

Atsakyti
Esame kauniečiai, šventėme netoli Birštono esančioje sodyboje "Krakila". Mums paliko didžiausią įspūdį, maistas labai skanus, šeiminkės dirba greitai ir profesionaliai. Sodybos šeimininkai draugiški ir paslaugūs. Aplinka tvarkinga, gražus didelis kiemas, aplinkuje pilna medžių, kaimynų nėra, kaina nesikandžioja. Rekomenduoju nežiūrėti nuotraukų, o tiesiai nuvažiuoti ir pasižiūrėti, nes ten tvyro ypatinga atmosfera. Iš svečių - patys geriausi atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giulla: 16 rugpjūčio 2014 - 14:41
Laba diena mamos ir merginos,

Labai reikalinga jūsų pagalba. Pagaliau sulaukiau savo dideles dienos ir negaliu atsidžiaugti- išteku bigsmile.gif wub.gif
Dabar tiesiai prie problemos- mes gyvename užsienyje bet norime susituokti Lietuvoje. Internetu ieškojome vietos Kauno apskrityje ir kolkas labiausiai širdis linksta prie Akmeniu dvaro. Kaina tinka, data laisva, jau sutarėme kad artimas žmogus nevažiuos pirma apziurejima padarys ir t.t.
Aš daug laiko praleidau ieškodama atsiliepimų, ar rekomendacijų bet jų labai mažai. Akmeniu dvaras buvo minėtas mamyčių forume pries 4 metus (naujasnio neradau) bet tik kaip pasirinkta vieta būsimoms vestuvems.

Ar kas nors esate dalyvavę šventėje Akmeniu dvare? Ar jums patiko aplinka ir svarbiausia, ar buvo skanus maistas?

Labai labai būčiau dekinga už visas jūsų nuomones ir patarimus.
Atsakyti
Gal kas daugiau apie Laurynę galėtumėt papasakoti? Kaip ten maistas?
Atsakyti