Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos ir nevaisingumas

QUOTE(Novia @ 2013 11 06, 18:42)
Sveikos smile.gif

keliu savo pokycius po 3 men gerimo  blush2.gif

Pries:

user posted image

Po:

user posted image

Kaip suprantu viskas rodos neblogai?  bigsmile.gif Aisku biski sudetinga lyginti kai skirtingos labaratorijos, bet ir ATPO nebera toks milziniskas  ax.gif

mano akiai ziurint,tai tikrai viskas pagereje yra thumbup.gif kaip dziaugiuosi del taves mirksiukas.gif
O kur paskutini tyrima dareisi?
As zadu irgi eiti vel kartoti po keliu sav. o gal gruodi,nes laukiu kadaINGBRI grys ir gal gales pakonsultuoti,nes nemazai kur as su ponu Sidlausku nesutinku. Bet as kaip ir planuoju pasidaryti Sorpe,nes mano mieste kaip ir ner kur darytis,ten kur liepia Sidlauskas nesamones rodo,o va dariausi sorpe ir vilniuj endemik visai kiti atsakymai atejo nei ankstesni.
jerguteliau bet faina thumbup.gif
As jau pervargau,o dar darbelis iki 21 val doh.gif tik dabar prisiminiau kad mes is to pacio miesto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 06 lapkričio 2013 - 17:58
Novia, superiniai pokyciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 11 06, 18:55)

O kur paskutini tyrima dareisi?
As zadu irgi eiti vel kartoti po keliu sav. o gal gruodi,nes laukiu kadaINGBRI grys ir gal gales pakonsultuoti,nes nemazai kur as su ponu Sidlausku nesutinku. Bet as kaip ir planuoju pasidaryti Sorpe,nes mano mieste kaip ir ner kur darytis,ten kur liepia Sidlauskas nesamones rodo,o va dariausi sorpe ir vilniuj endemik visai kiti atsakymai atejo nei ankstesni.
jerguteliau bet faina  thumbup.gif
As jau pervargau,o dar darbelis iki 21 val doh.gif  tik dabar prisiminiau kad mes is to pacio miesto biggrin.gif

Po daryta Medicina practica, o pries - saules labaratorija ar kaip ten ji (vytauto g. ten kazkur pries duru centra rodos) blush2.gif

as ir dziaugiuos, kad pagaliau nors skydliauke kojos nebekis ir galesiu ramiai ruostis IUI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 11 06, 18:04)

birzelio men.nuejau pas Sidlauska,man jis prirase vaistu nuo skydliaukes.ir liepe negert bromokriptino nes susireguliuos skydliaukes hormonai,susireguliuos ir PRL. tai va isejo taip kad negeriau bromokriptino apie menesi ir ka mano PRL vel pasokes virs550 miu doh.gif

Su šiuo dalyku ir man teko paeksperimentuoti. Kol laukiau užsakyto Cabergolino (nes paprastai vaistinėse jo nebūna), gydytoja liepė po 2 sav vien tik L-tiroxino vartojimo pasidaryti PRL tyrimą, ir mano nuostabai PRL reagavo į TTH mažėjimą ir taip pat šiek tiek sumažėjo. Gydytoja sakė, kad jei ne rastas augliukas, cabergolino ar bromokriptino nė neskirtų, PRL pats susinormalizuotų.
O galiu pasiteirauti koki kieki bromokriptino vartojate? As vartodavau jį kasdien po puse tabletės, o cabergolino dabar - po 1/4 tabletės 1x savaitėj, ir tai kartais peiliu šoniukus dar apgramdau, kad būtų mažesnis gabaliukas, nes mano organizmas labai į šį vaistą reaguoja, ir rodikliai nors ir normos ribose, bet arčiau žemesnės ribos..
Atsakyti
QUOTE(labai-labai @ 2013 11 07, 10:19)
Su šiuo dalyku ir man teko paeksperimentuoti. Kol laukiau užsakyto Cabergolino (nes paprastai vaistinėse jo nebūna), gydytoja liepė po 2 sav vien tik L-tiroxino vartojimo pasidaryti PRL tyrimą, ir mano nuostabai PRL reagavo į TTH mažėjimą ir taip pat šiek tiek sumažėjo. Gydytoja sakė, kad jei ne rastas augliukas, cabergolino ar bromokriptino nė neskirtų, PRL pats susinormalizuotų.
O galiu pasiteirauti koki kieki bromokriptino vartojate? As vartodavau jį kasdien po puse tabletės, o cabergolino dabar - po 1/4 tabletės 1x savaitėj, ir tai kartais peiliu šoniukus dar apgramdau, kad būtų mažesnis gabaliukas, nes mano organizmas labai į šį vaistą reaguoja, ir rodikliai nors ir normos ribose, bet arčiau žemesnės ribos..

Sveikute 4u.gif
Man apie kabergolina minejo vienas endokrinologas is Kauno, Knispelis atrodo pavarde blush2.gif Nes man sunkiai susireguliuoja PRL. Augliuko nera, pakitimu nera- nieko nerado o va PRL auga verysad.gif ir labai noreciau kad jis butu apie 100-150.
As geriu bromokriptino 2.5mg pusantros tabletes kiekviena diena, vakare. Jei tik neigeriu tada sokteli.
Taip pat geriu l-tyroksino 75 ir tybono keitvirti tabletes.
Dziugu, kad tereikia gert karta per savaite ir rodikliai tvarkosi thumbup.gif
NOVIA,sekmingo staro ir dar sekmingesnio rezultatelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 11 07, 10:30)
Nes man sunkiai susireguliuoja PRL. Augliuko nera, pakitimu nera- nieko nerado o va PRL auga verysad.gif  ir labai noreciau kad jis butu apie 100-150.
As geriu bromokriptino 2.5mg pusantros tabletes kiekviena diena, vakare. Jei tik neigeriu tada sokteli.

Sveikutė. Biškutį savo nosį įkišiu blush2.gif Ant smūgio užmačiau, kad apie PRL kalbi. Jei nepataikysiu į temą, nepykit 4u.gif Mano situacija tokia, kad prieš beveik metus, besiruošiant IVF'ui, PRL buvo 1500. Šiaip niekada su juo problemų neturėjau, visad normos ribose buvo. Augliuko nerado ir man. Pasiknisus po tyrimus, radau kad jis man pradėjo didėti tada, kai netekau darbo. Nestresavau tikrai dėl to, bet iškritau iš režimo, miegojau kiek tik norėdavau.... Ir tik nesenai perskaičiau straipsnį, kad miego trūkumas arba perteklius turi didelę įtaką PRL'ui. Tai va ax.gif
Atsakyti
Idomi teorija su tuo miegu ... Kiek pamenu save, pries pradedant hormonu tyrimus, as turejau daug streso del darbo, visad budavau be nuotaikos, irzli ir t.t. Ir nemiga kankino. Bet PRL pradzioje nebuvo super didelis, tik po to "eksperimentinio" gydymo bromokriptinu ir jo nutraukimo gerokai soktelejo. Man kiek teko skaityti, tai PRL lb reaguoja i stresa.
Atsakyti
QUOTE(*Gintare* @ 2013 11 08, 20:13)
Sveikutė. Biškutį savo nosį įkišiu  blush2.gif Ant smūgio užmačiau, kad apie PRL kalbi. Jei nepataikysiu į temą, nepykit  4u.gif Mano situacija tokia, kad prieš beveik metus, besiruošiant IVF'ui, PRL buvo 1500. Šiaip niekada su juo problemų neturėjau, visad normos ribose buvo. Augliuko nerado ir man. Pasiknisus po tyrimus, radau kad jis man pradėjo didėti tada, kai netekau darbo. Nestresavau tikrai dėl to, bet iškritau iš režimo, miegojau kiek tik norėdavau.... Ir tik nesenai perskaičiau straipsnį, kad miego trūkumas arba perteklius turi didelę įtaką PRL'ui. Tai va  ax.gif

Sveikute 4u.gif
Aciukas uz informacija, nes manau kad ji ne tik man bus naudinga mirksiukas.gif Man tik sake kad nuo streso irgi sukyla PRL, dar klause gal bijojau kai eme krauja is venos, bet as jau nebebijau seniai tu eminu is venos, as i operacine einu be jokios baimes net-dar ir kitas nuraminu lotuliukas.gif As dirbau 5 metus darbe kur psichologiniai veiksniai pas mus dideli, del to turim ir ilgesnes atostogas. Tai streso turejau kasdien ; is visu pusiu kiek tik imanoma doh.gif Siais metais vos tik gryzusi is atostogu vel susiduriau su ziauria neteisybe, mobingu ir kitom nesamonem. Zodziu, isejau is darbo. Bet iseidama zinokit nestresavau, kai vaziavau paduot dokumentus del isejimo is darbo tai svytejau,o kai jau pasidasem sutarti ir oficialiai isejau is darbovietes paskutini kart tai zinokit kaip dangus skaisciau pradejo sviesti, iki stoteles ejau issisiepusi ir dainuodama daina tuk sirdele,tuk tuk.Tai va, esu oficialiai nedirbanti jau du menesius,bet turiu sava kaip ir versliuka. Miego tikrai ne perteklius ir kad didelis trukumas irgi nera. Atvirksciai kazkaip gryzau i normalesnes vezes. Miegu nebe po 5 val. per nakti ir gryzusi dar valanda nusnaudziu. Bet pamiegu apie 9 val. pietu miegoti nebeiseina, darba baigiu velai vakare- nezinau streso dabar tikrai maziau patiriu, einasi sklandziai, ir namuose daugiau padarau, ir poilsio nebera tokio trukumo.PAGALIAU turiu savaitgalius thumbup.gif Zodziu,atrodo kaip ir gyvenimas gryzta i normalesnes vezes- tai va dabar idomu kodel tas PRL. sukyles. Kazkaip gal man netinka ta teorija g.gif Nebent pasikeites gyvenimo budas, tapes nebe tokiu stresingu, neramiu ir itemptu irgi duoda zalos g.gif
Reiks stebet..idomu ka musu INGBRI pasakytu siuo klausimu mirksiukas.gif
Saldziu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,gal galite ka pakomentuoti apie autoimunini skydliaukes uzdegima?vidines skydliaukes.
Atsakyti
Novia jeigu ne paslaptis- pas kuri endokrinologa Siauliuose lankotes? 4u.gif
Nes pokyciai tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 11 10, 17:21)
Novia jeigu ne paslaptis- pas kuri endokrinologa Siauliuose lankotes? 4u.gif 
Nes pokyciai tai thumbup.gif

Saule, nemanau, kad cia jos nuopelnai, nes TTH numusineja tik su tiroksinu 50 mg po 1 tablete. O visa kita, tai Ingbri ir Afrodites deka susikomplektavau vitaminus: bromelainas, selenas, folis, vit D, linu semenu aliejus ir cordycepsas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2013 11 13, 14:52)
Saule, nemanau, kad cia jos nuopelnai, nes TTH numusineja tik su tiroksinu 50 mg po 1 tablete. O visa kita, tai Ingbri ir Afrodites deka susikomplektavau vitaminus: bromelainas, selenas, folis, vit D, linu semenu aliejus ir cordycepsas4u.gif

Tikrai saunus rezultatas, dar prie viso to, reiketu prideti zarnyno veikla gerinancius preparatus, tai gali buti Lepicol, pasukos, kefyras ar kt. nes zarnyne visa imunine sistema!
O as jau gryzau i Lietuva, tad jei kam iskils klausimu-atsakysiu. smile.gif
Atsakyti