Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrėnų mamų pašnekesiai

QUOTE(chriss @ 2013 11 25, 23:13)
Aš nieko negavau, nors tikiuosi kad rugsėjį bus mums kokia vietelė daržiuky  biggrin.gif nes pavasarį užrašiau, tikiuosi nepervėlai  g.gif
Maniškis nori slibino figūrėlės iš filmuko "Kaip prisijaukinti slibiną" ir kažką su vėžliukais nidzėm. Bet man kažkodėl atrodo, kad jo norai dar keisis oi kiek kartų  lotuliukas.gif
Vyrui nesumastau ką galima padovanoti  doh.gif

Aj. Tada gal ir man nepergyvent,kad negavau lotuliukas.gif
Maniškio ir keitaliojas. Ale tipo laišką išsiuntėm,tai jau nėr kur dėtis smile.gif))

Va va.. tie vyrai doh.gif reik ką nors iš žvejybos reikmenų ieškot jaučiu.
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2013 11 25, 19:54)
Nagi nagi.. Kokios mintys dėl dovanų vaikams?smile.gif

oj, vaikui tai lengviausia bigsmile.gif man va vyrui dovana, tai galvos skausmas. vaikas tai nori beveik visu lego, kuriuos rodo per tv. lego star wars, lego city, lego chima doh.gif ypac vilioja gaisriniu visokie namai, arba policijos.
siaip gera dovana lego traukinukas elektrinis. as ji praeitais metais dovanojau. jei tik vaikas megsta zaisti (nes maniskis vienas nezaidzia), tai super dovana. kiekviena proga gali pirkti papildymus: kelius, tiltus, detales, zmogeliukus ir t.t. zodziu iki kol nusibos, arba pinigine istustes.
dar labai pasiteisines zaislas tokiems mazesniems vaikams, mazdaug nuo metu, iki 3. va tuoj parodysiu. medis sitas tikrai nerealus. mano vaikas ziauriai nenori vienas zaisti. nuo pat gimimo. bet sitas zaislas nerealus. vaikai kaip ji megdavo, kas ateidavo i svecius wub.gif zodziu rekomenduoju! aisku lt jis tikriausiai brangus, bet yra kas pardavineja padevetus, arba su kokiais mini defektais. kokybe neturetu buti nukentejus, nes geras, kokybiskas zaislas. mes ji turim po siai dienai, tai kaip naujas.
va ka vyrams dovanosit tai galetumet ir pasidalinti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas mus jau po helouvyno kalėdoms visi prekybcentriai pasiruošė doh.gif pradedam ir mes jau iš savaitės išskirdinėt kalėdom po truputį smile.gif
Mano vyresnėlis tai irgi dėl lego pamišęs doh.gif galvos skausmas, tik išrinkt iš tos galybės,bet sakėm pirksim tiesiog kaladėlių rinkinį, nes jis labai mėgsta pats kurti. Maželiui minčių nulis, nes žaidžia su brolio žaislais... dabar rašydama pagalvojau apie vandens kilimėlį, nes rėkimų būna, kai B piešia g.gif o vyras vis neranda progos marškinių nusipirkt, tai pirksiu kokius mandresnius marškinius blush2.gif
Atsakyti
Mano vyresnele mergaitisko lego uzsiprase biggrin.gif kai as paklausiau, ar ir tokiu dar buna, tai man liepe reklamas ziureti, kad zinociau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano Justas turi nemažai Lego. Vis gimtadieniui prašydavo, tai reiks kažką kitko ieškot.
Na o vyrui su žvejybos reikmenims neprasisuksiu, turi viską susipirkęs doh.gif žodžiu galvą skauda jau nuo dabar dėl dovanų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif esu naujoke jusu forume, ar priimsit? smile.gif Gyvenam Elektrenuose, draugystes g. smile.gif
Atsakyti
Sveikos

gal žinote gerą siuvėją mūsų mieste, man reikia paltą pataisyti?
Atsakyti
QUOTE(Šarūnomama @ 2013 11 26, 16:49)
Sveikutes  4u.gif esu naujoke jusu forume, ar priimsit? smile.gif Gyvenam Elektrenuose, draugystes g.  smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif papasakok daugiau apie save (aisku, kiek gali ir kiek norisi viesai apie tai kalbeti...) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 11 26, 19:09)
Sveika prisijungusi  4u.gif papasakok daugiau apie save (aisku, kiek gali ir kiek norisi viesai apie tai kalbeti...) mirksiukas.gif

tai taip viska biggrin.gif vardas, pavarde, saskaitos pin, algos dydis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2013 11 26, 22:33)
tai taip viska  biggrin.gif  vardas, pavarde, saskaitos pin, algos dydis biggrin.gif

ir dar, kiek vyras uzdirba lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip esu kilus ne is Elektrenu, cia atkeliavau, nes gavau darbo pasiulyma smile.gif Turiu sunu Saruna, jam 3 metai. Lankom elektrenuose darzeli "Peledziuku akademija" Gal, kuri is mamyciu planuoja ten veti savo vaikus? smile.gif
Atsakyti
Na ir kaip jums Peledziuku akademija ax.gif visa diena bunat?
Atsakyti