Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

Sveiki visi smile.gif

QUOTE(laina12 @ 2013 10 08, 11:37)
niu pas mane kol kas 4 gyventojai

zodziu, ciela ferma

Kada tiek spėjo priderėti pas jus? blink.gif Širdelė, Luna ir tas kumeliukas, o iš kur dar ketvirtas atsirado? Kažką matyt būsiu praleidus. rolleyes.gif

QUOTE(rutkele:) @ 2013 10 09, 11:10)
Na pagaliau ir aš atgavau netą ir atsinešiau fotiką 

Smagu pamatyt nuotraukas, nors ir labiau vasariškas. smile.gif O Kuba žiūriu tikrai mylima ir lepinama pas jus. Gražuolės abi. 4u.gif

QUOTE(rutkele:) @ 2013 10 10, 08:08)
Na o pas mus dar naujienų.

Ohoho, sveikinu thumbup.gif Bent jau vaikai dabar turės ką veikt. smile.gif

QUOTE(chartija @ 2013 10 10, 10:59)
O as tai svarstau, kaip tuos kibius ispesiot<...>

Jooo, man atrodo manęs tokia pati procedūra laukia, po tiek laiko kol jų nematysiu, o dar į didesnę pievą juos išvedė, tai iš vis... baisu net pagalvot kokius rasiu nuvykus jų aplankyt doh.gif

QUOTE(rutkele:) @ 2013 10 10, 11:31)
Nepatikėsit, dar vieną arklių nusipirkau šiandien. Va

Jetus koks mieliakas. wub.gif

QUOTE(PegaseStar @ 2013 10 11, 20:49)
Laaabas vakaras

Vo, prikėliau nuotraukų, visų trijų su puse 

Ar aš kažką praleidau vėl, ar Roena atostogų motininių dabar išėjusi? g.gif Arba ne taip kažką supratau iš kitų komentarų biggrin.gif

Ne tik be balno, bet dar ir tik su kantaru. bigsmile.gif Aš tai su saviškiais dar tikrai nerizikuočiau taip, bet matosi kad jau jus su širmuke sieja pasitikėjimo ryšys. smile.gif

Gražios visų rudeniškos nuotraukos, norėtųsi ir man po miškeliu išeit pasivaikščiot, dėja, nėra dabar tam galimybių. doh.gif
Apie mus nieko neturiu ko bepapasakoti, užsiėmus, užsivertus darbais, mokykla ir visokia kitokia veikla, tai nematau jau savo kuzių. doh.gif O jau temti pradeda anksčiau, jaučiasi kad artėja žiemos sezonas.. unsure.gif
O čia dar porą nuotraukų iš praėjusios fotosesijos.
Aš su tėčiu. smile.gif
user posted image

Su treneriu. smile.gif
user posted image
Nekreipkit į baltas putas ant Kysos lūpų, mat davė jam obuoliukų, kad ramiai stovėtų, tai apsiputojęs išėjo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 10 14, 12:25)
pafotkinsiu šiandien ir bus su vaizdais tada. O šiaip na dar atvažiavo vienas arklius pas men vakar. Dabar viso 3,5 pievoj, visokių spalvų: juodas, juodbėras, bėras ir širmo pusė biggrin.gif Sartis anapus kelio ganosi (nemano)

Nu geeeras, tai ta pusė širmo tavo nuosava ? rolleyes.gif kuri pusė hihihi.gif Duok vaizdų rolleyes.gif

QUOTE(chartija @ 2013 10 14, 19:26)
Tai zodziu, viskas sutvarkoma, tam man jau ir ramiau. rolleyes.gif

Ačiū Dievui..

QUOTE(Dzerse @ 2013 10 14, 19:54)
Iš vakar fotosesijos eksprontu, daugiau nuotraukų FB ax.gif .

Apžiūrėjau FB, nu tokios nuotaikingos, geras minas Molytė pamėtė lotuliukas.gif
Atsakyti
Chartija - sveikatos tavo jaunuoliui, pasveiksit, dabar bent ramiai miegosi manau. 4u.gif
Atsakyti
Chartija, na smagu, kad aiškėja bėdos ir kad paskirtas gydymas, bet man kažkaip nekaip nuskambėjo tos visų žirgyno arkliukų bendros bėdos. blink.gif Kas įdomu ten per reikalai? Ar neužkrečiama kas?

QUOTE(Dzerse @ 2013 10 14, 19:54)
Iš vakar fotosesijos eksprontu, daugiau nuotraukų FB ax.gif .

nu ir šitos foto labai fainos 4u.gif

QUOTE(rogrinta @ 2013 10 14, 22:29)
Nu geeeras, tai ta pusė širmo tavo nuosava ? rolleyes.gif kuri pusė hihihi.gif Duok vaizdų  rolleyes.gif

nea, visas širmas mūsų. Bet kai prie didelių tai jis geriausiu atveju tik pusė didelio arklio užima biggrin.gif Nors iš elgesio, tai oij kokia ji didelė. Deda į vietą visus, bet bijau, kad atgal negautų, nes dideli tai su jos vadovavimu nelabai sutinka. Nors iš pažiūros tai jai visai dzin biggrin.gif
Atsakyti
aaa, vaizdų bus kt dieną smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Dzerse, iš foto tai tik pastebėjau, kad pati labai dailiai apsirengus ir apsiavus smile.gif Moli kaip Moli smile.gif Žodžiu, gerai, man tokio tipo suknelės (rankovės gal labiau) ojei kaip patinka smile.gif

Chartija 4u.gif

Balanda, jei nepaslaptis, kiek atsiėjo Gelio kastracija? Mąstausi apie mažojo princo operavimą... Ar namie buvote, ar vežei kažkur?
Pažiūrėjau fb foto, tai nebesuprantu, ar Maja aukšta ar žema? Kiek jai metų?
Atsakyti
Jau neatsimenu, kiek tiksliai kainavo. Su viskuo (atvažiavimas, vaistai) kažkur apie 300 Lt. Kastravo gydytojai iš LVA, atvažiavo į namus.
Maja nėra didelė, apie 1.52
O metų tiksliai neaišku. Pardavėjas sakė, kad 5 m, pagal pasą 4 m. Pagal dantis 4 - 5 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaG. @ 2013 10 14, 23:00)
Chartija - sveikatos tavo jaunuoliui, pasveiksit, dabar bent ramiai miegosi manau. 4u.gif

Nelabai ramiai vel miegosiu, bo kai paskyre gydyma, ta pacia nakti mano mazajam (sunui) pakilo tempa ir dabar galvosukis kaip istrukt nuvaziuot nupirkt vaistu, ir kaip istrukt iki zirgyno. doh.gif Galejo savaitele paankstinti savo sirgimus, o geriausia tai isvis nesusirgti.

QUOTE(rutkele:) @ 2013 10 15, 08:33)
Chartija, na smagu, kad aiškėja bėdos ir kad paskirtas gydymas, bet man kažkaip nekaip nuskambėjo tos visų žirgyno arkliukų bendros bėdos.  blink.gif  Kas įdomu ten per reikalai? Ar neužkrečiama kas?

Tai vat, kad idomiai. Akiu problemos pasireiske tik kumeliukam, o del lupu gleivines, tai visiem greiciausiai (viena bera persona musu neprisileido biggrin.gif , o kitos neziurejom (apziurejom tik pacia draugiskiausia suaugele)), bet labai noretusi apziureti viena kumelike, kuri atvaziavo neseniai ir nebuvo kartu su visais ganyklose (nes yra minciu, kad ganykloj uzede kokio velnio), toliau yra mintis, kad siene/avizose/vandeny yra kokio tai velnio (pvz. mikroorganizmu), kurie nuodija organizma, o jie plika akim gali ir nesimatyti ir dar variantas, kad pasiciupo koki tai virusa (gal dar naktigone ras koki faktoriu, kuri reiktu panagrineti). Tai dabar teks aiskintis atmetimo budu, kame priezastis ir zinoma ja butinai salinti.
Atsakyti
QUOTE(chartija @ 2013 10 15, 18:08)
Nelabai ramiai vel miegosiu, bo kai paskyre gydyma, ta pacia nakti mano mazajam (sunui) pakilo tempa ir dabar galvosukis kaip istrukt nuvaziuot nupirkt vaistu, ir kaip istrukt iki zirgyno. doh.gif Galejo savaitele paankstinti savo sirgimus, o geriausia tai isvis nesusirgti.

Vajei doh.gif kaip sakoma zapadlo dėsnis . Nu gal kaip nors suderinsit, o jei neišeitų pas Dreamer'i, gal ko nors išeitų paprašyt iš to žirgyno kad pažiūrėtų kaip jis? unsure.gif Tos rudeninės ligos visur, pati buvau apsirgus, tai dabar pasisaugau, kol atgausiu vėl imunitetą, nes buvau jį praradus matomai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaG. @ 2013 10 15, 19:19)
Vajei  doh.gif  kaip sakoma zapadlo dėsnis . Nu gal kaip nors suderinsit, o jei neišeitų pas Dreamer'i, gal ko nors išeitų paprašyt iš to žirgyno kad pažiūrėtų kaip jis? unsure.gif  Tos rudeninės ligos visur, pati buvau apsirgus, tai dabar pasisaugau, kol atgausiu vėl imunitetą, nes buvau jį praradus matomai.  doh.gif

Bet visa laika taip. doh.gif Nu bet vistiek teks su zirgyno zmonemis derintis bet kokiu atveju, nes i akis reik dabar lasint 3 - 4 kartus dienoj, tai jau apie 4 nesvajoju, bet 3 tai butina, galu gale, kai ne mano vienos kumeliukui taip nutiko, tai manau ten susiderinsim. Nes dar bus dveji vaistai, o tarp ju turi buti pertraukele siokia tokia. Nu bet bandysiu ryt sita beda isspresti.
Atsakyti
čia kaip kartais sako
kaip su kibiru ant galvos
lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu pasižadėjau tai vykdau

čia šiaip tarp kitko tik arkliai biggrin.gif

user posted image

Va Caktus -
user posted image

atvažiavo pas mane iš Klubo "Žirgo žingsnis". Bėdelių gyvenime turėjęs ir tebeturi, bet jam tas gyvent netrukdo biggrin.gif O šiaip labai jau netiki svetimu žmogum, bijo, kad vėl jo nepjautų, neoperuotų. Reikės laiko, kol patikės mumis.

O čia visi
user posted image

Atsakyti