Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrėnų mamų pašnekesiai

QUOTE(RasuteK @ 2014 01 09, 13:24)
biggrin.gif kol kas tyli, bet vis pamastau, kad gal... po keliu metu...  ax.gif dabar laukiu atsakymo is darbo, ka jie nuspres toliau su manim daryt, kur des  doh.gif

tai dar tu negrįžus į darbą? g.gif

Aš jau penktas mėnuo kaip dirbanti mama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2014 01 09, 11:57)
Kustucei irgi būtų jau ketvirtas vaikiukas smile.gif

ojeij praleidau 1 vaika doh.gif 4u.gif

QUOTE(spylkutia @ 2014 01 09, 13:03)

pas mus kol kas nieko naujo, mano darbas po švenčių biški nurimo, viešbutis tuščias  verysad.gif nėr ką veikt biggrin.gif laukiu sezono, kaip gera dirbti  wub.gif

spylkulia 4u.gif dirbt nori? ot keista motera lotuliukas.gif as visai nenoriu lotuliukas.gif

QUOTE(RasuteK @ 2014 01 09, 13:24)
biggrin.gif kol kas tyli, bet vis pamastau, kad gal... po keliu metu...  ax.gif dabar laukiu atsakymo is darbo, ka jie nuspres toliau su manim daryt, kur des  doh.gif

tau tinka but mama, tu tokia seimyniska man rodos blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2014 01 09, 13:54)
ojeij praleidau 1 vaika  doh.gif  4u.gif
spylkulia  4u.gif dirbt nori? ot keista motera  lotuliukas.gif as visai nenoriu  lotuliukas.gif
tau tinka but mama, tu tokia seimyniska man rodos  blush2.gif  wub.gif

Jau nebenori? Juk pamenu, kaip džiaugeisi grįžusi į darbą g.gif mirksiukas.gif Dabar gal jau nenori, kai žinai, kad vistiek išeini ilgam g.gif

Aga, dėl RasutėsK drinks_cheers.gif sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2014 01 09, 14:00)
Jau nebenori? Juk pamenu, kaip džiaugeisi grįžusi į darbą  g.gif  mirksiukas.gif  Dabar gal jau nenori, kai žinai, kad vistiek išeini ilgam  g.gif

Aga, dėl RasutėsK  drinks_cheers.gif sutinku smile.gif

jau tingiu, gal metus dziaugiaus o po to vis begi derina seima darba ir visi paskriausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2014 01 09, 14:09)
jau tingiu, gal metus dziaugiaus o po to vis begi derina seima darba ir visi paskriausti  doh.gif

tai jau tikrai... O kai šeima didelė, tai iš vis.. Nu bet ką jau dabar smile.gif Smagumėlis tavęs laukia smile.gif o mes jau dirbsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2014 01 09, 11:08)
4u.gif kambarine dirbi?  g.gif mažiukas daržely?  g.gif

Ne kambarine, viešbučio restorane, pradedu nuo mažų dalykų, kol mokslų čia nebaigiau ax.gif
Mažiukas su tėčiu tuo metu arba su kaimynka vaikai vakarais jei reik. Mano grafiką su vyro derina, tai kol kas nėr baisiai sunku. O dirbt tai baisiai noriu ketverius metus namie atsėdėjus doh.gif Plius kai darbas pažystamas, patinka man tai ir džiaugiuosi kiekviena darbo diena.
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2014 01 09, 14:55)
Ne kambarine, viešbučio restorane, pradedu nuo mažų dalykų, kol mokslų čia nebaigiau  ax.gif
Mažiukas su tėčiu tuo metu arba su kaimynka vaikai vakarais jei reik. Mano grafiką su vyro derina, tai kol kas nėr baisiai sunku. O dirbt tai baisiai noriu ketverius metus namie atsėdėjus doh.gif Plius kai darbas pažystamas, patinka man tai ir džiaugiuosi kiekviena darbo diena.

Labai džiaugiuosi už tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dainulle, dar nedirbu, dar atostogauju, nusprendem, kad pirmaja ziema kol maze apsipras darzelyje, pabusiu namuose, kad ir su sloga galetume sau ramiai namuose pasedet ax.gif nebesinori kartoti to ligu maratono, kuri turejom su Rusne doh.gif (ir labai dziaugiuos, kad siuo metu galim sau tai leisti ax.gif ) bet karts nuo karto jau primenu darbe apie save ir noreciau pavasari jau grizti (nors veiklos tai man ir taip pakanka biggrin.gif )
O siaip jus tikrai teisios - tokia seimyniska ir jauciuos biggrin.gif
Atsakyti
Karolilna, sveikinimai didziausi 4u.gif wub.gif Smagu, kad vis turim nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Karolilna sveikinimai ir nuo manes 4u.gif wub.gif labai faina. aisku tie vaikai ir begalinis rupestis, nerimas. as sakiau iki metu, kad prazilsiu su savo vaiku. kazkaip nebuvau tam pasiruosus...bet dabar, taip norisi, kad laikas sustotu, nes toks fainas vaiko amzius wub.gif dar ne visai didelis, bet ir ne visai mazas. lengvo tau laukimo 4u.gif

o mes va pries keleta dienu persikraustem i nauja buta. buvom Kaledom i lt gryze, o paskui jau lekem atgal, nes lauke persikraustymas doh.gif kiek daiktu, daikteliu. kazkoks kosmaras....mama mano sako, dabar zmones gerai gyvena, tai ko tu nori. atitinkamai ir daiktu. anksciau kiek seimos nariu tiek ir puoduku buvo. prieskoniai buvo:druska, pipirai ir zoleles. o dabar pas mane vien prieskoniu, visokiu seklu ir t.t. tikriausiai nemaza deze gavosi doh.gif
tai dabar vienas kambarys vien maisais ir dezem uzverstas. vyras bando spintas surinkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2014 01 09, 20:55)
O siaip jus tikrai teisios - tokia seimyniska ir jauciuos  biggrin.gif

wub.gif

QUOTE(rosenka @ 2014 01 12, 09:48)
Karolilna, sveikinimai didziausi 4u.gif  wub.gif  Smagu, kad vis turim  nestuke.gif

aciu 4u.gif
penktad buvom pasimatyme su maziuku, jetus tiek emociju wub.gif wub.gif

QUOTE(Orkinta @ 2014 01 12, 16:58)
Sveikos merginos 4u.gif
Karolilna sveikinimai ir nuo manes 4u.gif  wub.gif labai faina. aisku tie vaikai ir begalinis rupestis, nerimas. as sakiau iki metu, kad prazilsiu su savo vaiku. kazkaip nebuvau tam pasiruosus...bet dabar, taip norisi, kad laikas sustotu, nes toks fainas vaiko amzius wub.gif dar ne visai didelis, bet ir ne visai mazas. lengvo tau laukimo 4u.gif

o mes va pries keleta dienu persikraustem i nauja buta. buvom Kaledom i lt gryze, o paskui jau lekem atgal, nes lauke persikraustymas doh.gif kiek daiktu, daikteliu. kazkoks kosmaras....mama mano sako, dabar zmones gerai gyvena, tai ko tu nori. atitinkamai ir daiktu. anksciau kiek seimos nariu tiek ir puoduku buvo. prieskoniai buvo:druska, pipirai ir zoleles. o dabar pas mane vien prieskoniu, visokiu seklu ir t.t. tikriausiai nemaza deze gavosi doh.gif
tai dabar vienas kambarys vien maisais ir dezem uzverstas. vyras bando spintas surinkti  biggrin.gif

aciu 4u.gif tiesa, tie vaikai ir dziaugsmas ir rupestis thumbup.gif
tai kaip nauji namai? ar patinka? daugiau vietos ar vieta geresne? darzeliai keisis ir mokyklos ar arciau visko atsikrautet? thumbup.gif visi tik kraustos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2014 01 12, 20:20)
tai kaip nauji namai? ar patinka? daugiau vietos ar vieta geresne? darzeliai keisis ir mokyklos ar arciau visko atsikrautet?  thumbup.gif visi tik kraustos  cool.gif

persikraustem visai i kita miesta. cia vyras dirba, tai kas diena reikedavo apie 60-70km i viena puse vaziuoti. pamastem, kad pats laikas kraustytis, kol vaikas mazas, kol as nedirbu, kol niekas per daug nelaiko... darzeli keiciam, uzsirasem i nauja, nezinau kiek laiko lauksim. stovesim eilej 4u.gif sunku buvo palikti savo sena 4u.gif Edvinas nelabai megejas eiti i darzeli, o cia dar isvis naujas laukia, teks pratintis, bet ka padarysi.
miestas didelis, butas erdvus, siltas, sviesus wub.gif pokolkas patenkinti, apart aisku to, kad nauja vieta, nieko nepazystu, nezinau kur kas randasi. viskas kaip is pradziu blush2.gif smile.gif
Atsakyti