Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

Aš aš irgi pasigirsiu! Va jums dar vienas luzikas ant mūsų svieto wub.gif tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akro: 19 spalio 2013 - 19:46
QUOTE(PegaseStar @ 2013 10 19, 16:39)

nepagalvočiau kad žemaitukas bigsmile.gif

O aš nupirkau vaikui apsauginę jojimo liemenę, rašo level 3, čia kaip suprast? Kaip skaičiuojasi tie lygiai? g.gif Ir iš pažiūros ji tooookia nepatogi atrodo, kaip kiautas biggrin.gif Na bet saugumas pirmoje vietoje ax.gif nors vaikui ji labai patiko biggrin.gif O koooooks išdidus buvo kai pirkome lotuliukas.gif
Atsakyti
Lygiai liemenių yra 1-2-3. 3 pats saugiausias skaitosi, gal jos ir nepatogios bet geriau uždėti vaikams, pati greitoms treniruotėms naudoju taip pat 3 lygio, tik mano lengva ir lanksti nes pritaikyta lenktynėms.
Atsakyti
QUOTE(Akro @ 2013 10 19, 20:44)
Aš aš irgi pasigirsiu! Va jums dar vienas luzikas ant mūsų svieto  wub.gif  tongue.gif

Kumelingas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Bandysim rytoj išnbandyt liemenę smile.gif jau labai nori maniškis joti, kažkaip pasiilgo arklių. Šiandien kai atvežėm daržovių išspaudas tai arkliai ėda, o sunus atėjęs glosto Po kaklą, kojas, o ji sau ėda ir nekreipia dėmesio, rami. Kaip gera tokį stabilų arkliuką turėt, nebaisu ir su vaiku palikti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Akro @ 2013 10 19, 19:44)
Aš aš irgi pasigirsiu! Va jums dar vienas luzikas ant mūsų svieto  wub.gif  tongue.gif

Neblogas. Iš kur atsivežėt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliotux @ 2013 10 19, 20:50)
Lygiai liemenių yra 1-2-3. 3 pats saugiausias skaitosi, gal jos ir nepatogios bet geriau uždėti vaikams, pati greitoms treniruotėms naudoju taip pat 3 lygio, tik mano lengva ir lanksti nes pritaikyta lenktynėms.

O va aš irgi pažiūrėjau, kad labai skiriasi lenktyninkų ir takim, konkūristų liemenės. Įdomu kodėl konkūre nieks nenaudoja tų lankstesnių, nes bent iš pažiūros jos patogesnės atrodo..

O kaip su liemenėm, yra skirtumas kur moteriškos, kur vyriškos? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 10 19, 20:53)
Bandysim rytoj išnbandyt liemenę  smile.gif  jau labai nori maniškis joti, kažkaip pasiilgo arklių. Šiandien kai atvežėm daržovių išspaudas tai arkliai ėda, o sunus atėjęs glosto Po kaklą, kojas, o ji sau ėda ir nekreipia dėmesio, rami. Kaip gera tokį stabilų arkliuką turėt, nebaisu ir su vaiku palikti  wub.gif
Papildyta:
Neblogas. Iš kur atsivežėt?  bigsmile.gif

Ponio reik jum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PegaseStar @ 2013 10 19, 19:55)
O kaip su liemenėm, yra skirtumas kur moteriškos, kur vyriškos? smile.gif

aš pasirodysiui š kaimo glūdumos, bet girdėjau kad ir balnų buna vyriškų lotuliukas.gif čia tiesa? ten ką, įduba kažkokia yra? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(PegaseStar @ 2013 10 19, 19:57)
Ponio reik jum smile.gif

Reikia, laukiu kol laina Širdelę parduos blush2.gif
Atsakyti
Na dėl vyriškų ir moteriškų nemanau, nes dydžiai skirstosi vaikų ir suaugusiųjų. Super patogios lenktynininkų, mačiau kelis konkūristus jojo su tokiom kaip mano, yra dar truputi kitokios, nevisiškai lanksčios, bet ir jos neprilygsta lengvom lenktynininkų. Aš su savo jojant jokio nepatogumo nejaučiu ir šokt patogu ir išjodinėjimą jot, ištiesina ir lenktynėms susiriest.
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2013 10 19, 15:08)
na o aš pasigirti atėjau  lotuliukas.gif  tai va nusipirkau arklį  lotuliukas.gif

Sveikinimai smile.gif

QUOTE(PegaseStar @ 2013 10 19, 16:39)
Tiesa, Egliotox gal žinai, Raseiniuose dar bus šiemet lenktynės ar jau nebe? smile.gif

Žadėjo spalio pabaigoj daryt, bet dar niekaip nebaigia, įrangos kažkokios trūksta.

Po kokio gero mėnesio ir aš šiandien buvau žirgyne, pajodinėjau. Orelis tai doh.gif vėjas stiprus ir kiaurai einantis, nors buvau apsirengus, bet sušalau. Jojau ant kumelės kuri irgi mėgsta tampytis, bet ji daugiau piktybiškai bando ištempt pavadį iš rankų, vieną kartą kai atsipalaidavus buvau vos neiškėlė iš balno. Bet kai pamačiau, kaip merginos ant jos jodinėja, tai nenustebau. Užsideda parišimą bereikalingai, nerami ranka, kieta ranka, arkliui daug kur nusileidžiama. Pagrinde kai žingsniuoja prasideda, tai tiesiog raginu į priekį ir nurimsta, bet kaip visiškai išgyvendint tai neįsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
labas is ryto,
na, luna po nakties levadoj, aciu die. Lyg ir apsiraminus unsure.gif Toriukas, gavau ziniu, laimingai parvaziavo namo. Tikuosi,karts nuo karto mane informuos, kaip jam sekasi. Nemano , atrodo, bet per pora menesiu toks savas patapo - meiliakas, fainuolis wub.gif Net asara nubraukiau, kai isvaziavo verysad.gif

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 10 19, 20:59)
aš pasirodysiui š kaimo glūdumos, bet girdėjau kad ir balnų buna vyriškų  lotuliukas.gif  čia tiesa? ten ką, įduba kažkokia yra?  lotuliukas.gif
Papildyta:
Reikia, laukiu kol laina Širdelę parduos  blush2.gif

jo, yr net parodomasis filmukas, kuo ten skiriasi tie moteriski ir vyriski balnai. Ale , kad ziurejau darbe be garso, tai ne viska supratau lotuliukas.gif Bet va, kazkodel , kai perki balna, niekur nenurodyta, kam jis skirtas g.gif kazi kodel? Egliuotux, tu daugiau su inventorium dirbi, gal zinai ?

e, pumpurs, net nezinau, ar parduosim sirde pirde. Labai jau ji miela wub.gif Mislyju,kai eglute isaugs, gal irgi suresim kokia brickute ir bandysim kinkyt. arba siaip, bus sodybos puosmena.

dabar biski galvosopi turiu, kaip mergos visos trys sutars - vakar su meta buvau paleidus sirdele - tai jos santykius issiaiskino. O kai vakare ivedziau luna (zinoma, ji labai stresavo) , tai teko sirdele kuo skubiau uzdaryt i jos atskira levadele, bo nedaug truko, kad luna but i galva ispyrus blink.gif Atejo sirdele susipazint, geranoriskai nusiteikus, o ta tik subine atsuko, kad spirs blink.gif ... jauciu palauksiu dar savaite, kol luna toriuka pamirs, ir tada bandysiu suleist visas. Nesgi, luna anuose namuose nemazoj bandoj vaikstinejo - 6 arkliai, ir du poniai. unsure.gif
Atsakyti
na ką, šiandien padarėm rudeninių žygių uždarymą, nujojom 36km, varėm į Senukų žirgyną, kur anksčiau Troja ir Fėja gyveno : ))) orelis toks biški nekoks pasitaikė, lijo beveik ištisai, kartis smarkiau, bet dažniau dulksna, bet kaip sakant, užkietėjusiems jojikams nėra blogo oro tongue.gif NEREALIAI pasijojom. Dar toks nutikimas lemtingas buvo, kai užsukom į atsitiktinę sodybą arbatos paprašyt biggrin.gif žodžiu, viskas buvo pagal PLANĄ.

user posted image

user posted image

kai kas tūsinasi... ;D

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktigone: 20 spalio 2013 - 22:50
QUOTE(Egliotux @ 2013 10 18, 23:59)
Na sportui jau visai ją nurašė, bet po kiek laiko, gydymo ir poilsio, leido savo...
...nes liūdna, kad ir kiek tų arklių jojamų turi man ji pati pačiausia...

Oi, nu labai gaila, kad taip nutiko. unsure.gif
Jo, yra arkliu, kurie yra tiesiog ypatingi ir nieko negali sau padaryti. smile.gif

QUOTE(Aryvle @ 2013 10 19, 16:08)
na o aš pasigirti atėjau  lotuliukas.gif  tai va nusipirkau arklį  lotuliukas.gif

Sveikinimai!!! biggrin.gif Nors man tai nebuvo staigmena, jau kai atvaziavo pas tave, daviau beveik 100 proc., kad ja nusipirksi. biggrin.gif

QUOTE(PegaseStar @ 2013 10 19, 17:39)
Jo, Karys pats pačiausias ponis  smile.gif Žemaitukas Nr. 1 Lietuvoj, ir niekas lai nesiginčija biggrin.gif Nes lenktynių kiek bėgo, tiek laimėjo, konkūruose ir su normaliais žirgais ne kartą ir ne du pirmas būna, apie žemaitukų konkūrus jau nė nekalbu. Apie grožį ir kalbėt nereik smile.gif Ir jam TAIP tinka jo vardas  wub.gif  Ale lietuviai įdomūs, neleidžia jo naudot veislei, nes tipo per daug arabo kraujo turi smile.gif Tai geriau lai ir toliau veisia niekam tikusius, gal taip išsaugos veislę biggrin.gif
Karys  wub.gif

Jo, jis labai grazus. wub.gif Labai idomiai jie cia bando ta veisle issaugoti. doh.gif Visas pasaulis gerina arklius, o cia cinkelis pagautas ant grynaveisliskumo.

QUOTE(Akro @ 2013 10 19, 20:44)
user posted image

As tai turiu du luzikus. :DDD Vienas plikas kaip tilvikas, kita tuoj irgi bus plika, tik siuo metu ana labiau sunkioji. lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 10 19, 20:59)
aš pasirodysiui š kaimo glūdumos, bet girdėjau kad ir balnų buna vyriškų  lotuliukas.gif  čia tiesa? ten ką, įduba kažkokia yra?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai va, siandien isauso mano ilgai ir kantriai laukta diena: parsiveziau savo numyletine Kuba. biggrin.gif wub.gif Oras klaikus, tad teko negreit vaziuoti, o ypac, kai keliuose atsiranda tokiu, kurie sugalvoja is 2 eismo juostu, padaryti 3. doh.gif Pora kartu nuklydom nuo kelio, bet nebuvo baisiai, nes iskart susigaudem, kas ir kaip. Gerai, kad buvau atsispausdinus zemelapi, tai buvo lengviau orientuotis. biggrin.gif Atvaziavom, tai radom visus 4 besitusinancius levadoj. Kuba jaute vistiek, nelabai noriai ejo artyn. Bet kai atejo, tai man net zabtai iki zemes atsidare. lotuliukas.gif Tesugebejau istarti "wow". blush2.gif Tokio sprando tai ir sunkieji erzilai galetu pavydeti. Tada supratau, kodel Rutkele sake, jog jai poponas nuo musiu per mazas. lotuliukas.gif Na, issivedem ja uz levados, tai pradejo nervintis jinai, teko grandinele det i burna. Atvedus Rutkeles vyrui ja iki priekabos, mergina apsiuoste apsiziurejo ir bandant vest pasake, kad nelips jin ten. Teko griebtis isbandytos gudrybes, tiesiog uzdengiau akis. Parvaziavom labai ramiai, be nuotykiu. Net ta moteris sake, kad tikrai labai ramiai vaziuoja. wub.gif Atvaziavom jau visai sutemus, ramiai issikrovem kumele, nuvedziau gardan, tai ana su viena kaimyne susipazino, su kita ir zinoma nuejo est (Rutkele tikriausiai badu ja marino lotuliukas.gif , amzinai alkanas arklys). Visi pamate gabaritus, net akis ispute. lotuliukas.gif Tai ryt greiciausiai leisiu apsiprast dar jai, o va poryt tai jau tikrai spausiu pas ja. wub.gif Pagyveno gera gyvenima, dabar gali vilkt laza vel pas mane. Kumeliukas jau tvarkosi, zaizdeles nyksta, dabar butinai tik aki sutvarkyt ir bus viskas ok. thumbup.gif
Papildyta:
Va, mano mylima storuliuke
user posted image

user posted image
Papildyta:
Labai aciu Rutkelei, kad prieme, laike, rupinosi ir mylejo kaip sava. 4u.gif drinks_cheers.gif Dabar lauksim su Kuba aplankant. biggrin.gif
Atsakyti