Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

Labas rytas smile.gif

QUOTE(chartija @ 2013 11 09, 20:50)
*.. Dreamer'is garde uzsiverte, o as arklidej buvau likus viena.
** ..(labai didelis deui jai ir Pumpurytei uz sugaista laika). Pumpurytei tai dar didelis soris uz sutrukdyma. 4u.gif

* nemalonu blink.gif jaučiu bučiau išsigandus ne juokais. Bet tokioje situacijoje man atrodo arkliai pasitiki žmogumi, ne kartą esu girdėjusi kad jie kantriai laukia pagalbos ir nesipriešina smile.gif Gerai kad viskas ramiai baigėsi.
** baik tu smile.gif tikiuosi kad tavo mažiukas greitai pasitaisys smile.gif Fotografuok pokyčius thumbup.gif

O man dilema doh.gif praeitais metais dirbau mažiau, tad šaltu metų laiku dar spėdavau šviesioje pas arklius, o dabar darbą baigiu 17val tad šviesioje be šansš kažką nuveikti.... Tai labai gundausi statyti kumelę į irgyną su maniežu. Tačiau kol kas neradau tokio kuris tiktų idealiai. Vieną esu nusižiūrėjusi, bet ten deja nevedžioja į lauką. Dar svarstau apie Dievogalą, bet man ten taip kažkaip nepatiko, nors buvau tik kelis kartus aišku.... g.gif Bet iki Dievogalos ir kelias nekoks žiemą, o anas žirgynas kur nusižiūrėjau prie gero kelio tad problemų atvažiuoti nebūtų. Bet ir kaina nemaža kaip man doh.gif Reikėtų ieškoti sponcoriaus brunette.gif arba leist dar kažkam joti g.gif
Nežinau, neapsisprendžiu ką daryt.
Gal turite kokių pasiūlymų kur statyt kumelę? g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Kažko aprimusios visos smile.gif

Na, o aš savaitgalį pabūvojau Lenkijoje, Varšuvoje smile.gif Tai kaip prie arkliukų nenusifotografuosi biggrin.gif Buvo trys karietos, pačios jos tai įspūdingai gražios. O arkliukai.. Du buvo darbinukai, tai storuliukai, gražūs, tik tiek, kad pikti.. O vienas buvo lengvesnio tipo, tai toks nelabai kaip atrodė... Bet turbūt tokia ta jau karietinių arklių dalia.. sad.gif

user posted image

Naktigone, na na, pasakok apie treniruotę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PegaseStar @ 2013 11 11, 11:12)
.. Tai kaip prie arkliukų nenusifotografuosi biggrin.gif

A čia ne Gelis "uždarbiauja"? Juk netoli sienos gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2013 11 11, 09:06)
nu super  thumbup.gif prisiruosei biggrin.gif
ar patiko treniruote?  bigsmile.gif

patiko patiko : ) kaifavau jodama, o nuo darytų pratimukų jau antrą dieną jaučiu raumenis biggrin.gif gamta gerai, bet po jos darbas aikštelėj atgaivina : ) noriu daugiau visokių subtilybių pasimokyt : )) Kiekvienas treneris duoda vis skirtingų dalykų, be galo įdomu smile.gif

Susipažinau su ŽMKietės vienu arkliuku, o jojau kitos ŽMKietės buvusį arkliuką.
žiūriu, kad išjodinėjimo balnas man tikrai prie širdies, ko prieš kelis metus net neįsivaizdavau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naktigone @ 2013 11 10, 23:45)
aš tai noriu pranešti, kad pagaliau per 2 (?) metus atsiėmiau savo prizą pas avį biggrin.gif

As tau jau sakiau - baltai pavydziu. bigsmile.gif

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 11 11, 10:26)
Labas rytas  smile.gif
* nemalonu  blink.gif  jaučiu bučiau išsigandus ne juokais. Bet tokioje situacijoje man atrodo arkliai pasitiki žmogumi, ne kartą esu girdėjusi kad jie kantriai laukia pagalbos ir nesipriešina  smile.gif  Gerai kad viskas ramiai baigėsi.
** baik tu  smile.gif  tikiuosi kad tavo mažiukas greitai pasitaisys smile.gif Fotografuok pokyčius  thumbup.gif

* O jo, sirdis i kulnus nuleke, bet matyt adrenalinas suteike jegu, galiausiai isijunge smegenine. biggrin.gif
** As ir tikiuos to. biggrin.gif Zinok labai nemegstu trukdyt zmoniu tokiom progom, bet va kai neturi iseities kitos, tai ir griebies siaudo paskutinio. doh.gif

Jo, su zirgynais yra labai sunku. Pvz., Dievogaloj kreikdavo tik siaudais, ziema kelias neispudingas, bet pravaziuojamas, tik prie zirgyno viena karta buvo nerealiai uzpustyta. Levados mazulytes (nebent dabar kas pasikeite). Siaip, tai net as asmeniskai neturiu ka pasiulyti. unsure.gif

O man tai irgi dilema iskilus. Planuoju varyti i UK. Ir kyla klausimas, ka daryti su arkliais. Nes ten gardus valo vaikai ir zinau, kokie buna gardai, kai jie patingi isvalyt, ypac kumeliuku. Galu gale nera kam isvest i levada. Kuba tai mano rami ir viskas ok, bet kumeliuko tai nepatikeciau nei vienam vaikui vedzioti. unsure.gif Zo, galvosukis irgi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chartija @ 2013 11 11, 12:52)
O man tai irgi dilema iskilus. Planuoju varyti i UK. .. Zo, galvosukis irgi. doh.gif

Ilgam? reikia ieškot tarp "savų" (žmk-iečių) patikimų žmonių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 11 lapkričio 2013 - 14:49
Žmonių pas mus tai yra, tik va vietos normalios laikymui tai kaip visada doh.gif

Na tai kur mūsų myto planai? Pls suorganizuokit, aš būtinai sudalyvausiu - bet neturiu laiko užsiimt...

Kalendorių irgi galim padaryti, bet irgi - suorganizuokit foto surinkimą, išsirinkit ir metų žirgą dar!

Ir dar šiaip vat mestelsiu, kad kaip ir užsiminiau skype dar Lapkričio pradžioje - kitiems metams organizuojame klubietėms kelionę į Golegą Portugalijoje. Visos norinčios ar dar ik tolimai svajojančios - parašykit man asmeniškai iki gruodžio 15 d. Tada visą organizavimą tvarkysimės ratelio viduje wink.gif

Šiemet irgi planuoju išvyką į dar kitokį renginį, info bus kai rasiu geriausią kainos ir kokybės variantą wink.gif

Pernai važiavome į Appassionatą - jei yra norinčių važiuoti šiemet, irgi galiu padėt su organizavimu, tik tiek kad pati jau nevažiuosiu.

O grįžtant į mūsų kiemą - mytas mytas mytas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 11 lapkričio 2013 - 17:23
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 11 11, 15:46)
Ilgam? reikia ieškot tarp "savų" (žmk-iečių) patikimų žmonių  biggrin.gif

Jo, su visam ir su vaikais ir su mintim arklius susivezt ten. Tik va dabar tai nenusivesiu, nes norisi issiaiskint kas kur ir kaip. Dar reik tiksliai issiaiskint kokius tyrimus, skiepus ir dokumentus reiks turet vezant. Tai cia itariu be ateinancio rudens nieko nebus, todel reik ieskotis vietos, kad butu tiesiog paserti, pagirdyti ir istrenkti i levada. O palikt zirgyne, kur stovi nuolat garde mintis tikrai nezavi, nes Kuba rami, bet va prie maziuko tai nenoriu, kad lystu vaikai, kurie neturi patirties arba jos turi ypac mazai. O ten beveik visi ir yra tokie, tik viena mergina yra, kuri turi bagaza ziniu ir patirties, bet pas ja tiek veiklos, kad ji tikrai nesuspetu, net jei as jai ir mokeciau uz prieziura.

QUOTE(Shyna @ 2013 11 11, 18:23)
Ir dar šiaip vat mestelsiu, kad kaip ir užsiminiau skype dar Lapkričio pradžioje - kitiems metams organizuojame klubietėms kelionę į Golegą Portugalijoje. Visos norinčios ar dar ik tolimai svajojančios - parašykit man asmeniškai iki gruodžio 15 d. Tada visą organizavimą tvarkysimės ratelio viduje wink.gif

O kas ta Golega per renginukas? Zinau, kad su arkliais kazkas, bet daugmaz kas ten per programa?
Atsakyti
Sveikos visos. Prisiduodu kad vis dar gyva, sveika, tik užsivertus mokykla ir kita veikla... smile.gif
Vakar aplankiau vėl savuosius, tai po poros savaičių tikėjausi nerasti tokių baisiu.. Iš kur jie tų kibišų prisirinko, maniau kad viskas jau senei bus nubyrėję levadoje... doh.gif Tai visą tą valandėlę kiek turėjau laiko praleidau vien išpešiojimo karčiams, dar kanopas išvaliau, apžiūrėjau koks darbas laukia su jomis, o pagrinde pabendravau su visais trim, truputi jaučiasi kad darbo mažai begavę.. Nervuojasi kai reik stovėt ramiai, bet nepasidarė piktybiniai per tą laiką, išėjo gražiai sutart. smile.gif

O kokie plaukuoti! Kailį nemažą užsiauginę jau, meškučiai pasidarė.. ax.gif
Atsakyti
O gal žinot kur galėčiau Vilniuje ar jo apylinkėse vieną-dvi kumeles laikyt ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naktigone @ 2013 11 11, 12:31)
patiko patiko : ) kaifavau jodama, o nuo darytų pratimukų jau antrą dieną jaučiu raumenis biggrin.gif gamta gerai, bet po jos darbas aikštelėj  atgaivina : ) noriu daugiau visokių subtilybių pasimokyt : )) Kiekvienas treneris duoda vis skirtingų dalykų, be galo įdomu  smile.gif

Va va, todėl aš visad ir sakau, kad įdomiau darbas aikštelėj, nei po laukus bastytis biggrin.gif

QUOTE(Shyna @ 2013 11 11, 18:23)

Kalendorių irgi galim padaryti, bet irgi - suorganizuokit foto surinkimą, išsirinkit ir metų žirgą dar!

O, rimtai, kalendorius!!! Būtinai jo reikia smile.gif Gal darom šiemet su žmonėm, ne tik arkliais? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(chartija @ 2013 11 11, 19:32)
O kas ta Golega per renginukas? Zinau, kad su arkliais kazkas, bet daugmaz kas ten per programa?

Pasidomėk internete. Aš gaunu Luzitanų centro informaciją, šiemet jie labai daug dėjo medžiagos iš pasirengimo Golegai, o šiuo metu iš pačios šventės vis dar plaukia foto ir aprašymai. Patį renginį žinau iš seniai - jis buvo naktigonės forume aptartas, kažkadaise kai dar pati aktyviai ten skaičiau, naktigonės pmerginos rodos ir nuvažiavusios buvo jau prieš kokius 5-6 metus. Bet man kažkaip nešovė galvon niekad nuvažiuoti, apart dabar kai jau finansinės galimybės rimtos smile.gif LC pradėjo minėti pasiruošimus, o aš sumojau kad velnias - jau per vėlu susiorganizuoti kompaniją ir nuvažiuoti šiemet.

O šiaip tai didžiausia Portugalų metinė šventė su žirgais ir apie žirgus visa. Minios žmonių, kitos minios - raitelių, tradiciškai apsirėdžiusių. Įvairiausi šou, kiorungai, pardavimai, varžybos, rodeo, ir eisena nerealaus mąsto aplink aikštę ir šiaip labai egzotiška viskas.

Jeigu supaprastintai - tai daug elegantiškų portugalų ant luzitanų biggrin.gif Visur gatvėse, užkandinėse, tiesiog jūra raitelių.

Nepamenu kiek ten viskas vyksta - bene visą savaitę. Na, tai vienas iš žirgų mylėtojų must-see per gyvenimą, manau. Noriu pajust tą dvasią smile.gif
Atsakyti