Įkraunama...
Įkraunama...

Fimozė

Keisdama sūneliui pampersą, pastebėjau, kad viena sėklidė atrodė lyg būtų tuščia.
Kita sėklidžių pusė buvo žymiai didesnė. Gal jam nenusileidusios sėklidės. Ar mums reikėtų kreiptis į gydytoją? Parašykit, prašau, gal pas ką nors buvo panaši situacija, nes labai jau neramu pasidarė.
Atsakyti
siaip apie fimoze yra pasveik.lt straipsnelis, galit pasiskaityt. paieskos laukelyje iveskit "fimoze" ir gal ka naujo suzinosit smile.gif
Atsakyti
4u.gif
ax.gif Gal daugiau kas kokios informacijos parašys??
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 03 18, 00:04)
4u.gif
ax.gif Gal daugiau kas kokios informacijos parašys??

Sveikos 4u.gif pas maniski ne apyvarpes susiaurejimas,o patys apyvarpes lapeliai prilipe prie varpos galvutes, kazkuri laika padejo gydymas su hidrokortizonu (tepalas),tai vienas sonas atlipo,o kitas niekaip,kai gyd pabande atplest tai labai skaudejo maniskiui unsure.gif laukiam vasaros ir reiks chirurginiu budu atkabint, reiks narkozes g.gif nes kitaip nesigauna mums.....ech.....
Atsakyti
QUOTE(Ivona24 @ 2010 03 18, 10:49)
Sveikos 4u.gif  pas maniski ne apyvarpes susiaurejimas,o patys apyvarpes lapeliai prilipe prie  varpos galvutes, kazkuri laika padejo gydymas su hidrokortizonu (tepalas),tai vienas sonas atlipo,o kitas niekaip,kai gyd pabande atplest tai labai skaudejo maniskiui unsure.gif  laukiam vasaros ir reiks chirurginiu budu atkabint, reiks narkozes g.gif nes kitaip nesigauna mums.....ech.....

Mums pernai išoperavo sėklidžių vandenę, bet po to dar atrado, kad irgi odelė prilipus prie galvutės. tepėm hidrokortizono tepalu, bet visiškai nepadėjo. Teks turbūt operuoti. Bet, aš manau, kad dar palauksim kokius metus, nes kiek žinau, tai nėra skubu išoperuot, galima ir vėliau.
Atsakyti
Mano vyresnėliui irgi fimozė. Bandė atplėšt, neatplėšė. Vasarą davė siuntimą į Santariškes, taip ir nenuėjom. Paaiskaičiusi formuose, radau info,kad tepaliuku tepant išlenda "galiukas". Buvo ir mano vaikinukaui taip, po 1 savaitės maudynių vonioje ir tepimo. Džiaugsmui nebuvo ribų, kad apsiėjome be didesnių įsikišimų. Tik štai, pasidžiaugiau, o po savaitės žiūriu, vėl nėra "galiuko". Kaip tai gali būti? Negi operacijos neišvengsime?
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2012 01 16, 10:17)
Mano vyresnėliui irgi fimozė. Bandė atplėšt, neatplėšė. Vasarą davė siuntimą į Santariškes, taip ir nenuėjom. Paaiskaičiusi formuose, radau info,kad tepaliuku tepant išlenda "galiukas". Buvo ir mano vaikinukaui taip, po 1 savaitės maudynių vonioje ir tepimo. Džiaugsmui nebuvo ribų, kad apsiėjome be didesnių įsikišimų. Tik štai, pasidžiaugiau, o po savaitės žiūriu, vėl nėra "galiuko". Kaip tai gali būti? Negi operacijos neišvengsime?

Taip ir buna,kad nepadejo ir greiciausiai teks operiuoti.
Atsakyti
mano suneliui ir pripazino fimoze... neturi dar metuku. Kai sysiuku daro, jam pasidaro kaip puslyte pimpaliukas unsure.gif na skaitoma, kad tai yra jau blogai.. kiek gydutoju apzejo, tai sake, ka dreiks apipjaustyt unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi jau po urologo konsultacijos...maniškiui irgi fimozė...liepė tept hidrokortizono geliu 2 mėn.,o po to vėl atvykti konsultacijai.Taip nesinori operacinio gydymo... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mes jau savaite po fimozes operacijos. dabar pati tik atsigaunu po visko, kas ivyko blush2.gif Pirmos dieno po tvarscio nuemimo buvo oi oi doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2012 09 22, 22:55)
Sveikos, mes jau savaite po fimozes operacijos. dabar pati tik atsigaunu po visko, kas ivyko  blush2.gif  Pirmos dieno po tvarscio nuemimo buvo oi oi  doh.gif  verysad.gif

Sveikit! 4u.gif O jūs hidrokortizono tepaliuku nesigydėt? Ar iš kart liepė operuoti?
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2012 09 24, 14:48)
Sveikit! 4u.gif O jūs hidrokortizono tepaliuku nesigydėt? Ar iš kart liepė operuoti?

Ne, mums nieko nesiule, kazku nuo 4m eidavome profilaktikai pasirodyti, o va beveik 6 metuku israse operuotis. Keista, bet pries pat operacija dar paklause, ar operuosim, ar tikrai apsisprendem?? nes vaikui nieko netrukdo g.gif Sako ateina ir vede vyrai "susitvarkyti" g.gif Dabar jau po visko, bet kai pagalvoju, gal nevertejo.. ir tu uzdegimu mums labai retai bebudavo... Kaip chirurge mums aiskino, tai geriau dabar nei suaugus, nes minusai yra del higienos ir ateityje del lytinio gyvenimo gali kilti problemu...
Dabar mazajam ta pati situacija, jau pora uzdegimu turejom doh.gif Ta pati chirurge jam israse Betamethosoni tepalo g.gif Jam dar 3m, sako galit pabandyti, gal isvengsime operacijos g.gif Nes vis susimastau, ar antram pasiryzsciau operacijai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti