Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrėnų mamų pašnekesiai

Ingabijo, sveika prisijungus. 4u.gif

Orkinta, kada i LT?

RasuteK, as sedziu beveik ant lagaminu thumbup.gif
Atsakyti
Ingabio, labas 4u.gif mirksiukas.gif
QUOTE(rosenka @ 2013 10 22, 15:56)
RasuteK, as sedziu beveik ant lagaminu thumbup.gif

thumbup.gif jau namiskiai tikriausiai issiilge bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 22, 18:26)
Ingabio, labas  4u.gif  mirksiukas.gif

thumbup.gif jau namiskiai tikriausiai issiilge  bigsmile.gif

Abipusis ilgesys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenka @ 2013 10 22, 13:56)
Orkinta, kada i LT?

neeeezinau.... blush2.gif po nauju kraustomes i nauja buta, norim didziaja dali baldu naujais keisti, o tu pati zinai kiek kainuoja keliones i lt. tiksliau kaip lietuvoje pinigai ''eina''. tai galvoju ar mums apsimoka. labai issileisim. o nemazai islaidu ir taip laukia. dar baisiai nenoriu su masina vaziuoti, bet skristi neiseis, nes jau kainos nerealios skrydziu. zodziu tikriausiai ekspromtu nuspresim, nuo nuotaikos priklausys biggrin.gif
o tu skrisi ar kokiu mikriuku vaziuosi? as beje teises issilaikiau cia vokietijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2013 10 22, 21:06)
neeeezinau.... blush2.gif po nauju kraustomes i nauja buta, norim didziaja dali baldu naujais keisti, o tu pati zinai kiek kainuoja keliones i lt. tiksliau kaip lietuvoje pinigai ''eina''. tai galvoju ar mums apsimoka. labai issileisim. o nemazai islaidu ir taip laukia. dar baisiai nenoriu su masina vaziuoti, bet skristi neiseis, nes jau kainos nerealios skrydziu. zodziu tikriausiai ekspromtu nuspresim, nuo nuotaikos priklausys biggrin.gif
o tu skrisi ar kokiu mikriuku vaziuosi? as beje teises issilaikiau cia vokietijoje 4u.gif

Oi kaip smagu!! Sveikinimai 4u.gif bis.gif

As siuokart su mikriuku keliausiu.
Jus visai jau ileidot saknis DE. As vis pamastau ar nereiketu pabandyt, kol Dovke dar i mokykla neina, bet vis susilaikau, viena cia nepavesiu nuomos, pragyvenimo ir dar paskolos LT. doh.gif Nors kai griztu namo , tai norisi skuost kuo greiciau, minimum is Elektrenu, o ir is salies norisi sprukt... lotuliukas.gif Mazasis jau vokiskai laisvai musek kalba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenka: 23 spalio 2013 - 13:48
QUOTE(rosenka @ 2013 10 23, 14:46)
tai norisi skuost kuo greiciau, minimum is Elektrenu,  o ir is salies norisi sprukt... lotuliukas.gif 

na visiskai niekur nenoriu sprukti is Elektrenu ax.gif nors realiai, jei labai noreciau, turiu galimybe bandyti kurtis is svecioj saly ax.gif cia kaip kam... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenka @ 2013 10 23, 12:46)
Jus visai jau ileidot saknis DE. As vis pamastau ar nereiketu pabandyt, kol Dovke dar i mokykla neina, bet vis susilaikau, viena cia nepavesiu nuomos, pragyvenimo ir dar paskolos LT. doh.gif  Nors kai griztu namo , tai norisi skuost kuo greiciau, minimum is Elektrenu,  o ir is salies norisi sprukt... lotuliukas.gif  Mazasis jau vokiskai laisvai musek kalba?

nezinau ka tau patarti.... 4u.gif turit patys apsispresti. o nebandei elektrenuose i kokia dominga bandyti lysti? nebus sunkiau turbut nei dabar dirbi. algos ten neblogos. as labai tave suprantu, kad turi atskirai nuo seimos gyventi. tas didziausias peilis.

del mano sunaus, tai nekalba jis dar vokiskai. dar tik tik pradeda vokiskus zodzius vartoti po viena, po kelis junginius. bet siaip dar snipstas palyginus pvz su jo draugu, kuris kartu darzeli pradejo lankyti. tas tai kalba puikiai. ai...visokiu problemu mes turim 4u.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 10 23, 14:21)
na visiskai niekur nenoriu sprukti is Elektrenu  ax.gif nors realiai, jei labai noreciau, turiu galimybe bandyti kurtis is svecioj saly  ax.gif cia kaip kam...  ax.gif

tai rosenka tik apie save ir parase mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2013 10 23, 20:05)
tai rosenka tik apie save ir parase  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir suprantu mirksiukas.gif tik siaip pagalvojau, kad visiskai skirtingas poziuris i miesteli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 23, 20:44)
drinks_cheers.gif ir suprantu  mirksiukas.gif tik siaip pagalvojau, kad visiskai skirtingas poziuris i miesteli  ax.gif

na jei turi darba atitinkanti specialybe salia elektrenu, tai elektrenuose liuks smile.gif O as kiekviena savaite 1-2 vaziuoju i Vilniu - tai pas savo tevus, tai su draugem i kokia kavine nuei, tai del darbo, tai apsipirkt, tai su vaiku papramogaut.... Tai jau buvau uzmirsus kokie kosmarai ten irkamsciai, eiles visur, ner kur masinu pastatyt, darzelio negauna vos ne 80% draugiu... ta prasme nuo sito as dideliam mieste pavargstu smile.gif
Atsakyti
jo Elektrenai is esmes geras miestas. patogioj vietoj, bet, kai buvau jaunesne, tai pamenu aisku nervas imdavo, kad Elektrenuose nera ka veikti. siais laikais, kai visi ratuoti tai viens du sedai ir nuvaziavai i VIlniu ar Kauna. tik tiek, kad paskui su gryzimu problema, jei tarkim sumastei i koki bariuka. jau kazkas uz vairuotoja turi buti, peskute namo nebegrysi biggrin.gif
tik kita problema nedidelio miestelio, kad mazai kvalifikuotu darbo vietu....tu pastoviai esi priverstas dirbti uz 50-60km. aisku tai dazniausiai papildomos islaidos, nes jei dirbi biure, tai i darba dazniausiai vaziuoji savo lesomis. jei gyveni Vilniuje vienam gale, o dirbi kitame, tai laiko atzvilgiu nelabai kas skiriasi, jei gyventum Elektrenuose, o vaziuotum i Vilniu. nors irgi...ziurint i kuri taska.
mes del sitos pacios identiskos situacijos dabar po nauju metu persikraustom. tik Vokietijoj mes 4u.gif gyvenam kaimuke (su elektrenais net nesulyginsi.... blush2.gif elektrenai jau miestas palyginus biggrin.gif ), o vyras dirba dideliam mieste uz 60-70km. kas diena tenka vazineti. tai ziauriai gaila keliui per diena atiduoti minimum 2val...apie islaidas as jau net nekalbu doh.gif
Atsakyti
Na aš nuo gimimo gyvenau Vilniuje ir tik paskutinius ketverius metus gyvenu Elektrėnuose, tai yra su kuo palyginti. Turiu pasakyti, kad Vilniuje aš jau pavargstu nuo triukšmo ir nuolatinių kamščių. Bet Elektrėnuose tikrai yra problema - labai trūksta pramogų, ypač rudenį - žiemą. Į darbą iš Elektrėnų į Vilnių atvažinėjau beveik 4 metus. Kadangi Vilniuje gyvenau viename miesto gale, o dirbau kitame, tai laiko atžvilgiu skirtumo nepajutau. Nors kai išsikrausčiau iš Vilniaus, visi bendradarbiai ir pažįstami mane kvailino ir išpūtę akis klausinėjo, per kiek laiko aš į darbą atvažiuoju. Dar man pasisekė, kad važinėjau ne vien savo sąskaita ir buvo susidariusi kompanija važiuojančių iš Elektrėnų. Bet kitu atveju tai labai kerta per finansus ir plius automobilis visada turi būti važiuojantis, nes gi nepasiteisinsi, kad neatvykau į darbą, nes mašina sugedo :-)
Atsakyti
Sveikos merginos, moterys, mamos mirksiukas.gif
gyvenu Elektrenuose jau pusantru metu, man 26m., turiu dukryte 1 metuku smile.gif labai noreciau su kuom nors susipazinti, pabendrauti, arbatos atsigerti ar vezimelius pastumdyti smile.gif ir stai uzmaciau puikia temuke, tikiuosi atrasti cia puikiu kompanjoniu bei draugiu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti