Sveikutes
Manau,kad INGBRI patvirtins arba paneigs ta nuomone.Mano drauge prarado berniuka jau budama apie 20sav.pas ja problemos su skydliauke,masgeliai kazkokie-tiksliai dabar nepasakysiu,zinau kad ir kiti tyrimai buvo negeri.Tai ji lankesi pas Sidlauska,jis pasake kad ji prarado kudikeli del skydliaukes.Kai pastojo po ilgo laiko dar karta,visa laika ja gere vaistus ir vis ejo pas Sidlauska.Tyrimai buvo atliekami pastoviai ir pagal juos skirdavo vaistukus.Dabar jau turi antra suneli ir dziaugias kad rado isnesiojo,bet tuo paciu ir grauzia save pastoviai kad neziurejo i skydliauke rimtai ir del to prarado suneli.
Taip,kad gal ta skydliauke ir itakoja tiek nevaisinguma,nepastojima ir persileidimus
Radau savo lytinius hormonus,darytus geguzes menesi kuriuos rodziau ir Sidlauskui,daryti 3ciklo diena.
Lytinius hormonus sujungiantis globinas (SHBG) 95.05 nmol/l norma nuo 26.1 -110
Dehidroepiandrosterono sulfatas (DHEA - SO4) 5.25 mcmol/l norma 2.68 -9.23
FSH 6,46 mIU/ml norma Folikulinė fazė 2.8 -11.3
(LH) 6,92 mIU/ml Folikulinė fazė 1.1 -11.6
Testosteronas (TTE) 31,0ng/dl (x0.03467nmol/l) norma < 73
Estradiolis (E2) 44,1pg/mL (x3.671pmol/L) Folikulinė fazė < 160
Laisvas estriolis (uE3) <0,07 ng/ml 0.07 - 12Tai kaip ir iseina kad man TYBONO nereiktu vartoti?
Ingbri kokia tavo nuomone?
ROSITA,as labai tikiuosi kad jums sis IVF tikrai pavyks,be proto norisi kad mergaites kurios eina tiek toli tokiu sunkiu keliu kuo greiciau galetu dziaugtis rezultatais,labai gerais,sekmingais ir stipriais rezultatais.Nepazystu taves asmeniskai bet esu gerbeja tavo eiliu,kurias skaitau daznai ir palaikytoja einant siuo keliu