QUOTE(mentas @ 2013 07 25, 17:51)
Dekui mentas, zydrem
katee - nerealiai
jau myles be galo seimos vyrukai tave
QUOTE(balandinukai @ 2013 07 26, 16:21)
Dekui
katee, kaip džiugu, kad kleckiukui viskas gerai, o kad berniukas, tikiu, kad Dievo sprendimai visa tai:)
Ir jau pusė nėštumo
kaip greit
Mes po gražios Ignelio-Jurgiuko krikštynų šventės, viskas buvo be galo šilta ir gražu-, pradedant ceremonija, baigiant oru
Po bažnyčios važiavom su krikštotėvais į Trakus ir praleidom ten puikų puikų šiltą savaitgalį
ir va, jau rugjpūtis ant nosies...
gražių visiems dienų
Ir jau pusė nėštumo
Mes po gražios Ignelio-Jurgiuko krikštynų šventės, viskas buvo be galo šilta ir gražu-, pradedant ceremonija, baigiant oru
ir va, jau rugjpūtis ant nosies...
gražių visiems dienų
Labukas mamytes,
esu ta pati M K M mamyte, tik kitu nicku, na net nenoriu rasyti ano nicko, tikiuosi atsirinksite. Ne savo noru as cia taip, o del tam tikru priezasciu...
----
katee, busi pagerbta tarp vyruku
Kaip lemta, taip ir puiku.
----
Siaip nera net ka parasyti, berniukai dabar namie, kuiciames, laukas-namai-valgis, tai i soda, tai koks gimtadienis ir tiek...
Mazaja reikia mokyti ant puoduko, oi kaip tingiu...
esu ta pati M K M mamyte, tik kitu nicku, na net nenoriu rasyti ano nicko, tikiuosi atsirinksite. Ne savo noru as cia taip, o del tam tikru priezasciu...
----
katee, busi pagerbta tarp vyruku
----
Siaip nera net ka parasyti, berniukai dabar namie, kuiciames, laukas-namai-valgis, tai i soda, tai koks gimtadienis ir tiek...
Mazaja reikia mokyti ant puoduko, oi kaip tingiu...
vasarojus konspiratore tu
QUOTE(mentas @ 2013 08 02, 17:29)
na reikejo ir žinutes paprašyti kad istrintu jei jau reikia keisti varda
Maniškiai kažkaip labai mažai į ūgį auga. Na man norėtųsi kad būtų aukštesni - dabar metras, per metus turbūt tik 4 cm paaugo. Aplink visi bendraamžiai ir netgi trimečiai aukštesni.
Aš tokia vidutinė, tėtis žemokas, tai jau čia genetiškai užkoduota, ar galvoti kad bręsdami styptels ar kokių sliekų bandyti ieškoti, patarkit prašau.
Aš tokia vidutinė, tėtis žemokas, tai jau čia genetiškai užkoduota, ar galvoti kad bręsdami styptels ar kokių sliekų bandyti ieškoti, patarkit prašau.
vasarojus nepergyvenk tu taip del ugio...o ir pliusu izvelk,ne taip greitai rubus isauga
Mano tai labai auksti,galetu but zemesni
ypac kai musu raida labai veluoja tai ziauriai matosi skirtumas,jie darzeli aukstesni uz bendraamzius