Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

QUOTE(GintareBak @ 2013 08 29, 08:39)
Super, labai grazu, negaliu atsiziureti smile.gif

Ačiukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dali_lida @ 2013 08 29, 13:10)
Sveikos merginos, turiu klausimą - ar ant akrilinių nagų galima daryti gelinį lakavimą? Važiuoju į komandiruotę ir noriu susitvarkyti, kad neturėčiau bėdų savaitę, bet bijau, kad ten košele nenueitų niekas...

Jo, šitas ir man būtų įdomu sužinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 29, 12:42)
Planuoju prisiauginti nagus, geliu, formelėmis. Įmeskit man, durnai bobai video, kaip tai daroma? wub.gif

Cia kaip uzdeti formeles ir patarimai ivairiausi >>>>
http://www.youtube.c...h?v=Zjz3zjPiLcM

O cia kaip modeliuoti jau pati gelini naga ant formeles yra 3 dalys >>>
http://www.youtube.c...h?v=j3qCr5bKzRk

Tikiuosi kiek nors pagelbejau.
Bet bus nelengva.
As vis dar kartais su tom formom pakariauju, kiekvienai nago plokstelei reikia individualiai ja pritaikyti.

Ir tik nepirkit tu kvadratiniu auksiniu ar sidabriniu formeliu, jos beveik nesilaiko. Reiktu kuo didesniu auseliu del stabilumo, kaip drugio formos ar bent jau kazko panasaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 29 rugpjūčio 2013 - 14:50
QUOTE(dali_lida @ 2013 08 29, 13:10)
Sveikos merginos, turiu klausimą - ar ant akrilinių nagų galima daryti gelinį lakavimą? Važiuoju į komandiruotę ir noriu susitvarkyti, kad neturėčiau bėdų savaitę, bet bijau, kad ten košele nenueitų niekas...

O Jums paprastas lakas nelaiko ant akrilo? g.gif Nes mano kolegė prisiaugina akrilinius nagus ir lakuoja jai visuomet paprastais lakai, išvaikšto mažiausiai dvi savaites be jokių apsilaupymų, tik nuaugimo linija matosi.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 08 29, 14:49)
O Jums paprastas lakas nelaiko ant akrilo? g.gif Nes mano kolegė prisiaugina akrilinius nagus ir lakuoja jai visuomet paprastais lakai, išvaikšto mažiausiai dvi savaites be jokių apsilaupymų, tik nuaugimo linija matosi.

Jo, as ant akrilo irgi lakuodavau paprastais lakais, kuo puikiausiai laikydavo smile.gif
Atsakyti
smile.gif šiaip tai laiko gerai, bet kažkaip labai greitai "nusitrina" nago galiukas smile.gif lieka balta tokia linijytė, tai perlakuoti reikia kas antra dieną smile.gif
Atsakyti
Sunta, labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Nu vėl savo skirtingas makles įkeliu biggrin.gif Man kažkaip visi jie vienoj krūvoj nesižiūri, bet vat skirtingas technikas pasibandyt norėjau 4u.gif

user posted image

Ir pirmą sykį bandžiau tą "dvigubą prancūzą" pasidaryt. Nu ir sunku blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Nu dar pasibėdavosiu aš čia ax.gif Parašė man per fb viena pažįstama -iolikinė, tipo pamokyk nagus dėt bet aš tipo jau moku iš youtubės, bet nelabai gaunasi doh.gif Ir turi ji ten kakžkį kiniečių rinkinį, ir jau praktikuojas, ir klausia dar kur geliniai lakai, kur dar kažkas pirkti... Na žinokit nesveikai subiesino gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif Matai pažėjo youtubėj ir ji jau "moka" dėti nagus, tik šeip, "give me some tips"... Tipo ir pamokyk dar mane... Na negaliu, toks siutas paėmė... Ir jauna pana, aš jai sakau, su tais kiniečių geliais susigadinsi sveikatą, ir nė motais jai... Ir kur ritas pasaulis doh.gif

Vat, internete radau labai gerą paveiksliuką, kuris labai gerai parodo mano nuomonę apie tokias "megėjas":

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 29 rugpjūčio 2013 - 18:06
labai grazus darbeliai Mascarra, tokie mieli sirdziai ^^
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 08 29, 18:22)
labai grazus darbeliai Mascarra, tokie mieli sirdziai ^^

Ačiū ačiū 4u.gif Tik realiai rūžava žymiai intensyvesnė, o nuotraukoj tai iš vis tik čiut čiut rausva blush2.gif
Atsakyti

na mascara nereikia perdeti:)
nagu lakavimo technikai iki chirurgijos toli:)
ja nebent su kulinarija sulyginti galima:) kad vyrui valgyt pagaminti nereikia baigt kulinarijos kursu:) bet va kad puota karaliska suruosti, jau kitas reikalas:))

QUOTE(mascarra @ 2013 08 29, 20:04)
Nu dar pasibėdavosiu aš čia  ax.gif  Parašė man per fb viena pažįstama -iolikinė, tipo pamokyk nagus dėt bet aš tipo jau moku iš youtubės, bet nelabai gaunasi  doh.gif  Ir turi ji ten kakžkį kiniečių rinkinį, ir jau praktikuojas, ir klausia dar kur geliniai lakai, kur dar kažkas pirkti... Na žinokit nesveikai subiesino  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif Matai pažėjo youtubėj ir ji jau "moka" dėti nagus, tik šeip, "give me some tips"... Tipo ir pamokyk dar mane... Na negaliu, toks siutas paėmė... Ir jauna pana, aš jai sakau, su tais kiniečių geliais susigadinsi sveikatą, ir nė motais jai... Ir kur ritas pasaulis  doh.gif 

Vat, internete radau labai gerą paveiksliuką, kuris labai gerai parodo mano nuomonę apie tokias "megėjas":

user posted image

Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 08 29, 19:27)
na mascara nereikia perdeti:)
nagu lakavimo technikai iki chirurgijos toli:)
ja nebent su kulinarija sulyginti galima:) kad vyrui valgyt pagaminti nereikia baigt kulinarijos kursu:) bet va kad puota karaliska suruosti, jau kitas reikalas:))

Na, bet nagus dedant to nemokant, galima gi ir infekcijom, ir grybeliais, ir dar cherznajet kuo užkrėsti, gi nuo meistrės darbo priklauso kliento sveikata smile.gif Taip, sulyginimas gal ir per "riebus", bet kažko patiko man, toks "juodas" 4u.gif
Atsakyti