Nu aš tai jau susidėliojus rytinę dienotvarkę beveik minutėm
6 ryto keliuosi ir prasideda viskas ant greičio, bet į darbą nevėluoju
Bet aš mažai klausau vaikų noriu to ar ano... sakau pasiimkit ką norit į darželį, jeigu per lėtai sukasi, viskas sakau, varom, nes nebėra laiko žaist
O darže nurengiu tik Elzę, Gabrielius pats nueina į grupę ir rengiasi, aš tik atsisveikint ateinu
QUOTE(kustuce @ 2014 01 16, 22:31)
niekas nežino, sako, kad paveldėjimas
Šiandien Danas kaitlentę užtrumpino
Nuo vakar vakaro iki šiandien 4 kartus nusivertė nuo kėdės
Šiandien Danas kaitlentę užtrumpino
Nuo vakar vakaro iki šiandien 4 kartus nusivertė nuo kėdės
QUOTE(RasuteK @ 2014 01 17, 10:49)
QUOTE(balsima @ 2014 01 19, 19:28)
Nu aš tai jau susidėliojus rytinę dienotvarkę beveik minutėm
6 ryto keliuosi ir prasideda viskas ant greičio, bet į darbą nevėluoju
Bet aš mažai klausau vaikų noriu to ar ano... sakau pasiimkit ką norit į darželį, jeigu per lėtai sukasi, viskas sakau, varom, nes nebėra laiko žaist
O darže nurengiu tik Elzę, Gabrielius pats nueina į grupę ir rengiasi, aš tik atsisveikint ateinu 
Šaunuolis Gabrielius
Labas
Labas rytas,
Kustuce, laikykites
Del dienotvearkes su vaiais ir uzimtumo...man problemu nekyla
, gal del to, kad nereikia 6 ryto keltis ir begti
. Gal del to, kad vienas vaikas, o gal del to, kad esu reikli sau ir saplinkiniams. As paprstai isaiskinu Dovydui padeti, pvz: jei nori eiti i darzeli rytoj, turi eiti laiku miegoti , jei negulsi laiku, ryt darzeli pramigsi. Mes turim tradicija su juo vakare sugule pasikalbeti apie viska, tada avytes paskaiciuojam ir miegam. Ryte keliames , nes nori jis i darzeli ir tada viskas kaip kareivinese pas mane. Jei ruosiasi su teciu, tai eina kuliais jie, o pas mane jokiu grieztai. Kai grizta is darzo ir turim veiklos sociai: pazaist, paskaityt, parasyt, testus pasprest, pasikalbet,pasiaust,pasivaiksciot. Gavom dovanu per Kaledas stalo zaidima Kakerlakak (tarakonas lietuviskai) , tai dabar juoko namie visiems uztenka, nes visiems labai patinka. Jei reiketu dirban eiti kas diena , butu sunkiau zinoma. Nors Vokietijoje kai bunu mano kiekviena minute suplanuota , suskaziciuota, bet vaikui visada laiko atsiranda,jei jis namie, as ilydziui darzeli, as sutinku is jo (zinoma per Skype), o jei ten kartu, tai ir viskas suplanuota, kad jo rezimas nesikeistu ir viskas lieka galioti.
Del mitybos ir tas pats...yra pusryciai pietus ir vakariene, kada visi valgo kartu ir bendrauja, o paskui jei truksta prasau i tarpuskazko,bet tie trys kartai yra valgomi bendrai privalomai. Jehovos liudytojai turi labai gera knyga , kuria galima gauti nemokamai is ju , ar paaukojus kazkiek, nepamenu kaip ji vadinasi, bet kazkas apie seima,labai paprasti patarimai , kaip aukleti vaikus, kaip elgtis tarpusavyje. Fantastiska knyga, gaila, kad nebeturiu, reiktu kada uzejus pas juos paprasyti jos. Vienas is patarimu seimai, beje tikrai bibliniu: iki saulei nusileidziant susitaikyti.
Kustuce, laikykites
Del dienotvearkes su vaiais ir uzimtumo...man problemu nekyla
Del mitybos ir tas pats...yra pusryciai pietus ir vakariene, kada visi valgo kartu ir bendrauja, o paskui jei truksta prasau i tarpuskazko,bet tie trys kartai yra valgomi bendrai privalomai. Jehovos liudytojai turi labai gera knyga , kuria galima gauti nemokamai is ju , ar paaukojus kazkiek, nepamenu kaip ji vadinasi, bet kazkas apie seima,labai paprasti patarimai , kaip aukleti vaikus, kaip elgtis tarpusavyje. Fantastiska knyga, gaila, kad nebeturiu, reiktu kada uzejus pas juos paprasyti jos. Vienas is patarimu seimai, beje tikrai bibliniu: iki saulei nusileidziant susitaikyti.
Is savo patirties dar galiu prideti, kad ir nuo pacio vaiko dar labai daug kas priklauso
vienam uztenka pasakyt ir viskas, o kitam ir issamiausi paaiskinimai negalioja - noriu ir viskas
QUOTE(RasuteK @ 2014 01 22, 12:06)
Is savo patirties dar galiu prideti, kad ir nuo pacio vaiko dar labai daug kas priklauso
vienam uztenka pasakyt ir viskas, o kitam ir issamiausi paaiskinimai negalioja - noriu ir viskas 
RasuteK, aisku, kad taip, bet gi vaikai puikiausiai jaucia kuo gali manipuliuot
QUOTE(rosenka @ 2014 01 22, 11:30)
RasuteK, aisku, kad taip, bet gi vaikai puikiausiai jaucia kuo gali manipuliuot
Dovke pavyzdziui nuo pat gimimo reiskia savo charakteri labai stipriai ir nuomone jis turi tvirta apie viska

man irgi taip atrodo
mano pvz sunus. su manim zino, jei reikia, tai reikia. aisku ne visose gyvenimo situacijose, nesu as tokia jau baisiai griezta ar ragana. bet jis zino, jei pazaide, turi susitvarkyti. as liepiu ir neklausiu nori to ar nenori. o va prie tevo....
Rosenka skypas yra geris, ane
Labas rytas
O jei vaikai keli - tada turi sugebėt rasti būdą kaip prieiti prie kiekvieno atskirai. Dažniausiai per skubėjimą net neturi kada. Gaunasi balaganas.
QUOTE(RasuteK @ 2014 01 22, 11:06)
O jei vaikai keli - tada turi sugebėt rasti būdą kaip prieiti prie kiekvieno atskirai. Dažniausiai per skubėjimą net neturi kada. Gaunasi balaganas.
QUOTE(Dainulle @ 2014 01 23, 07:15)
Labas rytas
laba ryta,
brrr salta kaip
QUOTE(Orkinta @ 2014 01 22, 18:03)
Rosenka skypas yra geris, ane
Tikra tiesa!!!
Kaip Jums sekasi naujuose namuciuose?
as galvojau, kad cia tik mes taip megstam online su skype gyventi
QUOTE(rosenka @ 2014 01 23, 14:45)
Kaip Jums sekasi naujuose namuciuose?
gerai viskas. dar isikurdinejam, dar baldu truksta. vieni rytoj atkeliaus, kitu dar laukti teks. bet siaip jau normaliai
QUOTE(RasuteK @ 2014 01 23, 17:28)
as galvojau, kad cia tik mes taip megstam online su skype gyventi
Tobulas budas gydyti tautu migracijos paliestus zmones