Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrėnų mamų pašnekesiai

QUOTE(Karolilna @ 2013 12 31, 14:30)
Kutuce niu ir naujienos  unsure.gif gal kokiais zirniukais dar pavyks nuslopint ale hemeopatiniais? turiu gera hemeopate jei reikes  4u.gif laikykites  4u.gif

žiūrėsim, kol kas dar šokas, bet ieškosiu išeities, mano anyta astmą išsigydė bičių pikio pagalba, nes čia matyt iš jos abu vaikai ir paveldėjo. Tik tiek, kad Danui nuo pat gimimo prasidėjo, o Gustas iš tos "serijos" kai vaikams ji prasideda apie ketvirtus metus o pilna jėga smogia apie penktus, tai sakau, gal spėsim užbėgti jai už akių

Linkiu visoms gražaus vakaro ir gerų ateinančių metų wub.gif
Atsakyti
Kutuce, siandien musu leliai dviese darze visoj grupej lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2014 01 02, 16:08)
Kutuce, siandien musu leliai dviese darze visoj grupej  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif nuuu, tai būčiau nepalikus aš jo, kai atvedžiau, bet Siga sako, palik, nes taviškė dar turi pasirodyti, tai ir palikau biggrin.gif . Pranutė sakė ir ryt atvest. Sakė, abu kartu gražiai žaidė smile.gif
Bet siaubas, nesitikėjau, kad taip gali būti, sakė, tarp švenčių nei vieno vaiko nebuvo biggrin.gif , tai varė jas į kitas grupes, sakė, neįdomu taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 01 02, 17:16)
lotuliukas.gif  doh.gif  nuuu, tai būčiau nepalikus aš jo, kai atvedžiau, bet Siga sako, palik, nes taviškė dar turi pasirodyti, tai ir palikau  biggrin.gif . Pranutė sakė ir ryt atvest. Sakė, abu kartu gražiai žaidė  smile.gif
Bet siaubas, nesitikėjau, kad taip gali būti, sakė, tarp švenčių nei vieno vaiko nebuvo  biggrin.gif , tai varė jas į kitas grupes, sakė, neįdomu taip  biggrin.gif

Jo aciu D kad buvo, viena nebutu pasilikus o man butinai i darba reikejo doh.gif
siandien jau 5 vaikai, daugeja thumbup.gif barbora pasakojo kad Gustas turi piktas vistytes lotuliukas.gif sake l.geras zaidimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2014 01 03, 09:55)
Jo aciu D kad buvo, viena nebutu pasilikus o man butinai i darba reikejo  doh.gif
siandien jau 5 vaikai, daugeja  thumbup.gif barbora pasakojo kad Gustas turi piktas vistytes  lotuliukas.gif sake l.geras zaidimas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif oj, su tom vištom tai jis iš proto mane išvarys, jis vištų fanas nuo galvos iki kojų lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms Naujaisiais metais! 4u.gif

Gal zinot kur suniukus kerpa elikuose, vievy ar kazkur netoli?
Atsakyti
QUOTE(zuikute24 @ 2014 01 07, 11:47)
Labas visoms Naujaisiais metais!  4u.gif

Gal zinot kur suniukus kerpa elikuose, vievy ar kazkur netoli?

sveikos.. kerpa tame melynai pilkame name pries maxima...veterinarineje...
Atsakyti
QUOTE(zuzutis @ 2014 01 07, 13:49)
sveikos.. kerpa tame melynai pilkame name pries maxima...veterinarineje...

Aciu! reiks nulekt paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute24 @ 2014 01 07, 13:33)
Aciu! reiks nulekt paziureti smile.gif

apaugot jau? biggrin.gif kaip suniukas, priprato vaikai, netuso? 4u.gif
Atsakyti
Karolilna, gerai, kad taviškė šiandien atsinešė tą katinuką, tai nors Gustas nuėjo į grupę, o iki to niekaip negalėjau nuvaryt, nenorėjo ir viskas doh.gif . Davė jam tą katiną į rankas ir nuėjo vaikas laimingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2014 01 07, 15:00)
apaugot jau?  biggrin.gif kaip suniukas, priprato vaikai, netuso? 4u.gif

Oi, belenkaip apaugus biggrin.gif nu jau vaikai graziai ismoko elgtis, zaidzia, duksta ax.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytas smile.gif

Su praėjusiomis šventėmis smile.gif

Kustuce, užuojauta dėl ligų. Nu jos jus ir "įsižiūrėjo" - paleist negali.... verysad.gif Linkiu, kad nauji metai atneštų daug sveikatos smile.gif

Karolilna wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti