Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos ir nevaisingumas

As taip pat uzsirasiau pas Valyte kitam antradieniui, tai bus idomu isgirsti ka ji pasakys ax.gif

Na o as manau, kad pakitusi sklydliauke tikrai galejo tureti itakos persileidimui. Man tas pats buvo. Tik as praradau zirniuka kiek veliau, t.y. 7 savaiciu. O pas mane per aukstas yra ATPO ir DHEAS-S
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 10 16, 10:29)
As taip pat uzsirasiau pas Valyte kitam antradieniui, tai bus idomu isgirsti ka ji pasakys  ax.gif

Na o as manau, kad pakitusi sklydliauke tikrai galejo tureti itakos persileidimui. Man tas pats buvo. Tik as praradau zirniuka kiek veliau, t.y. 7 savaiciu. O pas mane per aukstas yra ATPO ir DHEAS-S

Niu va likimo sese radau smile.gif

As tai dar nezinau nieko apie DHEAS-S, gal ir tas biesas didelis pas mane, nezinau g.gif
kuo labiau ieskau tuo daugiau randu doh.gif
As kita 3dieni einu pas Valyte, idomu kaip ten seksis, ar pateisins lukescius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 16, 10:39)
Niu va likimo sese radau smile.gif

As tai dar nezinau nieko apie DHEAS-S, gal ir tas biesas didelis pas mane, nezinau  g.gif
kuo labiau ieskau tuo daugiau randu  doh.gif
As kita 3dieni einu pas Valyte, idomu kaip ten seksis, ar pateisins lukescius  blush2.gif

Katik perskambino, tai ir mane perrase i treciadieni biggrin.gif
Tai va, o ta DHEA-S man Kazanavicius buvo paskyres issitirti, nes itare, kad pas mane per daug vyrisku hormonu, dar kazkokiu antinksciu ir pan., ir jis buvo teisus, nes sitas rodiklis virs normos ribos sad.gif pradejau gerti nuo siandien thybon po ketverta, dar vakare dexa pridesiu, ir labai tikiuosi kad tuos skaiciukus man sutvarkys sie vaistai ir jau si menesi galesim pradet bandyt gausejima seimos ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Manau,kad INGBRI patvirtins arba paneigs ta nuomone.Mano drauge prarado berniuka jau budama apie 20sav.pas ja problemos su skydliauke,masgeliai kazkokie-tiksliai dabar nepasakysiu,zinau kad ir kiti tyrimai buvo negeri.Tai ji lankesi pas Sidlauska,jis pasake kad ji prarado kudikeli del skydliaukes.Kai pastojo po ilgo laiko dar karta,visa laika ja gere vaistus ir vis ejo pas Sidlauska.Tyrimai buvo atliekami pastoviai ir pagal juos skirdavo vaistukus.Dabar jau turi antra suneli ir dziaugias kad rado isnesiojo,bet tuo paciu ir grauzia save pastoviai kad neziurejo i skydliauke rimtai ir del to prarado suneli.
Taip,kad gal ta skydliauke ir itakoja tiek nevaisinguma,nepastojima ir persileidimus g.gif
Radau savo lytinius hormonus,darytus geguzes menesi kuriuos rodziau ir Sidlauskui,daryti 3ciklo diena.
Lytinius hormonus sujungiantis globinas (SHBG) 95.05 nmol/l norma nuo 26.1 -110
Dehidroepiandrosterono sulfatas (DHEA - SO4) 5.25 mcmol/l norma 2.68 -9.23
FSH 6,46 mIU/ml norma Folikulinė fazė 2.8 -11.3
(LH) 6,92 mIU/ml Folikulinė fazė 1.1 -11.6
Testosteronas (TTE) 31,0ng/dl (x0.03467nmol/l) norma < 73
Estradiolis (E2) 44,1pg/mL (x3.671pmol/L) Folikulinė fazė < 160
Laisvas estriolis (uE3) <0,07 ng/ml 0.07 - 12

Tai kaip ir iseina kad man TYBONO nereiktu vartoti? g.gif Ingbri kokia tavo nuomone?
ROSITA,as labai tikiuosi kad jums sis IVF tikrai pavyks,be proto norisi kad mergaites kurios eina tiek toli tokiu sunkiu keliu kuo greiciau galetu dziaugtis rezultatais,labai gerais,sekmingais ir stipriais rezultatais.Nepazystu taves asmeniskai bet esu gerbeja tavo eiliu,kurias skaitau daznai ir palaikytoja einant siuo keliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 10 16, 13:08)
Sveikutes 4u.gif
Manau,kad INGBRI patvirtins arba paneigs ta nuomone.Mano drauge prarado berniuka jau budama apie 20sav.pas ja problemos su skydliauke,masgeliai kazkokie-tiksliai dabar nepasakysiu,zinau kad ir kiti tyrimai buvo negeri.Tai ji lankesi pas Sidlauska,jis pasake kad ji prarado kudikeli del skydliaukes.Kai pastojo po ilgo laiko dar karta,visa laika ja gere vaistus ir vis ejo pas Sidlauska.Tyrimai buvo atliekami pastoviai ir pagal juos skirdavo vaistukus.Dabar jau turi antra suneli ir dziaugias kad rado isnesiojo,bet tuo paciu ir grauzia save pastoviai kad neziurejo i skydliauke rimtai ir del to prarado suneli.
Taip,kad gal ta skydliauke ir itakoja tiek nevaisinguma,nepastojima ir persileidimus g.gif
Radau savo lytinius hormonus,darytus geguzes menesi kuriuos rodziau ir Sidlauskui,daryti 3ciklo diena.
Lytinius hormonus sujungiantis globinas  (SHBG) 95.05 nmol/l  norma nuo 26.1 -110
Dehidroepiandrosterono sulfatas (DHEA - SO4)  5.25 mcmol/l norma 2.68 -9.23
FSH 6,46 mIU/ml norma  Folikulinė fazė 2.8 -11.3
(LH) 6,92 mIU/ml Folikulinė fazė 1.1 -11.6
Testosteronas (TTE) 31,0ng/dl (x0.03467nmol/l) norma < 73
Estradiolis (E2) 44,1pg/mL (x3.671pmol/L) Folikulinė fazė < 160
Laisvas estriolis (uE3) <0,07 ng/ml 0.07 - 12

Tai kaip ir iseina kad man TYBONO nereiktu vartoti? g.gif Ingbri kokia tavo nuomone?

As dar biski sviezia situose reikaluose. Bet gal galetumet pasakyti, pagal sprendziat, kad Tybono jums nereiketu gerti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 10 16, 13:17)
As dar biski sviezia situose reikaluose. Bet gal galetumet pasakyti, pagal sprendziat, kad Tybono jums nereiketu gerti?  ax.gif

As nesprendziu,as ji geriu ir dar geriu ir tyroksina.Taciau INGBRI juk minejo,kad jei SHGB netoli 100 tai kaip ir nerekomenduojamas tybonas.Todel man idomi jos nuomone ir klausiu jos pateikusi visus savo lytiniu hormonu tyrimus,nes skydliaukes tyrimus ji zino ir zino kokia fantastika dejosi su manim.
Atsakyti
Sveikos.

QUOTE(niolika @ 2013 10 16, 10:29)

man taip pat sako, kad dėl netvarkos hormonuose vis kartojasi nesėkmės. Šį kartą ir su Thybon'u nepavyko, bet Kazanavičius žada svajones išpildyt smile.gif
Dėl viso pikto bandysim ir kituose galuose bėdų ieškot smile.gif

Įsiveržiau. Priimsit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 10 16, 13:55)
As nesprendziu,as ji geriu ir dar geriu ir tyroksina.Taciau INGBRI juk minejo,kad jei SHGB netoli 100 tai kaip ir nerekomenduojamas tybonas.Todel man idomi jos nuomone ir klausiu jos pateikusi visus savo lytiniu hormonu tyrimus,nes skydliaukes tyrimus ji zino ir zino kokia fantastika dejosi su manim.

Supratau, aciu.

QUOTE(Intes @ 2013 10 16, 14:37)
Sveikos.
man taip pat sako, kad dėl netvarkos hormonuose vis kartojasi nesėkmės. Šį kartą ir su Thybon'u nepavyko, bet Kazanavičius žada svajones išpildyt smile.gif
Dėl viso pikto bandysim ir kituose galuose bėdų ieškot smile.gif

Įsiveržiau. Priimsit? smile.gif

O kokie jusu rodmenys buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 10 16, 15:06)
O kokie jusu rodmenys buvo? smile.gif

į mane tu biggrin.gif

pas mane TESTO durniuoja. Ir DHEA buvo virš normos, bet su dexu lyg ir sunormalizavom.
TESTO nuolat kilo ir laukiantis, o SHBH nekilo normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Intes @ 2013 10 16, 15:14)
į mane tu biggrin.gif

pas mane TESTO durniuoja. Ir DHEA buvo virš normos, bet su dexu lyg ir sunormalizavom.
TESTO nuolat kilo ir laukiantis, o SHBH nekilo normaliai.

ok - tu biggrin.gif
Na ir man tas DHEA virs normos (11,68), tai tikiuos su thybon ir dexa jis susitvarkys greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 10 16, 13:08)
ROSITA,as labai tikiuosi kad jums sis IVF tikrai pavyks,be proto norisi kad mergaites kurios eina tiek toli tokiu sunkiu keliu kuo greiciau galetu dziaugtis rezultatais,labai gerais,sekmingais ir stipriais rezultatais.Nepazystu taves asmeniskai bet esu gerbeja tavo eiliu,kurias skaitau daznai ir palaikytoja einant siuo keliu 4u.gif

wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar kartojant "profilaktiniam" patikrinimui TTH tikslinga kartoti ir FT4, FT3, ATPO? Juk kintant TTH kis ir kiti?? unsure.gif
Atsakyti