Aciukas, pasirodo, ne as viena tokia "kvanktelejus"
Manir kazkaip savaitgaliai sventas dalykas
Sveikos, planuojame isigyti buta Elektrenuose pergales g.. patys esame is Vilniaus, todel jeigu sutiksite, mielai prie Jusu prisidesiu
Noretusi, nors ka nors siame mieste pazinoti
QUOTE(Kipse1 @ 2014 07 21, 08:10)
Sveikos, planuojame isigyti buta Elektrenuose pergales g.. patys esame is Vilniaus, todel jeigu sutiksite, mielai prie Jusu prisidesiu
žinoma junkis, net nedvejok
Papildyta:
Karolilna, sveikinimai dideliausi Tau, ir visai šeimai su mažylės gimimu
QUOTE(Kipse1 @ 2014 07 21, 08:10)
praso i musu buri, tik labai jau aprime cia viskas
QUOTE(Dainulle @ 2014 07 21, 09:19)
Papildyta:
Karolilna, sveikinimai dideliausi Tau, ir visai šeimai su mažylės gimimu

aciuuu
QUOTE(Karolilna @ 2014 07 21, 09:57)
kip laikaisi? kaip dukrytė laikosi? Kaip sesė reaguoja?
laikosi? Kaip sesė reaguoja?
QUOTE(Dainulle @ 2014 07 21, 10:17)
kip laikaisi? kaip dukrytė laikosi? Kaip sesė reaguoja?
papasakok 
papasakok 
Laikaus puikiai, si karta kazkaip viskas ramiau, zinai kas kaip, tik mazoji daugiau pilvo bedu turi nei sese turejo, tai man nauja kad vaikai daug verkia
vyresnioji kaip kada, buna dienu - puikus vaikas, niu buna, kad susikalbet negalim, bet su sese graziai myli, priziuri kiek gali
kaip tu laikais? ir kaip tu speji su 3
Kokios džiugos naujienos
sveikinu Karolilna
nors asmeniškai ir nepažystu, bet vistiek
Labai jau pas mus ištuštėjęs forumas. Nors nieko nuostabaus, vasara gerų orų ir atostogų metas. Aš tai su vaikais namie sėdžiu tikra to žodžio prasme. Nes vyresnėlis birželio pabaigoj susirgo vėjaraupiais, o dabar ir mažius
nu bet dar kokia savaitėlė ir turėtų dingti visi šašiukai. Bus ramu ir prieš darželį ir prieš mokyklą, abu bus jau sirgę. Per ligą praleidau mažiaus skiepą, kai pasveiks, reiks varyt į polikliniką. Tuo pačiu ir pažymas visokias išširašyt abiem
Labai jau pas mus ištuštėjęs forumas. Nors nieko nuostabaus, vasara gerų orų ir atostogų metas. Aš tai su vaikais namie sėdžiu tikra to žodžio prasme. Nes vyresnėlis birželio pabaigoj susirgo vėjaraupiais, o dabar ir mažius
QUOTE(chriss @ 2014 07 21, 14:30)
Kokios džiugos naujienos
sveikinu Karolilna
nu bet dar kokia savaitėlė ir turėtų dingti visi šašiukai. Bus ramu ir prieš darželį ir prieš mokyklą, abu bus jau sirgę. Per ligą praleidau mažiaus skiepą, kai pasveiks, reiks varyt į polikliniką. Tuo pačiu ir pažymas visokias išširašyt abiem 
dekui
sunkiai vejaraupiais sirgot? bet gerai rasai, dabar jau ramu bus, nors sako buna antra kart kad isberia, bet tuomet jau l.lengva forma
jetus buvau pamirsus tas pazymas rugsejo 1, reikes nuvaryt ir mums kol apgulties nera
Vyresnėlis nesunkiai prasirgo, nors ir nemažas. O mažiui prastokai buvo, labai stipriai išbėrė, verkė ištisai. Naktimis net verkt pradėdavo
bet dabar jau šašiukai visur, tai jau jam lengviau, ne taip niežti ir tempos nėra.
QUOTE(Karolilna @ 2014 07 21, 14:30)
Laikaus puikiai, si karta kazkaip viskas ramiau, zinai kas kaip, tik mazoji daugiau pilvo bedu turi nei sese turejo, tai man nauja kad vaikai daug verkia
o siaip viskas liux, dar vyras kol kas namie tai megaujames
vyresnioji kaip kada, buna dienu - puikus vaikas, niu buna, kad susikalbet negalim, bet su sese graziai myli, priziuri kiek gali

bile tik pienelio būtų ir sveika augtų
Aš atostogauju nuo vaikų. Kadangi man ši vasara be atostogų gavosi, tai vaikus žiūrėjo mano mamytė, dabar pas anytą į radviliškio raj visi išvežti. Penktadienį parsivešiu
QUOTE(chriss @ 2014 07 21, 14:30)
Kokios džiugos naujienos
sveikinu Karolilna
QUOTE(Karolilna @ 2014 07 21, 16:20)
dekui
sunkiai vejaraupiais sirgot? bet gerai rasai, dabar jau ramu bus, nors sako buna antra kart kad isberia, bet tuomet jau l.lengva forma
jetus buvau pamirsus tas pazymas rugsejo 1, reikes nuvaryt ir mums kol apgulties nera
wooooooooooow , kaip aš tave sveikinuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aš vis apie tave pagalvoju, bet nesinori lįsti į akis
O vėjaraupiai tai smagu
Reiks ir man tų pažymų nuvaryt, jaučiu ir pas stomotologą reiks vest
Mes irgi sukamės nebespėjam
Kustuce, kaip jūs laikotės?