Įkraunama...
Įkraunama...

Uteniškės

Tikiuosi vakarykštės mano padrikos mintys neįžeidė nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2014 02 28, 14:53)
Tikiuosi vakarykštės mano padrikos mintys neįžeidė nieko  unsure.gif

o kodėl turėjo? Aš Tau AŽ ruošiuos rašyt, bet susikaupt neišeina. Gal iki pirmadienio parašysiu smile.gif
o mintys man labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Rytoj, kovo 19 d. Utenoje parduosime laisvai laikomų žąsų ir vištų kiaušinius. Jie labai kokybiški, paukščiai ganosi laisvai tiek žiemą, tiek vasarą. Neseniai papildėme dedeklių būrį naujomis vištelėmis, tai kiaušinukų tikrai bus. Žąsų kiaušiniai, deja, būna trumpai, prieš žąsų perėjimo laikotarpį. Tai itin maistingas produktas. Mūsų ūkis orientuojasi į gyvūnų gerovę, bei kiek įmanoma ūkyje didesnę laisvę. Tik laimingas gyvūnas žmogui suteikia gerą produktą. Vištų kiaušiniai šiuo metu Utenoje ir mūsų ūkyje - 10 vnt./5lt.
Produktai ir kainos: http://avysircesnaka...produkcija.html
Kviečiame draugauti facebooke: https://www.facebook.../avysircesnakai
Norinčius kviečiu susisiekti telefonu: (8-674) 09578
user posted image
Atsakyti
Vyresnėlių mamytėms:

user posted image

Šių metų balandžio 5 d. 10,00 val. Utenos „Saulės“ gimnazijoje įvyks Atvirų durų diena. Laukiame būsimųjų pirmokų gimnazistų ir jų tėvelių. Negalintys atvykti šią dieną, yra laukiami darbo dienomis Jums patogiu laiku nuo 9,00 val. iki 16,00 val.
Atsakyti
mergaites ieskau nebrangaus fotografo utenoje, galite rekomenduoti prasom i AZ
Atsakyti
sveikutes,as cia truputi gal ne i tema,bet gal zinot patikima aukle utenoje?nes jau atsibodo ieskoti,skelbima idejom tai skambina tai nepilnametes,tai dar kokios...viena buvom prieme Regina Jonuskiene,tai jau aciu kaip atsikandom...Atrode miela moteris kalbi tokia,o poto prasidejo gal kelis kartus paeme vaika is darzelio,namie viskas islandziota,o izulumas!!!pradejo prasinet jai pinigu paskolint velniai zino kam,prase manes,poto mano vyro,brolio,netgi naktim atsibaladodavo!23-24valanda!oj eau pamaciau pas jus sviesa dega...brrr...net purto prisiminus,kai pasakem kad jos paslaugu nebereikia vaiksciojo pas mane i darba klausdavo gal jau reikia vaika paziuret ir panasiai...trumpai tariant prisiminimai siurpoki blink.gif
Atsakyti
Nu siaubas kaskoks
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2014 04 30, 14:14)
Nu siaubas kaskoks

Tai gi vat,dabar taip sunku surasti patikima aukle...jau po sito ivikio nusipirkau kameras ir pikrafonus ir sekanti aukle bus ispeta kad ji bus filmuojama...vaikai yra didziausias turtas,jei kas turit kokia patikima auklyte tai labai prasau praneskit smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip laikotės? 59.gif

auryte22, nu joooo doh.gif Pati nesu susidūrus su aukle, tai nieko pagelbėti šiuo klausimu negaliu blush2.gif
Atsakyti
Laba. Laikomes puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mes irgi neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi normaliai smile.gif
Atsakyti