Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrėnų mamų pašnekesiai

QUOTE(RasuteK @ 2014 03 15, 08:18)
Sunki man ta naujo periodo adaptacija  doh.gif niekaip negaliu susitaikyti su tuom, kad minimaliai lieka laiko namams ir vaikams  verysad.gif

sunki ta dirbanciu mamu dalia, nors kazkada buvau l.pries, bet kuo toliau tuo labiau sutinku kad moteris siejas su namais ir tas darbas nebent puse etato, nzn bent man kyla tokiu minciu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Karolilna @ 2014 03 15, 07:33)
sunki ta dirbanciu mamu dalia, nors kazkada buvau l.pries, bet kuo toliau tuo labiau sutinku kad moteris siejas su namais ir tas darbas nebent puse etato, nzn bent man kyla tokiu minciu  unsure.gif

Visiškai pritariu 4u.gif ir labai džiaugiuosi turėdama galimybę dirbti puse etato ar tiek, kiek aš noriu. Jei dar kokį torčiuką draugams iškepu, tai rodos, to laiko ir nebeliko...

O pas mus pavasaris pilnu tempu wub.gif Staigiai atšilo ir gėlės sužydėjo po tokios bjaurios žiemos doh.gif Negaliu atsidžiaugt šiluma ir saule wub.gif

Mano B Tik jaučiu rotą pasigavo, vemia, viduriuoja, tai savaitgalis ko gero namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2014 03 14, 23:06)
a tai kur visa seima ten ir namai, tada ir nostalgijos maziau  thumbup.gif kaip dickiui DE? patenkintas? kaip beje su mokykla baiges, issilaiket "stojamuosius"?  smile.gif

kol kas gerai reaguoja, laukia, nori.. o kaip bus neaisku, ziuresim smile.gif

Dovkei labai smagu, didelis namas, didelis kiemas, ateina katinas i svecius, tai laimes... lotuliukas.gif Vis pasakoja, kad kai islos milijona arba uzdirbs, nupirks man toki nama su laiptais ir dideliu kiemu wub.gif
Brandos testas mums paskirtas birzelio pradzioje, tad laukiam. Nors vis pasnekam , kad gal geriau neleist dar i mokyklele, kad galetume pasidziaugt ilgiau juo, bet , kad jis nori pats, tad jei psichologe pasakys, kad gali, tada ir galvosim. Nors pati su juo atlikinejau testus brandai tikrinti, tai visi virsija lukescius. O kaip bus ten, pamatysim.

Smagu, kad mazoji laukia pagausejimo, jau dicke, gales priziureti, bus kaip lele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2014 03 14, 10:24)
kutuce kaip sveikatos?

šiaip ne taip, per didelius vargus išsikapstom jau visi, gustas jau ir į darželį eiti pradėjo, danui jau visai neblogai, nors dar kosti, bet jau žymiai geriau, o buvo tai košmariškas laikas. Aš ir jau pasveikau rolleyes.gif

QUOTE(rosenka @ 2014 03 14, 20:16)
Smagu 4u.gif . Kaip mazoji reaguoja i tai, kad tures sese ar broli?
Deja, as Vokietijoje, bet su visa seimyna vel, tai kiek smagiau. bigsmile.gif

Kaip smagu thumbup.gif

QUOTE(RasuteK @ 2014 03 15, 08:18)
Sunki man ta naujo periodo adaptacija  doh.gif niekaip negaliu susitaikyti su tuom, kad minimaliai lieka laiko namams ir vaikams  verysad.gif

eina sau, kaip aš nelaukiu to periodo verysad.gif

QUOTE(Karolilna @ 2014 03 15, 09:33)
sunki ta dirbanciu mamu dalia, nors kazkada buvau l.pries, bet kuo toliau tuo labiau sutinku kad moteris siejas su namais ir tas darbas nebent puse etato, nzn bent man kyla tokiu minciu  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 15, 13:27)

eina sau, kaip aš nelaukiu to periodo  verysad.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Kustuce, as vis pagalvoju kad tau reikes kazkada grizti darban ir mane net siurpas suima. Kur tada Danuka desi? Darzelyje juo gi nesugebes pasirupinti, o ir vaikai gi dalinasi visokiais skanestais doh.gif , nesumatys net kaip ka suvalgys netinkamo verysad.gif
Atsakyti
Vienu metu, kai Rusne augo, as dirbau puse etato, tikrai buvo labai patogu thumbup.gif tik tas patogumas turejo ir kita puse - siek tiek sunkiau finansiskai buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2014 03 15, 18:03)
Vienu metu, kai Rusne augo, as dirbau puse etato, tikrai buvo labai patogu  thumbup.gif tik tas patogumas turejo ir kita puse - siek tiek sunkiau finansiskai buvo  ax.gif

ojoj simtas metu nebuvau cia, kiek prisenekejot ax.gif
Elze savaite namie jau su aukle, pasigavo kazkokia bjauria zaraza, kosejo neperstojamai diena nakti, nei inhaliacijos, nei sirupeliai, nei brontexai ir ventolinai gelbejo, tai pirmadieni vedem pas gydytoja, antibu gavo doh.gif bet aciu dievui jau geriau, pradejo galu gale atsikoset... Bet 5 dienas temperatura kilo iki 38-39.. Visa ziema puikiausiai pratempe beveik istisai eidama i darzeli, be jkiu rimtesniu vaistu, o va vasarip pradzios prasidejo sirguliai

Na jo, vaikai ir darbai sunku, gerai, jei finansiskai gali sau leist puse etato, ir jei toki darba randi smile.gif Kol kas man su vienu vaiku tai dar nieko ir visa darbo diena dirbt, savaitgaliais bunam kartu, tai atsigriebiam. O ir Elzei darze dabar jau galu gale pradejo patikt, nors ir pavargsta, bet ir draugu susirado, ismoko nauju zaidimu (ir aisku nesamoniu ir atsikalbinejimu) lotuliukas.gif

Atsakyti
pas mus vokietijoje ziauriai daug darbu puse etato. arba isvis keletas valandu per savaite. atsiverti laikrasti tai is eiles vien pusei etato. na bet ir darzeliai cia pagrinde iki 13.00. ir bankai/pastai/savivaldybes ir t.t. tik iki 12val dirba. is vienos puses gerai. as ir pati dabar tik puse etato dirbciau. bet kuriuo atveju dirbi ar nedirbi, visa namu nasta gula ant moters peciu. tai nafik tiek ardytis. aisku, kai gali sau leisti dirbti puse etato 4u.gif tik yra kita medalio puse. nzn kaip su pensijom senatvej. gerai jei su vyru kartu iki senatves pragyveni. tai dar vyro pensija. isgyvensi. o jei viena lieki... g.gif
Atsakyti
bet kai pensijini amziu pastoviai ilgina, tai kazin ar mes jau tos pensijos ir besulauksim doh.gif ir savaitgalis man per trumpas doh.gif
uzsibambejau doh.gif lotuliukas.gif is tikro reik dziaugtis kuom, ka turi, ir viskas priklauso tik nuo poziurio... ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 16 kovo 2014 - 10:55
QUOTE(Orkinta @ 2014 03 16, 01:16)
pas mus vokietijoje ziauriai daug darbu puse etato. arba isvis keletas valandu per savaite. atsiverti laikrasti tai is eiles vien pusei etato. na bet ir darzeliai cia pagrinde iki 13.00. ir bankai/pastai/savivaldybes ir t.t. tik iki 12val dirba. is vienos puses gerai. as ir pati dabar tik puse etato dirbciau. bet kuriuo atveju dirbi ar nedirbi, visa namu nasta gula ant moters peciu. tai nafik tiek ardytis. aisku, kai gali sau leisti dirbti puse etato  4u.gif  tik yra kita medalio puse. nzn kaip su pensijom senatvej. gerai jei su vyru kartu iki senatves pragyveni. tai dar vyro pensija. isgyvensi. o jei viena lieki... g.gif

Orkinta, tavo mazasis jau turbut vokiskai geriau nei lietuviskai kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenka @ 2014 03 16, 20:00)
Orkinta, tavo mazasis jau turbut vokiskai geriau nei lietuviskai kalba smile.gif

rosenka nemynk man ant pusles.... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
oij prisirinkau cytuot, bet susiabejojau ar tiek betilps biggrin.gif

QUOTE(spylkutia @ 2014 03 15, 10:04)
O pas mus pavasaris pilnu tempu  wub.gif Staigiai atšilo ir gėlės sužydėjo po tokios bjaurios žiemos  doh.gif Negaliu atsidžiaugt šiluma ir saule  wub.gif

Mano B Tik jaučiu rotą pasigavo, vemia, viduriuoja, tai savaitgalis ko gero namie  doh.gif

pas mus visiska ziema, puga tokia kokios ziema turbut nebuvo, atsiusk mums pavasario wub.gif

sveikatos TB 4u.gif nepasigaukit visi zarazos unsure.gif

QUOTE(rosenka @ 2014 03 15, 12:16)
Vis pasakoja, kad kai islos milijona arba uzdirbs, nupirks man toki nama su laiptais ir dideliu kiemu wub.gif

grazi vyriska svajone wub.gif super vyruka augini smile.gif

Papildyta:
QUOTE(RasuteK @ 2014 03 15, 17:03)
Vienu metu, kai Rusne augo, as dirbau puse etato, tikrai buvo labai patogu  thumbup.gif tik tas patogumas turejo ir kita puse - siek tiek sunkiau finansiskai buvo  ax.gif

va labai dviprasmiskai gaunas, kad kaip ir patogu ir gerai, jei vyras tai vertina pirmas dalykas ir po to nebus kaip orkinta sako pames pakeliui, o tu nei pensijos nei karjeros nepasidarius.. turi pasitiket antra puse labai, o su tokiu skyrybu procentu sunku daros tai daryt.. unsure.gif

QUOTE(RasuteK @ 2014 03 16, 10:54)
bet kai pensijini amziu pastoviai ilgina, tai kazin ar mes jau tos pensijos ir besulauksim  doh.gif ir savaitgalis man per trumpas  doh.gif
uzsibambejau  doh.gif lotuliukas.gif is tikro reik dziaugtis kuom, ka turi, ir viskas priklauso tik nuo poziurio...  ax.gif smile.gif

Kaip ten sako, viskas bus gerai, arba eina link to biggrin.gif
Atsakyti