QUOTE(Karolilna @ 2014 07 21, 14:30)
Laikaus puikiai, si karta kazkaip viskas ramiau, zinai kas kaip, tik mazoji daugiau pilvo bedu turi nei sese turejo, tai man nauja kad vaikai daug verkia

o siaip viskas liux, dar vyras kol kas namie tai megaujames
vyresnioji kaip kada, buna dienu - puikus vaikas, niu buna, kad susikalbet negalim, bet su sese graziai myli, priziuri kiek gali
kaip tu laikais? ir kaip tu speji su 3

smagumėlis

ir tau visi motinystės džiaugsmai

O rėkia jie visi. daugiau ar mažiau. Aišku, norėtųsi, kad neverktų....
bile tik pienelio būtų ir sveika augtų
Aš atostogauju nuo vaikų. Kadangi man ši vasara be atostogų gavosi, tai vaikus žiūrėjo mano mamytė, dabar pas anytą į radviliškio raj visi išvežti. Penktadienį parsivešiu

Laukiu nesulaukiu
QUOTE(chriss @ 2014 07 21, 14:30)
Kokios džiugos naujienos

sveikinu Karolilna

nors asmeniškai ir nepažystu, bet vistiek
Labai jau pas mus ištuštėjęs forumas. Nors nieko nuostabaus, vasara gerų orų ir atostogų metas. Aš tai su vaikais namie sėdžiu tikra to žodžio prasme. Nes vyresnėlis birželio pabaigoj susirgo vėjaraupiais, o dabar ir mažius

nu bet dar kokia savaitėlė ir turėtų dingti visi šašiukai. Bus ramu ir prieš darželį ir prieš mokyklą, abu bus jau sirgę. Per ligą praleidau mažiaus skiepą, kai pasveiks, reiks varyt į polikliniką. Tuo pačiu ir pažymas visokias išširašyt abiem

jau būsite prasirgę, o ir pačiai vienu ypu skaityk viskas. Mano Martynas žiemą sirgo. Kotryna neužsikrėtė. Prieš kelis mėn brolienė sirgo, o pana vistiek atsilaikė....